Merhaba arkadaşlar Bn aranıza yeni katılıyorum kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme soruları olan

Yengec evet kombine ameliyat var ama tum bu sayilanlari hastayi telef etmemek icin ayni anda yapmazlar kolay kolay. Meme+Burunla, karin germe+meme dik+vajina daraltma ve genclestirme ayni anda olursa agri cidden cok yuksek olur. Kaldi ki konu sahibi tek doktormus gibi bahsediyor farkindaysan. Ha bi de daha direnler cikmadan konu acmaya gelmesi? Cok iyi niyetli dusunelim, insanlarin soru sormasini beklemeden bunlari bunlari yaptirdim boyle boyle oldu diye uzun uzun anlatsaydi konu sahibi, e o da yok 🤷🏼‍♀️
Bende karın germe +360 lipo +meme protezi oldum tek ameliyatta.. tek doktor bunlari yapabiliyo zaten.. 2. Veya 3. Gündede hastaneden direk buraya girip yotım yaptim :) cok önyargılı olmamak lazım

Bende karın germe +360 lipo +meme protezi oldum tek ameliyatta.. tek doktor bunlari yapabiliyo zaten.. 2. Veya 3. Gündede hastaneden direk buraya girip yotım yaptim :) cok önyargılı olmamak lazım

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 360 lipo dediğinizde bu hani çamaşır yerinden 360 derece keserek yapıyorlar değil mi? Karın germe içinde olmuyor mu? Ben kalça germe istiyorum da kalça germeye yardım ediyor mu acaba? 💜

Merhaba bir şey sormak istiyorum. 360 lipo dediğinizde bu hani çamaşır yerinden 360 derece keserek yapıyorlar değil mi? Karın germe içinde olmuyor mu? Ben kalça germe istiyorum da kalça germeye yardım ediyor mu acaba? 💜
Yok canm 360 derece lipo bu kesi değil.. yani bel sırt karın heryerden yag cekiyo.. ama tam karın germe iki kalca kemiği arası kesi yapılıyo.. 360 germe senin dediğin ..

Kalça germe ve karin beraber gerilicekse evet 360 germe yapıyolar.: benim sadece karında sarkma oldugu icin önden kesim var .. arkada yok

Kalça germe ve karin beraber gerilicekse evet 360 germe yapıyolar.: benim sadece karında sarkma oldugu icin önden kesim var .. arkada yok

Çok teşekkür ederim cevabın için. 💜Ben sırf arkadan yaptıracağım bu durumda. Göbek normal 😍

Back
X