Bir tek ben mi bu konuda " amaaaaan izlesin ne olacak ki" diye düşünüyorum acaba :44:
Öyleyse tuhaflık bende demek ki![]()
Tek değilsin cnm :) bencede izlesin nolcak yani :) sonucta kadınla gidip yatmıcak ya :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir tek ben mi bu konuda " amaaaaan izlesin ne olacak ki" diye düşünüyorum acaba :44:
Öyleyse tuhaflık bende demek ki![]()
Canım ne takıyosun izlese nolucak :) bırak izlesin kavga etmek yerine hiiiiiç konusma böyle şeyler yapınca ona dokunmak istemediğni söyle bi şekilde cezalandır. Yada komple interneti kapat bilgisayarı sat yani madem bu kadar sorun internet olmayıversin evinizde
Tek değilsin cnm :) bencede izlesin nolcak yani :) sonucta kadınla gidip yatmıcak ya :)
öyle düşünme. bu onların psikoljik bozukluğu. yoksa hiç bi kadın eşine yetmiyo anlamına gelir. zamanla azaltır ama bakmaz demiyorum azaltır![]()
evliligımıze yazık olacak ben bunu aldatma olarak goruyorm cunku .s
Aynen ben de öyle düşünüyorum, sonuçta dönüp dolaşıp geldiği yer benim yanımdır![]()
Yeni kabul edilen internet yasasina gore o sitelere girene 1500 lira para cezasi var.söyle ki o sitelere girenleri saptayip ceza gonderecekler bir de ustune ustluk sapik damgasi yemis olacaklar.detaylarini arastirip esinize bi bahsedin isterseniz![]()
Iste sorunda burda! ben sahsen kaldiramam baskalarini izleyecek izleyecek son durak ben olcam yani midem almaz o sira senle ama akli nerede?
Bilmem ki canım.. Tabi ki herkesin bu konuya yaklaşımı farklı.. Ama ben onları izlerken o kadınlarla beraber olduklarını düşündüklerini sanmıyorum.. O yüzden benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor bu.. Çünkü mesela, gerçi iyice özelimin yorumunu yapmış olacağım burda ama, Eşim beni güzel bulduğunu, benim hakkımda neler düşünüp neler istediğini dile getirdiği ben de bunu bildiğim için izlese bile kıskanıp kızmam yani.. Ama tabi senin düşüncen farklıdır, istemiyorsundur, karşısındır o zaman da eşinin bunu yapmaması lazım tabi ki.. Sen söylediğin halde yapmaya devam ederse saygısızca bir hareket olur.. Umarım onu sözlerinde ikna edebilirsin biran önce :/
Tatlim hamd olsun benim esim bakmiyor, yani sahsen ben bu durumda olsam diye yazmistim :)
cok sükür internetden anlamiyor benimki dokumatik cep bile kullanamiyor o yünden nasipliyim biraz elhd
fakat cok kisi sikayetci bu durumdan haklilarda ama seninkide ayri bir mevzu bazilari umrunda olmuyor...
fakat bu bir gercek ki bazilari bagimli oluyor resmen hastalik hani kurtulmalari gene kendi cabalarinla olur fakat rahatsiz olan eslerde
tavirlarini koymali mesela benim bildigim bir olay esini kapinin önüne koydu madem öyle git onlara diye :)) o da bir ise yaradi adam daha netin basina oturmuyo yemin etti de baristilar mesela :)
ay canım pardon ben seni konu sahibi sanmışım da ondan öyle dedimAman izlemesin seninki şanslısın o zaman :))
rahatsız olanlar için, onlara git diye kapının önüne koyma fikri de enteresanmış.. Adam dünyanın öbür ucuna gidemeyeceği için mecbur kzu kuzu oturacak evde demek ki
![]()
sorun degil seker :) gecen banada aynisi olmustu konu sahibesinle karistirmistim...
otursunlar tabi gül gibi karilari varken...
bunlar hasta hasta ama kabullenmiyorlar :S google bir yaz modern uyusturucu diye sende bak hatda esine izlettir insaALLAH :)
Canım ne takıyosun izlese nolucak :) bırak izlesin kavga etmek yerine hiiiiiç konusma böyle şeyler yapınca ona dokunmak istemediğni söyle bi şekilde cezalandır. Yada komple interneti kapat bilgisayarı sat yani madem bu kadar sorun internet olmayıversin evinizde
sorun degil seker :) gecen banada aynisi olmustu konu sahibesinle karistirmistim...
otursunlar tabi gül gibi karilari varken...
bunlar hasta hasta ama kabullenmiyorlar :S google bir yaz modern uyusturucu diye sende bak hatda esine izlettir insaALLAH :)
:) ewt tam bır ruh hastası hepsı vla
2 senelık evlıyım 20 yasndayım esımle 1 senedır tum tartısmamız ınternet ve oradakı illetler . napacagımı bılmıyorum neden ızlıyo o fılmlerı cogu kez yakaladm buyuk kavgamız oldu ama tekrar etti ılıskımız cok cok ıyı ama bekarlıgını bırakamadı onu nasıl vazgecırecem ya da bu fıkırlerım nasıl yok olacak yardm edın (aldatıyomu sevmıyomu yetmıyormuyum) bu sorular hep aklımda lutfen yardm edın