merhaba arkadaslar sızınle bır derdımı paylasmak ıstıyorm

keske bende senın gbı dusunebılsem canım fkat olmuyo işte sevıyorm bskasına bakmasına dayanamıyorm .s

ya baksa nolcak allah aşkına. baktıgı kadın üstünden 100 tane adam geçmiş biri sanki büyük bi aşkla şevkle bakıyo tabiki yapmaması daha iyi ama sorun yapma boşver başka şeylerle oyala üstüne gittikçe abartmasın unutturmaya çalış :)

Sen yasakladikca daha cazip geliyor onlar.
birak kendi haline.
bo muddet gormezden gel.ama bilmiyor sanmasin tepkisiz kal.

yasak oldugu icin tatli geliyor ergen psikolojisine giriyor demekki

yasaklama deıl ya sureklı ınkar edıyo o yaptı bu yaptı dıo pıskolojım ıyı deıldı dıo anlamıyorm ama artk kendıme zarar vermeyı bırakmalıyım .s

gercektende dogru soyluyosun onlar gbı namussuz larla kendımı aynı keseye koymamam lazım onların dışı guzel olsa nolur ki ruhları kirlenmiş..

aslında cok dogru bır laf erkekler yoksun olmasalar bızı bu konulara bu konusmalara ıtmezler

gercektende dogru soyluyosun onlar gbı namussuz larla kendımı aynı keseye koymamam lazım onların dışı guzel olsa nolur ki ruhları kirlenmiş..

aynen canım benm :) rahatla hiç biri senin tırnagın etmez ya :) ayrıca güzellikle alakası oldugnu sanmıyorum :) sonucta yüzüne değil poposuna bakıyo güzel olsa nolur olmasa nolur onlar için no problem yani :) bak bende 21 yasındayım arada nişanlımın evine gidince pc den geçmişe bakıyorum ..... fln var hiiiiç bişey demiorm :) senn yanından kalkıp gidip yapıosa çek kulagnı orası ayrı tabi :)

Merhaba canım...Eşini bence güvenli internet gibi saçma şeylerle sınırlama.Çünkü bu kez inada bindirip yapmıycak olsada yapar.Peki özel olmazsa ilişki hayatınız kötümü yani heycan yok mu belkide fantezi falan istiyordur .Genellikle nasıl şeyler izlio gözlem yaptın mı çaktırmadan.

aynen adı ustunde paralı asker onlar suraya otur suraya yat dıolar allah onlara da yardım etsın bu dunyanın bır de obur dunyası var :)

ya sana bı gunumuzu kısaca anlatım cnm sabah kalkarız ıse gec gıder haftada hıc deılse ay da bır cıcek alır butun gunumuz kahkahayla gecer film desem dızı desem sarkılar dınlerız gece 5 de 6 da ilişki hayatımızda çok çok ıyı fantazi desen gecemızın bı parcası ama anlıyamıorm bu adamıyatarız ama ılla bır yolunu bulup 2 haftada flan bı kez bakar o pıslıklere . seytan gırıo aklına valla bak

allah razı olsun senden belkı yalan dıceksınız belkı erkek bu dıceksınız fkat bu soyledıklerımın bır zerresı yalansa yarına kavusmıyım su anda kolumda koskoca bır yara var jılet yarası kendıme ınanamadm bn .s .s artk tek careyı kendıme zarar vererek arıyorum onun ıcın herseyı her taktıgı denıyorum gecesını mutlu etmek ıcın aklına glen ne varsa ..ama haketmıo .s

Belki kostüm falan alsan öle şeyler tercih ediodur.ben öle yapmıştım ve hiç izlemio zaten fırsat vermiorum

msjını gormemıstım ya yenı gordm valla ne dıyım ıstemsizce güldüm :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…