merhaba arkadaslar sızınle bır derdımı paylasmak ıstıyorm

ygmr002

Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2014
55
1
6
34
Adıyaman
2 senelık evlıyım 20 yasndayım esımle 1 senedır tum tartısmamız ınternet ve oradakı illetler . napacagımı bılmıyorum neden ızlıyo o fılmlerı cogu kez yakaladm buyuk kavgamız oldu ama tekrar etti ılıskımız cok cok ıyı ama bekarlıgını bırakamadı onu nasıl vazgecırecem ya da bu fıkırlerım nasıl yok olacak yardm edın (aldatıyomu sevmıyomu yetmıyormuyum) bu sorular hep aklımda lutfen yardm edın

Ne iletisi?
İnternetten kadınlarla yazışıyorsa maalesef eşiniz sevmiyor sizi.

erkeklerde bazen takıntı oluyo böyle şeyler. fazla canını sıkma. sakince konuşmayı denediniz mi

sakince konustum kavga ettım anlamıyo ya hayattan bıktm bu yasta canıma kıyacam artk takmayan bırı olsam hallolacak olmuyo.s.s

yok artık bu sebepten cana kıymak ne demek . aslında hiçbi sebepten cana kıyılmaz.
Valla arkadaşım genelde bakıyolar, ama seni ihmal etmiyosa problem etme ama bakmaması gerektiğini sürekli uyar. yada güvenli internet yapın.

guvenlı ınternet yapsak neye yarıcakkı kendısı bılgısayar tamırcısı gunde 10 tane bılgısayar dukkan ama artık anlamıyorm sorun ne dıyorm bosanalım dıorm yanaşmıo asla diyo

guvenlı ınternet yapsak neye yarıcakkı kendısı bılgısayar tamırcısı gunde 10 tane bılgısayar dukkan ama artık anlamıyorm sorun ne dıyorm bosanalım dıorm yanaşmıo asla diyo

hiç değilse evinize güvenli internet yapın. ne kadar uzaklaşırsa o kadar iyi. sizde kendinize çekmek için değişik şeyler yapabilirsiniz. dediğim gibi size soğukluğu yoksa normaldir, (yani onlaragöre) erkekler böyle işte zaten en önelisi Allahtan korksalar bakmazlar. kaldıkı eşlerinden utansınlar

soğuklugu varmı yokmu bılmıyorm fakat bu ısın sonunda ya evlılıgımız ya da ben zarar gorecem allah onları bıldıgı gıbı yapsın cözüm yok yok allah benı kahretsın demekkı ona yetecek bı kız deılım

Canım ne takıyosun izlese nolucak :) bırak izlesin kavga etmek yerine hiiiiiç konusma böyle şeyler yapınca ona dokunmak istemediğni söyle bi şekilde cezalandır. Yada komple interneti kapat bilgisayarı sat yani madem bu kadar sorun internet olmayıversin evinizde

öyle düşünme. bu onların psikoljik bozukluğu. yoksa hiç bi kadın eşine yetmiyo anlamına gelir. zamanla azaltır ama bakmaz demiyorum azaltır

Bir tek ben mi bu konuda " amaaaaan izlesin ne olacak ki" diye düşünüyorum acaba :44:
Öyleyse tuhaflık bende demek ki

benden sogudumu onu uzecek hıc bıseyde yapmadm severek evlendık ama bu sorunun cozumu yok sonunda ya evlılıgımız ya da ben zarar gorecem allah benı kahretsın dmekkı ona yeten bırı deyıldım.s

ama bılgısayar dukkanı var ordada ınternet var bılgsayarı satsak 20 tane daha var bi şekilde kandırıyo istemıorm senı dıyorm tiksindim diyorum yıne onun yanında solugu alıyorm yardmcı olun bna ya .s

Bir tek ben mi bu konuda " amaaaaan izlesin ne olacak ki" diye düşünüyorum acaba :44:
Öyleyse tuhaflık bende demek ki

Aaa gercekten oyle mi dusunuyosun Tuhaflik yok tabi kendi dusuncen

Konu sahibi arkadasim ne desem bilemedim. Kendim yada esim 'karsiziydir' oyle soyleyim :))

Aaa gercekten oyle mi dusunuyosun Tuhaflik yok tabi kendi dusuncen

Konu sahibi arkadasim ne desem bilemedim. Kendim yada esim 'karsiziydir' oyle soyleyim :))

Valla öyle düşünüyorum canım napıyım İzlerse izlesin yani kendi tercihi ne diyim
Tabi bu durum lişkimizde sorunlara yok açarsa o zaman başka yüzüm ortaya çıkabilir

benden sogudumu onu uzecek hıc bıseyde yapmadm severek evlendık ama bu sorunun cozumu yok sonunda ya evlılıgımız ya da ben zarar gorecem allah benı kahretsın dmekkı ona yeten bırı deyıldım.s

Niye kendine beddua okuyorsun? Senin hayattaki tek varolma nedenin eşini tatmin etmek mi?

Sen evlendiğinde 18 isen o kaçtı peki? Cinselliğe ilk seninle adım attıysa, muhtemelen daha da fazla doyum olur mu diye arayış içindedir.
Neden izlendiğini sor, bir eksiklik hissediyorsa yeni şeyler denemeye açık olduğunu göster. Olmadı bir uzmanla beraber görüşün. 20 yaşında gencecik bir birey olarak hayata küsme hemen.

Son düzenleme:
ama bılgısayar dukkanı var ordada ınternet var bılgsayarı satsak 20 tane daha var bi şekilde kandırıyo istemıorm senı dıyorm tiksindim diyorum yıne onun yanında solugu alıyorm yardmcı olun bna ya .s

O zaman sana tek bi çare kalıyo adamın iflağını kesiceksin :))))))) yani ona bilgisayarın basına gitcek derman bırakmıcaksın :)))) artık snnde biraz dayanman gerek ama adamın nevsini köreltceksin o zmn :) yada yemeğne bas şapı kurusun kalsın :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…