merhaba arkadaslar sızınle bır derdımı paylasmak ıstıyorm

donup dolasacagı yer bızım yanımız yatagımız fkat baska bırıne baktıgını bılmek az da olsa üzmüyormu ? .s

Uzmez ama belki cok az sinirlendirir. Aman canim benim, 3 kurusluk kadinlar yuzunden mi uzulucem. Kaldi ki bence onlarin vucudu guzelligi icin falan izlediklerini dusunmuyorum. Baska bir neden var bence..

Uzmez ama belki cok az sinirlendirir. Aman canim benim, 3 kurusluk kadinlar yuzunden mi uzulucem. Kaldi ki bence onlarin vucudu guzelligi icin falan izlediklerini dusunmuyorum. Baska bir neden var bence..

nasıl bır neden olabılır kı oradakı kadınlar guzel .s ya ben bunun ıcın mersınden kalktım taa nerelere geldm onun yaptgı işmi neden ne olabılır sence

aynen ya bnde sonunda pes edecem heralde ugrasmıcam ama hepınız sag olun ıcımı dokmek az da olsa ıyı geldı

Rica ederiz canim :) bosver sal gitsin o da bikar bigun.. oyle seyler izleyecekken rahat verme hemen yaklas muzurluklar yap o da unutsun izlemeyi :))))

Bak tatlm anliorm senii ama suc sende deill kndinii hic uzme anlasilan esini cok seviosnn ama baska bi sebebi yoksa esinn seni aldattgini dusinmioyorsan hic uzme izlesn uzme kndini bukadar. Al karsina konus acik ackk ben sana yetmiomuyum derdn ne ne yapmaya caliosn die . beni artik etkili grmuosan istemiosan bosanalim de hic sikma kendini degmz sonra olan sana olur . veya ona belli et yaklastrma kendine jerturlu cozulur durm seviosa gercektnnn tatlimmm

nasıl bır neden olabılır kı oradakı kadınlar guzel .s ya ben bunun ıcın mersınden kalktım taa nerelere geldm onun yaptgı işmi neden ne olabılır sence

Acikcasi ben erkeklerIn o kadinlari izlerken onlarla birlikte olduklarini degil de sevdigi kisilerle onlari yaptiklarini hayal ettiklerini dusunuyorum :)

o videodaki kadınların yaptıklarını normal eşler yapmıyo
çok aşırı durumlar var çünkü
o sebepten izliyo olabilir yani çoğu böyle bence
alışkanlık haline geliyo
bi şekilde vazgeçirmen lazım
ben bırak izlesin diyenlere asla katılmıyorum bu eşinin sana saygı duymadığını gösterir sen istemediğini belirtmişsin çünkü
izlemesini takmasan neyse ama rahatsız olduğunu bile bile yapıyo
bu da normal birşey değil bence
sen hemen affetme bence gördüğün zaman hemen affediyosan ondan da yüz buluyodur

Son dönemin en büyük problemlerinden biri de internet oldu. Canım inanç yönü varsa eşinin biraz ordan girip vazgeçirmeye çalışsan, harama bakmak günah falan diye

kesinlikle aldattıgını dusunmuyorm ama bu konusmaları cok yaptm hep cevabı su senı sevıyorum bıda yapmıcam benı bırakma gbı laflar bıde en meşhur lafı şu ( piskolojım kotuydu ) dıe ızledım

Psikolpjiyle alakasi yokk ne alaka bozulimca omu izlenioo . yinede bilemem tabi ama oleysee hic skma kendinii tatlimm .

asırı kıskanç canm facede foto atıyorum ona bıle dellenıyo facenız yokmu sızın

benim eşimden kıskanç olamaz bnce face im bile yok ordan anla canım:) ya takılmıcak bşey değil bu konu ama birz sabret yani senin yerinde olduğumu düşünüyorum kolay bşy değil hoş değil sonucta bi eşi var ve gerek duyacğı bişey değil bu :44:

aynen 1 hafta oldu heralde ya da olmadı bole bır sey yapmıyo inşlah devam etmezz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…