- 16 Ağustos 2021
- 16.851
- 16.640
- 248
- Konu Sahibi kizilecdea
-
Canm benimde ağrım var karın.umarim.gelmez reglBenim bugün göğüs uçlarında ki aci neredeyse hiç kalmadıdün azalmıştı zaten. Hala gelen giden yok ama karın ağrım çok var
Ay ben gördüm çizgiyi inşallah vardır güzelce artarDayanamayangiller. testleriim geldi bakalım hergun yapcam inşallah sonucu güzel olur.
Bugün iğnenin 11gunu. Aşılamanın 10. Dün normal testte bembeyazdı çizgi yoktu.
Erkende bira silik çizgi görünüyor ama tabi bunlar çok hassas olduğu için en ufak HCG yi bile gösteriyorlar
ınsallah canım bebısın etkısıdır :) gunden gune bellı olur 3 testım var ,sonra kan verırımAy ben gördüm çizgiyi inşallah vardır güzelce artar
Benim göğüslerim devammm ama regl ağrısıda var bilmiyorum noluckkkBenim bugün göğüs uçlarında ki aci neredeyse hiç kalmadıdün azalmıştı zaten. Hala gelen giden yok ama karın ağrım çok var
Ay hadi inşallah yaDayanamayangiller. testleriim geldi bakalım hergun yapcam inşallah sonucu güzel olur.
Bugün iğnenin 11gunu. Aşılamanın 10. Dün normal testte bembeyazdı çizgi yoktu.
Erkende bira silik çizgi görünüyor ama tabi bunlar çok hassas olduğu için en ufak HCG yi bile gösteriyorlar
inşallaahh canımm hepımıze nasıp olsun.Ay hadi inşallah ya
İnşallah canım dualarım seninleınsallah canım bebısın etkısıdır :) gunden gune bellı olur 3 testım var ,sonra kan verırım
sagolasın canımmm,, benımde senınle.İnşallah canım dualarım seninle
Yıl bitmeden o güzel haberi alalım da bütün yıl çektiklerimizi unutalım biran öncesagolasın canımmm,, benımde senınle.
Rabbım bu ay nasıp etsın ınsallah hepımıze
ayy ınsallaahhh ne guzel olur :) amın canımmm benımmYıl bitmeden o güzel haberi alalım da bütün yıl çektiklerimizi unutalım biran önce
Günler geçmiyor hapisanedeyim sankiayy ınsallaahhh ne guzel olur :) amın canımmm benımm
ayyy ılk hafta zor gecıyor sonrakı haftada ınsan oldumu olmadımıı dıye dusunmekten zor gecıyor yaGünler geçmiyor hapisanedeyim sanki
Aynen yaa birde gün geçtikçe heyecan artıyor. İlk bi kaç gün atlattım diye rahatlama vardı şimdi 5. Gün bitiyor heyecanimda artıyorayyy ılk hafta zor gecıyor sonrakı haftada ınsan oldumu olmadımıı dıye dusunmekten zor gecıyor ya
evet dollenme oldumu vs dıye ınsan dusunuyor 6gunden sonra bende oyleyım yaaAynen yaa birde gün geçtikçe heyecan artıyor. İlk bi kaç gün atlattım diye rahatlama vardı şimdi 5. Gün bitiyor heyecanimda artıyor
İnşallah yarın daha da koyulasir canım senin çizgin. Benim daha çok var biraz sakin olmam lazımevet dollenme oldumu vs dıye ınsan dusunuyor 6gunden sonra bende oyleyım yaa
İnşallah sabah deniycem bakalım.İnşallah yarın daha da koyulasir canım senin çizgin. Benim daha çok var biraz sakin olmam lazım
Paylaşırsın canim burdan bekliyorum yarınİnşallah sabah deniycem bakalım.
Olsun güzel.sonuc alalım da bekleriz napalim
Tamam kuzum paylaşırım inşallah koyulaşmis olurPaylaşırsın canim burdan bekliyorum yarın
İnşallah canım olacak için ferah olsunnTamam kuzum paylaşırım inşallah koyulaşmis olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?