merhaba arkadaslar sızınle bır derdımı paylasmak ıstıyorm

aynen 1 hafta oldu heralde ya da olmadı bole bır sey yapmıyo inşlah devam etmezz

canım benim üzülme sıkıntı yapma hersey yoluna qirer sabredince.allah bütün kadılara sabır versin gercekten herseyi alttan almak o kadar zorlasıyo ki bazen yinede bi evlilikde en büyük rol kadınlarda allah hepimizin yardımcısı olsun...

Eşinizin yaşı daha oturmamış. bu yaşlardada izlemesi normal bence zamanla oturacaktır ve sıkılacaktır.
Bide hiç o filmlere baktınızmı ..Aslında biraz izleseniz kıskanılcak bişey olmadğını anlarsınız..Yani ben onları kadın olarak bile göremiyorum. bikere iğrençler asla kendimle kıyaslamam bile.

canım benim üzülme sıkıntı yapma hersey yoluna qirer sabredince.allah bütün kadılara sabır versin gercekten herseyi alttan almak o kadar zorlasıyo ki bazen yinede bi evlilikde en büyük rol kadınlarda allah hepimizin yardımcısı olsun...

amin gercekten cok dogru butun hersey bızde bıtıyo fkat onlarında bıze yardmcı olması kostek deıl destek olması lazım

Eşinizin yaşı daha oturmamış. bu yaşlardada izlemesi normal bence zamanla oturacaktır ve sıkılacaktır.
Bide hiç o filmlere baktınızmı ..Aslında biraz izleseniz kıskanılcak bişey olmadğını anlarsınız..Yani ben onları kadın olarak bile göremiyorum. bikere iğrençler asla kendimle kıyaslamam bile.

filmlere baktım tabı gecmısınde yakaladgmda bakıodm neye bakıo hangı kadına bakıo dıe fkat cok ıgrençler tmm bızde oyle seyler yasıyoruz fkat cıkıpta sokakta ınternette yapmıyoruz evımızde odamızda yapıoruz .. tmm igrençler ama esımde baktı ozaman ben igrenç bır adamlamı evlendm .ssss:44:

öyle deme canım yinede kıskanırsın bence tatmin edemiyomuyum diye dusunurdum ben olsam...

:)) yok gerçekten kıskanmam izlesin bence, izleme dedikçe daha da çok izleyecek bilirim... ha şu var eğer izlediği filmdeki bayandan etkilendiğini ve onu hayal ettiğini anlarsam evet kıskanırım

amin gercekten cok dogru butun hersey bızde bıtıyo fkat onlarında bıze yardmcı olması kostek deıl destek olması lazım

canım malesef erkekler bizim kadar ince detaylı düşünemiyo aramızda ki en büyük farklardan biriside bu zaten :) e klasik ama yuvayı dişi kus yapar diye bosa dememişler.ki söyle düşün en azından dışarı da baska seyler yapmıyo o daha büyük dert olur.izleme sebebleri farklı olabilir yani bilemezsin ne düşündüğünü canım

:)) yok gerçekten kıskanmam izlesin bence, izleme dedikçe daha da çok izleyecek bilirim... ha şu var eğer izlediği filmdeki bayandan etkilendiğini ve onu hayal ettiğini anlarsam evet kıskanırım

onu demek istedim bende.yani kaldırılcak bi durum değil malesef ama co dertte etmemek lazım zamanla atlatılacak bi durum ya da konusularak haledilebilir

onu demek istedim bende.yani kaldırılcak bi durum değil malesef ama co dertte etmemek lazım zamanla atlatılacak bi durum ya da konusularak haledilebilir

:) bence izleye izleye bıkar, zaten sürekli aynı şey görüp göreceği yani....ama yasaklamak işi daha da çözümsüzleştirir merakını ilgisini arttırır o yüzden serbest bırakmakta fayda var, bir izler iki izler sonra bıkar tabi eğer sapık filan değilse :)))))

ben de aynı fikirdeyim çok genç yaşlarda izler erkekler çünkü merak ederler, öğrenme çabaları vardır bu illa eşinin yetersizliği anlamına gelmez ya da eşini sevmediği veya sapık olduğu anlamına gelmez. bi süre sonra aynı şeyleri görmekten bıkıp izlemeyecektir zaten.

boşanılacak bı durum deıl yanı oylemı .s ?

canım boşanmak o kadar kolay bşey mi sanıyosun ben bosanmıs bi anne babanın cocuğuyum inan annemin neler cektiğini bi allah bi ben bilirim bu bosanılacak bişi değil insanlar neler yasıyo yine de sabrediyo sana zarar vericek maddi manevi hayatını sarsacak bşy yapmamıs ki adam bosa dert etme qerckten zamanla qecicek bişey bu senin elinde canım baskı yapma trip atma sıkma kendiliğinden vazqecicek bi dha bosanma falan deme byle seylerde sinirlerim tepeme cıkıyo valla zor cunku...:50:

:) bence izleye izleye bıkar, zaten sürekli aynı şey görüp göreceği yani....ama yasaklamak işi daha da çözümsüzleştirir merakını ilgisini arttırır o yüzden serbest bırakmakta fayda var, bir izler iki izler sonra bıkar tabi eğer sapık filan değilse :)))))

aynen erkekler üstüne gittikçe inat ediyo karısmamak daha iyi cünkü neyi yapma dersen yapası qelir valla.dediğin qibi bi süre sonra sıkılır zaten

2 senelık evlıyım 20 yasndayım esımle 1 senedır tum tartısmamız ınternet ve oradakı illetler . napacagımı bılmıyorum neden ızlıyo o fılmlerı cogu kez yakaladm buyuk kavgamız oldu ama tekrar etti ılıskımız cok cok ıyı ama bekarlıgını bırakamadı onu nasıl vazgecırecem ya da bu fıkırlerım nasıl yok olacak yardm edın (aldatıyomu sevmıyomu yetmıyormuyum) bu sorular hep aklımda lutfen yardm edın

neden böyle problem haline getiriyorsunuz ki?
Bırakın izlesin hatta birlikte izleyin. Farklı pozisyonlar oluyor vs. Ben bu konuya bu kadar keskin yaklaşmıyoruz.
Kendinizi çekin sizi izlesin, bu da alternatif olabilir. Renklendirin hayatınızı biraz.

canım boşanmak o kadar kolay bşey mi sanıyosun ben bosanmıs bi anne babanın cocuğuyum inan annemin neler cektiğini bi allah bi ben bilirim bu bosanılacak bişi değil insanlar neler yasıyo yine de sabrediyo sana zarar vericek maddi manevi hayatını sarsacak bşy yapmamıs ki adam bosa dert etme qerckten zamanla qecicek bişey bu senin elinde canım baskı yapma trip atma sıkma kendiliğinden vazqecicek bi dha bosanma falan deme byle seylerde sinirlerim tepeme cıkıyo valla zor cunku...:50:

gercektenmı sıkmasam ne bılım ustune gtmesem bırakır deılmı cok kıskancım bu konuda cok keske azda olsa bu konuyu aklıma takmasamda ıçım rahat etse

gercektenmı sıkmasam ne bılım ustune gtmesem bırakır deılmı cok kıskancım bu konuda cok keske azda olsa bu konuyu aklıma takmasamda ıçım rahat etse

anlıyorum seni bende cok kıskancım yani ben olsam kendimi zor tutarım kızmamak için trip atmamak için ama üstüne gitmem cünkü huyunu biliyorum inat eder.sende zamana brak ve bos yere üzme canını

Back