- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi kizilecdea
İnsallahh kuzumİnşallah canım olacak için ferah olsunn
Canım kaçıncı günündü senin kusura bakma karışıyor vallahi. Çok mu oldu kanama ?kızlarrr benim göğüsler aynı devam ama kanama oldu çok açık kırmızı şekildebirkaç arkadaşım yerleşme kanaması olabilir diyorlar ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Kanaman yoğun değilse olabilir canım takip etkızlarrr benim göğüsler aynı devam ama kanama oldu çok açık kırmızı şekildebirkaç arkadaşım yerleşme kanaması olabilir diyorlar ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Benim bugün 15. Günüm yarın test için randevum var. Şimdi araştırıyorum aşılma olanlarda 15. Gün yerleşme kanamadı olabiliyormuş.Canım kaçıncı günündü senin kusura bakma karışıyor vallahi. Çok mu oldu kanama ?
Sürekli takipteyim. Regl tarihim 19 çok fazla erken oldu regl olduysam bileKanaman yoğun değilse olabilir canım takip et
Evett erken olmuş canım ya inşallah yerleşme kanamasidirSürekli takipteyim. Regl tarihim 19 çok fazla erken oldu regl olduysam bile
Umarım.. Eğer regl olduysam büyük bir hüsranla karşı karşıyayım demektir…Evett erken olmuş canım ya inşallah yerleşme kanamasidir
Çok yoğun değilse belki yerleşme kanamasidir canım? İçine sinmezse devamı da gelmezse akşam bi kan testi yaptırsan?Benim bugün 15. Günüm yarın test için randevum var. Şimdi araştırıyorum aşılma olanlarda 15. Gün yerleşme kanamadı olabiliyormuş.
Testler kaç değeri algılıyor en az bu test 10 değer miDayanamayangiller. testleriim geldi bakalım hergun yapcam inşallah sonucu güzel olur.
Bugün iğnenin 11gunu. Aşılamanın 10. Dün normal testte bembeyazdı çizgi yoktu.
Erkende bira silik çizgi görünüyor ama tabi bunlar çok hassas olduğu için en ufak HCG yi bile gösteriyorlar
İşte yarın 12de gideceğim için kendimi daha fazla yormak istemedim. Ama böyle arada kalmak daha kötü sanırım.Çok yoğun değilse belki yerleşme kanamasidir canım? İçine sinmezse devamı da gelmezse akşam bi kan testi yaptırsan?
Yarın kendi doktorunda mi vereceksin kanı canım? Yarına kadar belli olur zaten dayanamazsan diye söyledim. İnşallah devamı gelmez inşallah bebeğin seninledirİşte yarın 12de gideceğim için kendimi daha fazla yormak istemedim. Ama böyle arada kalmak daha kötü sanırım.
Kuzu tam bilmiyorum ama geçen ay 14 ve 24 Ken erken gebelikte çıktı. 14iken normal gebelikte de çıktıTestler kaç değeri algılıyor en az bu test 10 değer mi
Evet kendi doktorumda randevum var.Yarın kendi doktorunda mi vereceksin kanı canım? Yarına kadar belli olur zaten dayanamazsan diye söyledim. İnşallah devamı gelmez inşallah bebeğin seninledir
Çok mu geldi canımEvet kendi doktorumda randevum var.
Anladım kuzum teşekkür ederimmmm aklıma takıldı da :))Kuzu tam bilmiyorum ama geçen ay 14 ve 24 Ken erken gebelikte çıktı. 14iken normal gebelikte de çıktı
Rica ederim canımAnladım kuzum teşekkür ederimmmm aklıma takıldı da :))
Benimde şuan yine 11. Gündeki gibi koyu kahve başladı. Sanırım adet başladıkızlarrr benim göğüsler aynı devam ama kanama oldu çok açık kırmızı şekildebirkaç arkadaşım yerleşme kanaması olabilir diyorlar ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok
Ne durumdasın bı gelişme var mı??Umarım.. Eğer regl olduysam büyük bir hüsranla karşı karşıyayım demektir…
Sanırım regl….Ne durumdasın bı gelişme var mı??