Aşılama Merhaba aşılamadan sonra gebelik testi

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Allah Allah benim sıfır hiç ağrım.olmadi.asilama.esnasinda. kişiden kişiye değişiyor demekki.
Ay inşallah bebektendir ya bizim.agrilar da

Allah Allah benim sıfır hiç ağrım.olmadi.asilama.esnasinda. kişiden kişiye değişiyor demekki.
Ay inşallah bebektendir ya bizim.agrilar da
Ben bi an gidiyordum sızladı resmen kasıklarım dedim hatta hamile kalsam normal doğuramam herhalde diye. Yarım saatte hafiflemisti .
Ama adet zamanı çok agrim oldu yerimde duramadım dedi değeri de çok yüksek çıkmış işte 500 çoğul olabilir demisler ama tek

Ayy kistten belkide .
Benimde ara ara yokluyor bakalım ne ağrısı umarım bebistir

Çok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucu

Çok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucu
Ya şöyle soyliyim bende çok test yaptım. Daha hiç ikinci çizgiyi göremedim. Bu ümit bile çok güzel. Test yaparsan haber ver mutlaka canım.
Benim test yapmama gerek kalmayacak gibi

10. Güne göre silik çıkması normal bence canım. Sonuçta 10. Gün daha ilacın etkisi var. 12. Gün ilacın etkisi bitiyorsa asıl çizgi o bence. Tekrarlasaydin keşke, zaten yapmışsın artık. soru işaretiyle beklemek daha zor.

Evet bak bu söylediğin çok mantıklı geldi. Bellide olabilir ay valla bilmiyorum gerçekten. Kendimi de izlemeye devam ediyorum. Yani ne bilimmm pskoijk mi nedir ne değildir. Ya bide diyorum ya arkadaşıma yaptığımız testte benim kafamı çok karıştırdı. O da çatlatma iğnesi olmuştu çünkü

Canım şimdi araştırdım. 12. Gün kritik günms. Yani 12 den sonra negatif görüp 14. Gün pozitife dönenler oluyormuş o yüzden 14-15. Günler test için en az yazmışlar

Ya şöyle soyliyim bende çok test yaptım. Daha hiç ikinci çizgiyi göremedim. Bu ümit bile çok güzel. Test yaparsan haber ver mutlaka canım.
Benim test yapmama gerek kalmayacak gibi
Yani açıkçası o yüzden bende testleri tekrarlamadım. Aynı dediğin gibi bu ümitlere tutunmak bile çok güzel.

Ay valla 2 gün arayla yaptım ya testleri ondan yapmadım tekrar perşembe gidicem ya çünkü ondan yapmadım birazda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…