merhaba arkadaslar sızınle bır derdımı paylasmak ıstıyorm

erkekler ne kadar yoksun bu konuda empati yapmaktan. Kadınlar izlese olmaz. Sanki erkeğe özgü bir şeymiş gibi ve normalmiş gibi. Ne kadar yazık ve ne kadar yazık ki hem cinsine "çok takılı kalma bu konulara erkekler izliyor" diye akıl verenlere.

Canım ne takıyosun izlese nolucak :) bırak izlesin kavga etmek yerine hiiiiiç konusma böyle şeyler yapınca ona dokunmak istemediğni söyle bi şekilde cezalandır. Yada komple interneti kapat bilgisayarı sat yani madem bu kadar sorun internet olmayıversin evinizde

bilgisayarı satsam nolacak dukkanı dolu bılgısayar soyluyorm ıstemıorm senı dıyorm bısekılde kandırıyo yıne solugu onun yanında alıyorm ama kaldıramıorm keske bu konudakı dusuncem farklı olsaydı

çok ileri gitmiş bence gizli gizli izleyenler oluyo da bu göze soka soka izleyenlere ayrı bi sinir oluyorum
saygısızlık bu resmen insana rahat uyku uyutmuyolar
1 yıldır bu sebepten kavga edip hala düzelmiyosa bundan sonra düzelir mi bilmem
alışkanlık olmuş belli ki
birlikte başka aktiviteler yapsanız mesela film günleri vs yapsanız belki bırakır bi süre sonra
boşanmayacaksan bi şekilde çözmen lazım konuşarak kararlı ol biraz
hemen affedersen şımarır oda tabi nasılsa affediyo diye düşünüyo
ona dünyayı dar edeceksin yüzüne bakmayacaksın düzelmek için çaba gösterene kadar

Son düzenleme:
bu konuda eşler ortak karar vermeli bence . eşi izin vermiyorsa hoşlanmıyorsa adam izlememeli . seni böyle birşey için kırıyorsa adam bağımlı olmuş ..

evliligımıze yazık olacak ben bunu aldatma olarak goruyorm cunku .s

aldatma bence de bu böyle devam edemezsin ömür boyu
sen baksan razı olur mu öyle videolara
geceleri onun yanına gitmeyip ordaki erkekleri izlesen ne düşünür acaba

Yeni kabul edilen internet yasasina gore o sitelere girene 1500 lira para cezasi var.söyle ki o sitelere girenleri saptayip ceza gonderecekler bir de ustune ustluk sapik damgasi yemis olacaklar.detaylarini arastirip esinize bi bahsedin isterseniz ;)

Yeni kabul edilen internet yasasina gore o sitelere girene 1500 lira para cezasi var.söyle ki o sitelere girenleri saptayip ceza gonderecekler bir de ustune ustluk sapik damgasi yemis olacaklar.detaylarini arastirip esinize bi bahsedin isterseniz ;)

Evet bu yasanin gelmesi cok hayirli olucak burda kackisi ayni dertden sikayetci insaALLAH uygulanirsa kurtulduk diye konu acarlar :-)

Iste sorunda burda! ben sahsen kaldiramam baskalarini izleyecek izleyecek son durak ben olcam yani midem almaz o sira senle ama akli nerede?

Bilmem ki canım.. Tabi ki herkesin bu konuya yaklaşımı farklı.. Ama ben onları izlerken o kadınlarla beraber olduklarını düşündüklerini sanmıyorum.. O yüzden benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor bu.. Çünkü mesela, gerçi iyice özelimin yorumunu yapmış olacağım burda ama, Eşim beni güzel bulduğunu, benim hakkımda neler düşünüp neler istediğini dile getirdiği ben de bunu bildiğim için izlese bile kıskanıp kızmam yani.. Ama tabi senin düşüncen farklıdır, istemiyorsundur, karşısındır o zaman da eşinin bunu yapmaması lazım tabi ki.. Sen söylediğin halde yapmaya devam ederse saygısızca bir hareket olur.. Umarım onu sözlerinde ikna edebilirsin biran önce :/

Bilmem ki canım.. Tabi ki herkesin bu konuya yaklaşımı farklı.. Ama ben onları izlerken o kadınlarla beraber olduklarını düşündüklerini sanmıyorum.. O yüzden benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor bu.. Çünkü mesela, gerçi iyice özelimin yorumunu yapmış olacağım burda ama, Eşim beni güzel bulduğunu, benim hakkımda neler düşünüp neler istediğini dile getirdiği ben de bunu bildiğim için izlese bile kıskanıp kızmam yani.. Ama tabi senin düşüncen farklıdır, istemiyorsundur, karşısındır o zaman da eşinin bunu yapmaması lazım tabi ki.. Sen söylediğin halde yapmaya devam ederse saygısızca bir hareket olur.. Umarım onu sözlerinde ikna edebilirsin biran önce :/

Tatlim hamd olsun benim esim bakmiyor, yani sahsen ben bu durumda olsam diye yazmistim :)
cok sükür internetden anlamiyor benimki dokumatik cep bile kullanamiyor o yünden nasipliyim biraz elhd :D
fakat cok kisi sikayetci bu durumdan haklilarda ama seninkide ayri bir mevzu bazilari umrunda olmuyor...
fakat bu bir gercek ki bazilari bagimli oluyor resmen hastalik hani kurtulmalari gene kendi cabalarinla olur fakat rahatsiz olan eslerde
tavirlarini koymali mesela benim bildigim bir olay esini kapinin önüne koydu madem öyle git onlara diye :)) o da bir ise yaradi adam daha netin basina oturmuyo yemin etti de baristilar mesela :)

Tatlim hamd olsun benim esim bakmiyor, yani sahsen ben bu durumda olsam diye yazmistim :)
cok sükür internetden anlamiyor benimki dokumatik cep bile kullanamiyor o yünden nasipliyim biraz elhd :D
fakat cok kisi sikayetci bu durumdan haklilarda ama seninkide ayri bir mevzu bazilari umrunda olmuyor...
fakat bu bir gercek ki bazilari bagimli oluyor resmen hastalik hani kurtulmalari gene kendi cabalarinla olur fakat rahatsiz olan eslerde
tavirlarini koymali mesela benim bildigim bir olay esini kapinin önüne koydu madem öyle git onlara diye :)) o da bir ise yaradi adam daha netin basina oturmuyo yemin etti de baristilar mesela :)

ay canım pardon ben seni konu sahibi sanmışım da ondan öyle dedim :17: Aman izlemesin seninki şanslısın o zaman :))
:9: rahatsız olanlar için, onlara git diye kapının önüne koyma fikri de enteresanmış.. Adam dünyanın öbür ucuna gidemeyeceği için mecbur kzu kuzu oturacak evde demek ki :9:

ay canım pardon ben seni konu sahibi sanmışım da ondan öyle dedim :17: Aman izlemesin seninki şanslısın o zaman :))
:9: rahatsız olanlar için, onlara git diye kapının önüne koyma fikri de enteresanmış.. Adam dünyanın öbür ucuna gidemeyeceği için mecbur kzu kuzu oturacak evde demek ki :9:

sorun degil seker :) gecen banada aynisi olmustu konu sahibesinle karistirmistim...
otursunlar tabi gül gibi karilari varken...
bunlar hasta hasta ama kabullenmiyorlar :S google bir yaz modern uyusturucu diye sende bak hatda esine izlettir insaALLAH :)

sorun degil seker :) gecen banada aynisi olmustu konu sahibesinle karistirmistim...
bunlar hasta hasta ama kabullenmiyorlar :S google bir yaz modern uyusturucu diye sende bak hatda esine izlettir insaALLAH :)

aa tamam canım bakarım :)

Canım ne takıyosun izlese nolucak :) bırak izlesin kavga etmek yerine hiiiiiç konusma böyle şeyler yapınca ona dokunmak istemediğni söyle bi şekilde cezalandır. Yada komple interneti kapat bilgisayarı sat yani madem bu kadar sorun internet olmayıversin evinizde

keske bende senın gbı dusunebılsem canım fkat olmuyo işte sevıyorm bskasına bakmasına dayanamıyorm .s

:) ewt tam bır ruh hastası hepsı vla

:) ewt tam bır ruh hastası hepsı vla

sende anlatigim olay gibi yap al esyalarini kapinin önüne koy onlara git diye not birak kapiyi acma :)
saka bi yana sende izle ve esine izlet canim belki ozaman hastaligini kabullenir insaALLAH...
acayip bagimlilik yapiyormus ayni nikotin, alkol vs. gibi birseymis buya :D

Son düzenleme:
2 senelık evlıyım 20 yasndayım esımle 1 senedır tum tartısmamız ınternet ve oradakı illetler . napacagımı bılmıyorum neden ızlıyo o fılmlerı cogu kez yakaladm buyuk kavgamız oldu ama tekrar etti ılıskımız cok cok ıyı ama bekarlıgını bırakamadı onu nasıl vazgecırecem ya da bu fıkırlerım nasıl yok olacak yardm edın (aldatıyomu sevmıyomu yetmıyormuyum) bu sorular hep aklımda lutfen yardm edın

Sen yasakladikca daha cazip geliyor onlar.
birak kendi haline.
bo muddet gormezden gel.ama bilmiyor sanmasin tepkisiz kal.

yasak oldugu icin tatli geliyor ergen psikolojisine giriyor demekki ;)

Back