- 7 Eylül 2024
- 249
- 56
Gereksiz birşey için canını bu kadar sıkmana değmez onu demek istedim kapa gitsin bi müddet kullanma ne kaybedersinAynen benim suçum sosyal medya hesabımı kapatmamışım onun için hakediyorum. Şey gibi biri bi gün peşinize takılırsa evden hiç çıkmayın eve hapsedin kendinizi. Siz öyle yaparsınız ben kendi yaşantımı değiştirerek çözüm bulmak istemiyoum
Öyleyse kusuruma bakmayın ben ölür müsün deyince anlayamadım
Savcıya ver bakalım kendi neresiyle gülecek30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Savcı böyle şeylere .ötüyle gülmüyor.30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Bugün gideceğim. Savcılık ve karakol varmış başvurulacak ikisine de mi gitmeliyim biri yeterli mi sizce? Bir de ona cevap vermedikçe bana o abazalar seni takip edecek beni engelleyecek misin falan demeye başladı en son da tamam bi daha seni takip etmiycem şeklinde mesajlar attı bunları da göstermeli miyim sizce ben duracağını düşünmüyorum gösterirsem kötü mü olur benim için gitmeden sorayım size dedim.
ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. seni bunca zaman rahatsız etti mi? etti. bundan sonra yapmıcam demesi yapmayacağı anlamına gelmiyor. lütfen şikayetçi ol.Bugün gideceğim. Savcılık ve karakol varmış başvurulacak ikisine de mi gitmeliyim biri yeterli mi sizce? Bir de ona cevap vermedikçe bana o abazalar seni takip edecek beni engelleyecek misin falan demeye başladı en son da tamam bi daha seni takip etmiycem şeklinde mesajlar attı bunları da göstermeli miyim sizce ben duracağını düşünmüyorum gösterirsem kötü mü olur benim için gitmeden sorayım size dedim.
Noldu son durum nedir?Tamam ikisine de gidiyorum şimdi teşekkür ederim
Söyleseler bile onlar inanirmi ona adam sapik resmenn korkma bisy olmaz ama iyi korkmuştur babasıda inşallah agzina bir guzel eder oğlunun beni bu yaşımda karakollara düşürdün diyeBir de numarası babasının üzerineymiş önce babasını çağırıcam dedi komiser yani hem komik hem üzücü bi olay umarım babamı küçük düşürecek şeyler söylemez hakkımda çok kötü olurum
Hahah çok rahatsız etti iyi olduSöyleseler bile onlar inanirmi ona adam sapik resmenn korkma bisy olmaz ama iyi korkmuştur babasıda inşallah agzina bir guzel eder oğlunun beni bu yaşımda karakollara düşürdün diye
Bu direkt taciz mesajlarla birlikte hesap isimlerini de ver bilişim aynı kişi olduğunu tespit eder. Korkar belki gözü uzaklastırma da aldır.30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Bence tanıdıksa işin daha kolay olur. Sert çıkar komiserBir de numarası babasının üzerineymiş önce babasını çağırıcam dedi komiser yani hem komik hem üzücü bi olay umarım babamı küçük düşürecek şeyler söylemez hakkımda çok kötü olurum
Evet babamın arkadaşı direkt kendisi. Ama o pislik kötüler mi beni adama onu düşünüyorumBence tanıdıksa işin daha kolay olur. Sert çıkar komiser
Peki savcı kendisi mi buldu yoksa sen şu kişiden şüpheleniyorum dedin de onu mu sorgulayacaklar?Evet babamın arkadaşı direkt kendisi. Ama o pislik kötüler mi beni adama onu düşünüyorum
Ben söyledimPeki savcı kendisi mi buldu yoksa sen şu kişiden şüpheleniyorum dedin de onu mu sorgulayacaklar?
Yani kötülese ne olacak klasik suçlu psikolojisi alışmıştır onlar inanmaz ispatlanacak zaten yazısmalar vsEvet babamın arkadaşı direkt kendisi. Ama o pislik kötüler mi beni adama onu düşünüyorum