Ama o olduğunu nasıl kanıtlarım ben eminim %99 o ama onlar nereden bileceksavcılığın işleme alması için hakaret etmesine gerek yok, ısrarcı olması yeterli. topla hepsini git savcıya bakalım ne olacak.
Anlıyorum evet ama ben kendi hayatımı mı değiştireyim onun yüzünden 20bin takipçim var emek var o kadar başka mesajlar geliyor iş birliği geliyorsosyal medya hesabini bir sure kapatsan?
ya da disaridan kimse mesaj atamazi sec.
bu kadar rahatsiz olup neden israrla kullaniyorsun ki? aradan zaman geçince isim soyisim olmayan bir hesap acarsin daha da bulamaz (benim de insta ismim nick. acikcasi bana göre dunyanin en sacma seyi sosyal medyada adini soyadini, calistigjn kurumu paylasmak)
Ama o olduğunu nasıl kanıtlarım ben eminim %99 o ama onlar nereden bilecek
O olduğuna ben eminim ama onun olduğunu söyleyince bile onlar ulaşırsa inkar edecek hiç haberi yokmuş gibi yapacak uğraşırlar mı hesabı bulmak için acabaSahte hesapların ekran görüntülerini alıp savcılıga sikayet edebilirsiniz.Bakalım kim kime neresiyle gülüyor.
savcı bulsun kim olduğunu, artık instagram IP veriyorAma o olduğunu nasıl kanıtlarım ben eminim %99 o ama onlar nereden bilecek
Değiştirsem de arkadaşlarımdan buluyorKullanıcı adınızda değişiklik yapsanız, noktalama işareti vb gibi o şekilde de bulabiliyor mu acaba? Ayrıca savcının oturup onunla güleceğini pek sanmıyorum, dikkat etsin onu güldürmesinler orada
savcılığa ver cevap verme bi süre30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
30 40 tane hesap engelledim sürekli yazıyor. Hayatıma aldığım 3. Kişiydi şimdi bir yıllık ilişkim var bu sürekli bana yazıyor .emojisi atıp duruyor sanki ben hayat kadınıymışım gibi mesajlar atıyor bana sevgilime de diyemiyorum iftiralar yazıyor. Erkek delisi yazıyor bana sürekli çok sinirleniyorum sevgilimden başka kimseye bi ilgim falan yok siz de öyle sanmayın hiç durmuyor her gün başka hesapla mesaj atıyor savcılığa vericem mesajlarını diyorum savcıyla beraber dötümüzle güleriz dedi. Hesap açıp durduğu için ben de gülme emojisi atıp benden başka işin yok hayranım mısın engelliyorum hadi 100 tane daha hesap aç dedim sinir etmek istedim engelledim şimdi yine. Tekrar yazacak ne yapayım ben bilmiyorum çok yoruluyorum. Eski sevgilim olduğu için de elinde benimle ilgili bir şey var mı yok mu emin olamıyorum fotoğraf atmıyordum ama görüntülü konuşuyorduk hep. Sinir krizi geçiricem artık gerçekten 30 yaşında ama 15 gibi davranıyor keko gibi bir tip duygusal boşlukta onunla beraberdim şimdi çok pişmanım
Tamam biriktiriyorum hepsini çok teşekkür ederim gideceğim yer tam olarak ne diye geçiyor ilk kez böyle bir belaya düştüm deSahte hesaplardan size yönelik küfür veya hakaret içeren mesajlar alıyorsanız ve savcılığa şikâyette bulunmak istiyorsanız, elinizdeki tüm delilleri sunmanız faydalı olacaktır. Şüphelendiğiniz kişinin kim olduğunu düşünüyorsanız, bu bilgiyi de paylaşabilirsiniz. Ancak, doğrudan sizin kesin bir kanıt sunmanız zorunlu değildir. Savcılık ve ilgili emniyet birimleri, yapacakları teknik incelemeler ve soruşturmalar sonucunda suçluyu tespit etmeye çalışacaklardır.
Sizin sağladığınız bilgiler, soruşturmanın daha hızlı ve etkili bir şekilde ilerlemesine yardımcı olabilir. Bu nedenle, elinizde varsa mesajların ekran görüntüleri, tarih ve saat bilgileri gibi detayları paylaşmanız önemlidir.
Kendi adını da mesajda geçirmek istiyorum ki o olduğunu anlasınlarNeyi bekliyorsun şikayet için?
Tamam biriktiriyorum hepsini çok teşekkür ederim gideceğim yer tam olarak ne diye geçiyor ilk kez böyle bir belaya düştüm de
Hayır devlet bu kadar salak mı bilemeyecek ? Telefonun markası ip si herşeyi çıkar her türlü kanitlanir 20 k takipcin jsbirligin olup bunu dusunenememende garip geldiAma o olduğunu nasıl kanıtlarım ben eminim %99 o ama onlar nereden bilecek
Kendi adını da mesajda geçirmek istiyorum ki o olduğunu anlasınlar