- 15 Haziran 2021
- 358
- 222
-
- Konu Sahibi kizilecdea
Canım çok üzüldüğünü biliyorum, ne desem boş. Bende çok üzgünümYaptırmaya fırsat kalmadı. Regl oldum doktorum tekrar muayne etti. Ve bizde tüp bebeğe karar verdik.
Dün akşam ben öyle oldum… Büyük yıkıldım diyebilirim…Canım çok üzüldüğünü biliyorum, ne desem boş. Bende çok üzgünümdün ilk leke geldiğinde ağladım hatta. Bugün başta gelmedi. Ah dedim belki tutunmadir o da. Ama az önce lavaboda gördüm kahverengi gelmis, çoğalms hemde. Adet oluyorum. modum çok düştü
Ne diyelim.. Nasip, kısmet…canımm uzulme ınsallah onda yuzun guler belkı nasıbın ordadır ,
Evet ya inşallah Allah en kısa zamanda nasip etsin kuzumNe diyelim.. Nasip, kısmet…
Canım çok üzüldüğünü biliyorum, ne desem boş. Bende çok üzgünümdün ilk leke geldiğinde ağladım hatta. Bugün başta gelmedi. Ah dedim belki tutunmadir o da. Ama az önce lavaboda gördüm kahverengi gelmis, çoğalms hemde. Adet oluyorum. modum çok düştü
İnşallah canım inşallahİnsan çok üzülüyor gerçekten seni çok iyi anlıyorum geçen ay agkanaktan Benimde gozlerim kan çanağı olmuştu. İnşallah en kısa zamanda nasip olur kuzum
Kıyamam bizeDün akşam ben öyle oldum… Büyük yıkıldım diyebilirim…
Ah inşallah…İnşallah canım inşallah
Kıyamam bizeolacak kuzum. Hep söylüyorum olunca en çok biz sevinicez.
Merhaba. Ben ne durumda olduğunuz merak ettim.01.12.2021 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. 02.12.2021 tarihinde de aşılamam gerçekleşti. Aşılamanın olduğu gün hiçbir belirtim yoktu. Sonra ki günlerde kasıklarımda batmalar, göğüs hassasiyeti, özellikle uç kısımları.11.12.2021 tarihidede erken gebelik testi yaptım. Ve hayali çizgiyi gördüm. Sizce pozitif midir? 16.12.2021 de doktorda randevum var ama ben dayanamadım. Sizden de düşüncelerinizi bekliyorummmm
Merhaba ben de 8 ocakta yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum 3 günüm kaldı. Siz test yaptınız mı acaba, insallah hayırlı haberler verirsinizMerhaba. Ben ne durumda olduğunuz merak ettim.
Hamile misiniz. Aşılama sonuç verdi mi acaba. Bende de bu hafta aşılama yaptırdım ama çok korkuyorum negatif çıkacak diye
Bugun kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif. Gebe değilim. Zaten hiç bir belirti de yaşamıyordum. Ama bu ümit dedim hep. Sonucu biraz evvel öğrendim. Ne yalan soyliyim çok ama çok üzüldüm. Doktorumu aradım ilaclari kesmemi ve tekrar regl olduğumda gelmemi istedi. Simdi adet olmayı beklicem. Sonra da doktora gidicemMerhaba ben de 8 ocakta yaptırdım. Sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum 3 günüm kaldı. Siz test yaptınız mı acaba, insallah hayırlı haberler verirsiniz
Hamile misiniz?01.12.2021 tarihinde çatlatma iğnesi oldum. 02.12.2021 tarihinde de aşılamam gerçekleşti. Aşılamanın olduğu gün hiçbir belirtim yoktu. Sonra ki günlerde kasıklarımda batmalar, göğüs hassasiyeti, özellikle uç kısımları.11.12.2021 tarihidede erken gebelik testi yaptım. Ve hayali çizgiyi gördüm. Sizce pozitif midir? 16.12.2021 de doktorda randevum var ama ben dayanamadım. Sizden de düşüncelerinizi bekliyorummmm
Kızlar kanda 7 günde çıkıyorBakalım yarın tekrar test yapmayı düşünüyorum.
Kan ver canimmmmm çıkıyor hemenÇok üzüldüm hakkınızda hayırlısı olur inşallah tez zamanda nasip olur. Ben de dayanamadım bugun idrar testi yaptım negatif çıktı. Ümidim kırıldı nasip demek ki
Bugun verdim canım yok malesefKan ver canimmmmm çıkıyor hemen
Allah nasip etsin inşallahBugun verdim canım yok malesef
ne çıktı canımBenim bugün 15. Günüm yarın test için randevum var. Şimdi araştırıyorum aşılma olanlarda 15. Gün yerleşme kanamadı olabiliyormuş.
Merhaba, benimde yarın doktor kontrolüm var aşılama yapabilir ama maliyeti nedir sizler ne kadar ödediniz acaba bilgi verebilir misiniz?Bugun kan testi yaptırdım malesef sonuç negatif. Gebe değilim. Zaten hiç bir belirti de yaşamıyordum. Ama bu ümit dedim hep. Sonucu biraz evvel öğrendim. Ne yalan soyliyim çok ama çok üzüldüm. Doktorumu aradım ilaclari kesmemi ve tekrar regl olduğumda gelmemi istedi. Simdi adet olmayı beklicem. Sonra da doktora gidicem