emin olki en iyi düşünen sensin bnde senin gbi olsam dunyamda hç bır sorun kalmıcak
Belki kostüm falan alsan öle şeyler tercih ediodur.ben öle yapmıştım ve hiç izlemio zaten fırsat vermiorum
Aman canim napayim bir de onu dert edinemem kendimi bosa sıkıntıya sokup :/
donup dolasacagı yer bızım yanımız yatagımız fkat baska bırıne baktıgını bılmek az da olsa üzmüyormu ? .s
Uzmez ama belki cok az sinirlendirir. Aman canim benim, 3 kurusluk kadinlar yuzunden mi uzulucem. Kaldi ki bence onlarin vucudu guzelligi icin falan izlediklerini dusunmuyorum. Baska bir neden var bence..
aynen ya bnde sonunda pes edecem heralde ugrasmıcam ama hepınız sag olun ıcımı dokmek az da olsa ıyı geldı
nasıl bır neden olabılır kı oradakı kadınlar guzel .s ya ben bunun ıcın mersınden kalktım taa nerelere geldm onun yaptgı işmi neden ne olabılır sence
nasıl bır neden olabılır kı oradakı kadınlar guzel .s ya ben bunun ıcın mersınden kalktım taa nerelere geldm onun yaptgı işmi neden ne olabılır sence
Sizde gözüne soka soka izleyin,anlasın Hanya'yı Konya'yı...
Rica ederiz canim :) bosver sal gitsin o da bikar bigun.. oyle seyler izleyecekken rahat verme hemen yaklas muzurluklar yap o da unutsun izlemeyi :))))
katılıyorum.senin hissetilerini hissederse anlar belki...
msjını gormemıstım ya yenı gordmvalla ne dıyım ıstemsizce güldüm :)
Bak tatlm anliorm senii ama suc sende deill kndinii hic uzme anlasilan esini cok seviosnn ama baska bi sebebi yoksa esinn seni aldattgini dusinmioyorsan hic uzme izlesn uzme kndini bukadar. Al karsina konus acik ackk ben sana yetmiomuyum derdn ne ne yapmaya caliosn die . beni artik etkili grmuosan istemiosan bosanalim de hic sikma kendini degmz sonra olan sana olur . veya ona belli et yaklastrma kendine jerturlu cozulur durm seviosa gercektnnn tatlimmm
Acikcasi ben erkeklerIn o kadinlari izlerken onlarla birlikte olduklarini degil de sevdigi kisilerle onlari yaptiklarini hayal ettiklerini dusunuyorum :)
Psikolpjiyle alakasi yokk ne alaka bozulimca omu izlenioo . yinede bilemem tabi ama oleysee hic skma kendinii tatlimm .
asırı kıskanç canm facede foto atıyorum ona bıle dellenıyo facenız yokmu sızın
benim eşimden kıskanç olamaz bnce face im bile yok ordan anla canım:) ya takılmıcak bşey değil bu konu ama birz sabret yani senin yerinde olduğumu düşünüyorum kolay bşy değil hoş değil sonucta bi eşi var ve gerek duyacğı bişey değil bu :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?