- 16 Ağustos 2021
- 16.836
- 16.612
-
- Konu Sahibi kizilecdea
Allah Allah benim sıfır hiç ağrım.olmadi.asilama.esnasinda. kişiden kişiye değişiyor demekki.Benim komsum ilk aşilamayla hamile kalmış seni korkutmamak için söylemedim aşılamada çok ağrılı oldu demişti, gerçekten benimde öyle oldu. Sonra ağrısı hiç kesilmemiş az az ağlıyormuş adet zamanı çok artmış hasta olucam kesin demiş hatta sonra hastaneye gitmiş değeri 500 cikmis
Ben bi an gidiyordum sızladı resmen kasıklarım dedim hatta hamile kalsam normal doğuramam herhalde diye. Yarım saatte hafiflemisti .Allah Allah benim sıfır hiç ağrım.olmadi.asilama.esnasinda. kişiden kişiye değişiyor demekki.
Ay inşallah bebektendir ya bizim.agrilar da
Bende de hiç ağrı olmadı aşılama esnasında, simir testi gibi bi gıdıklandım o kadar.Allah Allah benim sıfır hiç ağrım.olmadi.asilama.esnasinda. kişiden kişiye değişiyor demekki.
Ay inşallah bebektendir ya bizim.agrilar da
AyyBen bi an gidiyordum sızladı resmen kasıklarım dedim hatta hamile kalsam normal doğuramam herhalde diye. Yarım saatte hafiflemisti .
Ama adet zamanı çok agrim oldu yerimde duramadım dedi değeri de çok yüksek çıkmış işte 500 çoğul olabilir demisler ama tek
Kesin doktor kistte varsa normal dedi.Ayykistten belkide .
Benimde ara ara yokluyor bakalım ne ağrısı umarım bebistir
Evet ya inşallahhh mutlu haberi alırız sevincimi devam eder.Kesin doktor kistte varsa normal dedi.
Günler geçmiyor beklemek çok zor bizimde yüzümüz gülsün
İnşallahhh insallaaahhEvet ya inşallahhh mutlu haberi alırız sevincimi devam eder.
Hiçte hassas insan değilim ama o kadar skolyoz ameliyatı oldumBende de hiç ağrı olmadı aşılama esnasında, simir testi gibi bi gıdıklandım o kadar.
Çok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucuAnladım cnm muhtemelen bebiş var senin10.Gün sıfırlanıyorms öyle diyorlar . Başka ne zaman yapmayı düşünüyorsn . Ben bikere test yapma cesaretini gosterebilseydim hergun yapardım sonuçtan korktuğum için yapamadım adeti bekliyorum
Aynen canım benimde sızladı baya.Hiçte hassas insan değilim ama o kadar skolyoz ameliyatı oldumbenim çok sızladi
Ya şöyle soyliyim bende çok test yaptım. Daha hiç ikinci çizgiyi göremedim. Bu ümit bile çok güzel. Test yaparsan haber ver mutlaka canım.Çok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucu
10. Güne göre silik çıkması normal bence canım. Sonuçta 10. Gün daha ilacın etkisi var. 12. Gün ilacın etkisi bitiyorsa asıl çizgi o bence. Tekrarlasaydin keşke, zaten yapmışsın artık. soru işaretiyle beklemek daha zor.Çok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucu
Evet bak bu söylediğin çok mantıklı geldi. Bellide olabilir ay valla bilmiyorum gerçekten. Kendimi de izlemeye devam ediyorum. Yani ne bilimmm pskoijk mi nedir ne değildir.10. Güne göre silik çıkması normal bence canım. Sonuçta 10. Gün daha ilacın etkisi var. 12. Gün ilacın etkisi bitiyorsa asıl çizgi o bence. Tekrarlasaydin keşke, zaten yapmışsın artık. soru işaretiyle beklemek daha zor.
Canım şimdi araştırdım. 12. Gün kritik günms. Yani 12 den sonra negatif görüp 14. Gün pozitife dönenler oluyormuş o yüzden 14-15. Günler test için en az yazmışlarÇok silik bi çizgi çıktığı için açıkçası ben baya yıkıldım çünkü daha koyu çıkar diyodum. Artık bekleyip görücez sonucu
Yani açıkçası o yüzden bende testleri tekrarlamadım.Ya şöyle soyliyim bende çok test yaptım. Daha hiç ikinci çizgiyi göremedim. Bu ümit bile çok güzel. Test yaparsan haber ver mutlaka canım.
Benim test yapmama gerek kalmayacak gibi
Ay valla 2 gün arayla yaptım ya testleri ondan yapmadım tekrar perşembe gidicem ya çünkü ondan yapmadım birazda.10. Güne göre silik çıkması normal bence canım. Sonuçta 10. Gün daha ilacın etkisi var. 12. Gün ilacın etkisi bitiyorsa asıl çizgi o bence. Tekrarlasaydin keşke, zaten yapmışsın artık. soru işaretiyle beklemek daha zor.
Kişiden kişiye değişiyor demekkiAynen canım benimde sızladı baya.
Valla kuzum biraz daha baktım kimisi de 10-11. Günlerden sonra yapılabilir yazms. Herkes farklı söylemiş. Umudumuzu kesmeden beklemeye calisicaz bakalım. Haber ver mutlakaAy valla 2 gün arayla yaptım ya testleri ondan yapmadım tekrar perşembe gidicem ya çünkü ondan yapmadım birazda.
Haber veririm tabikiii kesinlikle.Valla kuzum biraz daha baktım kimisi de 10-11. Günlerden sonra yapılabilir yazms. Herkes farklı söylemiş. Umudumuzu kesmeden beklemeye calisicaz bakalım. Haber ver mutlaka
Benim bugün göğüs uçlarında ki aci neredeyse hiç kalmadıHaber veririm tabikiii kesinlikle.