- 30 Eylül 2020
- 9.758
- 8.038
-
- Konu Sahibi kizilecdea
Bende hep aynı şeyi diyorum yine yapıyorum erkenden bi geçen ay umursamadim hiç izindeydik yine tutmadı.Kist olayını çok bilemiyorum canım.iyi düşünelim.insallah bebişin ağrısıdır
Bende ilk.hafta yapmam dedimde üç dört gün daha denerim.evdezaten 20si test günüm.bakalim.koyulasirsa kan veririm
Ayy ister istemez.inaan.umutlaniyor tabi.haklisin canım.Bende hep aynı şeyi diyorum yine yapıyorum erkenden bi geçen ay umursamadim hiç izindeydik yine tutmadı.
Yapsakta yapmasakta nasip neyse o oluyor aslında. Ama ilk aşılama ya hiç test yapıp o negatifi görmek istemiyorum korkuyorumistemeden çok umut bağladım galiba ağustos ayından beri erteleniyor çünkü. Eşimin görevinden dolayı hatta üzüldüm sinir oldum kaç kere aniden görev çıktı durdu. Dedim üzülme üzülme ertelenince belki o zaman tutacak şimdi yapsaydın tutmazdı belki diye.
Şimdide yaptırdık ama negatif çıkarsa bilmiyorum.
Seninde bugün 10. Gün dimi canım 2 gün sonra varsa inşallah belli olur bence
Canım ben aşılamanın 10. Günü yaptım ilk attığım görseldeki gibi silik çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım çok daha silik bi çizgi çıktı.İnşallah canım. Sen testlerde ikinci çizgiyi gördün dimi? Hangi günlerde test yaptin ?
Canım benim ayın 1inde aşılama yapıldı. 14. Gün sayiliyor sanırım. adet tarihinde yani 18 inde adet olmazsam test yapicam.
Aynen canim o aralar çıkar inşallah tutar hepimizin çünkü çok zorluk çekiyoruz Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Benimde aşılamanin 4. Günü gün yaklaştıkça heyecanlanıyor insan.Ayy ister istemez.inaan.umutlaniyor tabi.haklisin canım.
İnşallah pozitif olur ya bu bekleyişlere değerAllah yardımcımız olsun.
Benim iğnenin 10gunu, aşılamanın 9.gunu .
Bakalım 12.13 te var ise çıkması lazım
Benim baya ağrıyor ama henüz gelen giden yokKarın ağrım mı?
Benimde ara ara yokluyor
Bende aynıııııBenim baya ağrıyor ama henüz gelen giden yok
Anladım cnm muhtemelen bebiş var seninCanım ben aşılamanın 10. Günü yaptım ilk attığım görseldeki gibi silik çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptım çok daha silik bi çizgi çıktı.
Beni test için adet gününden sonra çağırmıştı doktor. Benimde 18 i.Bende aynııııı19 regl tarihim. 16sında test işin randevum var
İnsallah canimm ya evet hepimiz çok.zorluk çekiyoruz gerçekten .Aynen canim o aralar çıkar inşallah tutar hepimizin çünkü çok zorluk çekiyoruz Allah yüzümüzü güldürsün inşallah. Benimde aşılamanin 4. Günü gün yaklaştıkça heyecanlanıyor insan.
İnşallah güzel sonuca ulaşırız kuzum haberlerini bekliyorum yarın yine yapacak misin
Bende alsam mı gaza geldim bakİnsallah canimm ya evet hepimiz çok.zorluk çekiyoruz gerçekten .
Yarın sabah değil ama test aldım kargoda öğlen gelsede yapcam bir iş yerinde
Evet günler yaklaştıkça insan çok heyecanlanıyor ya,
Bende alsam mı gaza geldim bak
Eşimde kızıyor erkenden yapıyorsun olumsuzlukla gidiyorsun hep yapma bi kere gününü bekle diye. Ama elimizde değil kiBnde burdsn bir arkadasta gördüm normalde üç gün sonra basliycaktimda çok da sıkıntı etmiyorum Ya dedim varsa vardır yoksa da nasip. Elden gelen bişey yok
Ay bizimkide kızıyorEşimde kızıyor erkenden yapıyorsun olumsuzlukla gidiyorsun hep yapma bi kere gününü bekle diye. Ama elimizde değil ki
Bütün iş bizde bittiği için bizde dayanamıyoruz işteAy bizimkide kızıyorbilse çok kızar.
Hatta ilkinde kan tstine gittim iki kere en sonunkinde söyledim sabah işe gitmeden gidiyordum
Şimdi yine başlarsın iki güne hastaneye gitmeye diyo eşim ,yok dedim pazartesi gideriz ama öncesinde giderim kesin
Ah aşkım benim inşallah yaAnladım cnm muhtemelen bebiş var senin10.Gün sıfırlanıyorms öyle diyorlar . Başka ne zaman yapmayı düşünüyorsn . Ben bikere test yapma cesaretini gosterebilseydim hergun yapardım sonuçtan korktuğum için yapamadım adeti bekliyorum
Bendim de bebeği olan bir arkadaşım demişti. Regl olucam sandım hep ama hamileymişim demişti. Valla neyii hangi tarafa çeksem gerçekten bilemiyorum. Çok almak bullak oldumHadi yaaa, ay insalah bizimkide o yüzdendir
Bütün iş bizde bittiği için bizde dayanamıyoruz işteben hastaneye gitmiyorum da 5 gün önceden başlıyorum bakıyorum negatif 2 3 kere diyorum hasta olucam zaten o günde geliyo erken geldiği de oluyo
Ama gecikse bi kaç saat bile hiç durmam giderim
Bende aynı ya gerçekten, karın ağrım.var ama.ne ağrısı acaba diyorum göğüslerim ağrıyor bide. Bakalım bekleyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızdaBendim de bebeği olan bir arkadaşım demişti. Regl olucam sandım hep ama hamileymişim demişti. Valla neyii hangi tarafa çeksem gerçekten bilemiyorum. Çok almak bullak oldum
Bendim de bebeği olan bir arkadaşım demişti. Regl olucam sandım hep ama hamileymişim demişti. Valla neyii hangi tarafa çeksem gerçekten bilemiyorum. Çok almak bullak oldum
Benim komsum ilk aşilamayla hamile kalmış seni korkutmamak için söylemedim aşılamada çok ağrılı oldu demişti, gerçekten benimde öyle oldu. Sonra ağrısı hiç kesilmemiş az az ağlıyormuş adet zamanı çok artmış hasta olucam kesin demiş hatta sonra hastaneye gitmiş değeri 500 cikmisBende aynı ya gerçekten, karın ağrım.var ama.ne ağrısı acaba diyorum göğüslerim ağrıyor bide. Bakalım bekleyeceğiz hayırlısı olsun hakkımızda
Ya ben zaten araştırarak 10. Gün test yapıldığını öğrendim ondan yaptım. Çatlama iğnesinin etki yaptığını bilseydim yapmazdım. En azından bu kadar kafam karışmazdı.Anladım cnm muhtemelen bebiş var senin10.Gün sıfırlanıyorms öyle diyorlar . Başka ne zaman yapmayı düşünüyorsn . Ben bikere test yapma cesaretini gosterebilseydim hergun yapardım sonuçtan korktuğum için yapamadım adeti bekliyorum