- 18 Şubat 2018
- 12.915
- En iyi cevaplar
- 2
- 59.106
- 598
- 44
Bu kadar uzun bir başlık altında verecek bir cevap bulamıyorum,kusura bakmayınNe açıdan kimi dolandırıyorum pardon

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu kadar uzun bir başlık altında verecek bir cevap bulamıyorum,kusura bakmayınNe açıdan kimi dolandırıyorum pardon
Evet hepsini ayni anda oldum BNde sizin gibi düşündüm olmuşken hepsi bir arda olsun dedim şuan iyiki olmuşum diyorum karar verirken baya zorladığımı söyleye bilirimMerhaba. Hepsini aynı anda mı oldunuz acaba? Ameliyat korkum var ben de tüm estetikler bir aradan çıksın istiyorum. Korkmusken bir kez korkayim yani. Genclestirmeyi vajinaya mi yapiyorlar ?
Devlet hastanesinde yapıyorlar diye biliyorum ben.Ben de meme dikleştirme düşünüyorum. Bilgi verir misiniz biraz
Bnimde iki doğum var pelvikde darlığım olmamasına rağmen doktor normale alıp sezaryene almıştı o arada vajinada hasar oluşturmuş Bn bunu ikinci hamileliğimde öğrendim vajinal daraltmayı araştırıyordum bir anda karın germe ve göyüs dikleştirme ameliyatınada karar verdim ama pişman değilimDoğum ve emzirme sonrası sarkmalar için istiyorum aslında. Hiç ameliyat olmadım hayatımda o yüzden çekiniyorum
Devlete olan arkadaşlarım var memnunlar ama devlet kombine yapmıyor Bn özel yaptırdımDevlet hastanesinde yapıyorlar diye biliyorum ben.
Annem vertigodan yoğun bakımda yatarken bi kadın böyle "kombine estetik" olmuş ve durumu çok ağırdı ve yabancı kimsesi yok.
Kadın 15 gün yattı sonra çıkarken beni biraz süsleyin demiş hemşirelere eğlenmeye gidecekmişBu rahatlıktan ben de istiyorum.
Allah iyiligini versin yine gece gece.güldükHem 5 satır başlık hem de yeşil profil olunca, @zorunlualann kombine ameliyat oldu sandim.![]()
Benim görumcem oldu Devlet te,sonuçtan gayet memnun.Devlete olan arkadaşlarım var memnunlar ama devlet kombine yapmıyor Bn özel yaptırdım
Benim görumcem oldu
kombine ameliyatmı devlette olduBenim görumcem oldu Devlet te,sonuçtan gayet memnun.
Meme dokusu yeterliyse zaten silikon isteye bağlı Bn protez koydurmadım ama doktor dokuların yeterli dedi çarşamba bunu görücez çünkü şuan korseli olduğum İÇİN pek birşey anlamıyorumBenim meme dokum gayet yerinde ama ben bir tık daha büyük ve diri göğüs istiyorum. Sarkık denemez de, ben daha yuvarlak istiyorum sanırım. Silikondan korkuyorum; çünkü memelerim var bir de silikonla devasa olur mu? Dikleştirince silikonlu gibi yuvarlak mı duruyor?
Geçmiş olsun, bakalım benim de aklımda bir doktor var görüşeceğim. Güncellersiniz konunuzu korsesiz hâlini gördüğünüzde.Meme dokusu yeterliyse zaten silikon isteye bağlı Bn protez koydurmadım ama doktor dokuların yeterli dedi çarşamba bunu görücez çünkü şuan korseli olduğum İÇİN pek birşey anlamıyorum
Yengec evet kombine ameliyat var ama tum bu sayilanlari hastayi telef etmemek icin ayni anda yapmazlar kolay kolay. Meme+Burunla, karin germe+meme dik+vajina daraltma ve genclestirme ayni anda olursa agri cidden cok yuksek olur. Kaldi ki konu sahibi tek doktormus gibi bahsediyor farkindaysan. Ha bi de daha direnler cikmadan konu acmaya gelmesi? Cok iyi niyetli dusunelim, insanlarin soru sormasini beklemeden bunlari bunlari yaptirdim boyle boyle oldu diye uzun uzun anlatsaydi konu sahibi, e o da yokKk sıkmaya başladı ya, her konuda konu sahibi dalgaya alınmak zorunda mı?
Kombine ameliyat diye bir şey var , tek doktor girmiyor ameliyata, hazır anestezi almisken haldir haldir girişiyorlar hastaya..KK'da kombine ameliyat olan tonla kişi gördüm, Instagram'da boy boy paylasiyorlar kombine ameliyat olanlar, kendi arkadaşım da burun ve memeye beraber girmişti. Sanki dünyada ilk kombine ameliyat kelimesini kullanan konu sahibiymis gibi davranmaya gerek yok.
Baktınız gereksizce övüyor, doktor ismi veriyor, kiblersiniz hemen üyeliği pasife düşer doktor ismi silinir zaten. İnsanları topik açtigina pişman etmeye gerek yok
![]()
Belki tüm gün yatakta yatarken Instagram'da aynı sayfayi yenilemekten sıkılmıştır, konu açıp kafa dağıtmak istemiştir:)Yengec evet kombine ameliyat var ama tum bu sayilanlari hastayi telef etmemek icin ayni anda yapmazlar kolay kolay. Meme+Burunla, karin germe+meme dik+vajina daraltma ve genclestirme ayni anda olursa agri cidden cok yuksek olur. Kaldi ki konu sahibi tek doktormus gibi bahsediyor farkindaysan. Ha bi de daha direnler cikmadan konu acmaya gelmesi? Cok iyi niyetli dusunelim, insanlarin soru sormasini beklemeden bunlari bunlari yaptirdim boyle boyle oldu diye uzun uzun anlatsaydi konu sahibi, e o da yok![]()