Bir tek ben mi bu konuda " amaaaaan izlesin ne olacak ki" diye düşünüyorum acaba :44:
Öyleyse tuhaflık bende demek ki
aynen 1 hafta oldu heralde ya da olmadı bole bır sey yapmıyo inşlah devam etmezz
canım benim üzülme sıkıntı yapma hersey yoluna qirer sabredince.allah bütün kadılara sabır versin gercekten herseyi alttan almak o kadar zorlasıyo ki bazen yinede bi evlilikde en büyük rol kadınlarda allah hepimizin yardımcısı olsun...
:))) ben de çok takmazdım sanırım belki farklı şeyler öğrenmek için izliyodur diye düşünür güler geçerdim :)))9
Eşinizin yaşı daha oturmamış. bu yaşlardada izlemesi normal bence zamanla oturacaktır ve sıkılacaktır.
Bide hiç o filmlere baktınızmı ..Aslında biraz izleseniz kıskanılcak bişey olmadğını anlarsınız..Yani ben onları kadın olarak bile göremiyorum. bikere iğrençler asla kendimle kıyaslamam bile.
öyle deme canım yinede kıskanırsın bence tatmin edemiyomuyum diye dusunurdum ben olsam...
amin gercekten cok dogru butun hersey bızde bıtıyo fkat onlarında bıze yardmcı olması kostek deıl destek olması lazım
:)) yok gerçekten kıskanmam izlesin bence, izleme dedikçe daha da çok izleyecek bilirim... ha şu var eğer izlediği filmdeki bayandan etkilendiğini ve onu hayal ettiğini anlarsam evet kıskanırım
onu demek istedim bende.yani kaldırılcak bi durum değil malesef ama co dertte etmemek lazım zamanla atlatılacak bi durum ya da konusularak haledilebilir
onu demek istedim bende.yani kaldırılcak bi durum değil malesef ama co dertte etmemek lazım zamanla atlatılacak bi durum ya da konusularak haledilebilir
Eşinizin yaşı daha oturmamış. bu yaşlardada izlemesi normal bence zamanla oturacaktır ve sıkılacaktır.
Bide hiç o filmlere baktınızmı ..Aslında biraz izleseniz kıskanılcak bişey olmadğını anlarsınız..Yani ben onları kadın olarak bile göremiyorum. bikere iğrençler asla kendimle kıyaslamam bile.
boşanılacak bı durum deıl yanı oylemı .s ?
:) bence izleye izleye bıkar, zaten sürekli aynı şey görüp göreceği yani....ama yasaklamak işi daha da çözümsüzleştirir merakını ilgisini arttırır o yüzden serbest bırakmakta fayda var, bir izler iki izler sonra bıkar tabi eğer sapık filan değilse :)))))
2 senelık evlıyım 20 yasndayım esımle 1 senedır tum tartısmamız ınternet ve oradakı illetler . napacagımı bılmıyorum neden ızlıyo o fılmlerı cogu kez yakaladm buyuk kavgamız oldu ama tekrar etti ılıskımız cok cok ıyı ama bekarlıgını bırakamadı onu nasıl vazgecırecem ya da bu fıkırlerım nasıl yok olacak yardm edın (aldatıyomu sevmıyomu yetmıyormuyum) bu sorular hep aklımda lutfen yardm edın
aynen erkekler üstüne gittikçe inat ediyo karısmamak daha iyi cünkü neyi yapma dersen yapası qelir valla.dediğin qibi bi süre sonra sıkılır zaten
canım boşanmak o kadar kolay bşey mi sanıyosun ben bosanmıs bi anne babanın cocuğuyum inan annemin neler cektiğini bi allah bi ben bilirim bu bosanılacak bişi değil insanlar neler yasıyo yine de sabrediyo sana zarar vericek maddi manevi hayatını sarsacak bşy yapmamıs ki adam bosa dert etme qerckten zamanla qecicek bişey bu senin elinde canım baskı yapma trip atma sıkma kendiliğinden vazqecicek bi dha bosanma falan deme byle seylerde sinirlerim tepeme cıkıyo valla zor cunku...
gercektenmı sıkmasam ne bılım ustune gtmesem bırakır deılmı cok kıskancım bu konuda cok keske azda olsa bu konuyu aklıma takmasamda ıçım rahat etse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?