- 19 Aralık 2014
- 6.168
- En iyi cevaplar
- 1
- 48.148
- 748
arkadaşlar neden gülüyorsunuz? ben estetik yaptıramaz mıyım yani? Allah AllahKonu sahibi, doktorunuz kimdi ben de araştırma yapıyorum da, fikir almak istiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar neden gülüyorsunuz? ben estetik yaptıramaz mıyım yani? Allah AllahKonu sahibi, doktorunuz kimdi ben de araştırma yapıyorum da, fikir almak istiyorum![]()
İhtiyaç yoktur bence,ama ben 80 yaşında Ajda Pekkan gibi olmak istiyorumarkadaşlar neden gülüyorsunuz? ben estetik yaptıramaz mıyım yani? Allah Allah![]()
Uzmanlık için plastik mi düşünüyorsun çiçeyimmmmarkadaşlar neden gülüyorsunuz? ben estetik yaptıramaz mıyım yani? Allah Allah![]()
seçeneklerim arasında o da var kuzumUzmanlık için plastik mi düşünüyorsun çiçeyimmmm![]()
Eve bu kararında etkili oldum. Doktorum olacak kendisiUzmanlık için plastik mi düşünüyorsun çiçeyimmmm![]()
Yengec evet kombine ameliyat var ama tum bu sayilanlari hastayi telef etmemek icin ayni anda yapmazlar kolay kolay. Meme+Burunla, karin germe+meme dik+vajina daraltma ve genclestirme ayni anda olursa agri cidden cok yuksek olur. Kaldi ki konu sahibi tek doktormus gibi bahsediyor farkindaysan. Ha bi de daha direnler cikmadan konu acmaya gelmesi? Cok iyi niyetli dusunelim, insanlarin soru sormasini beklemeden bunlari
Of ben de ben deHem 5 satır başlık hem de yeşil profil olunca, @zorunlualann kombine ameliyat oldu sandim.![]()
Merhaba. Devlet hastanesinin fiyatı nedir ?Benim görumcem oldu Devlet te,sonuçtan gayet memnun.
Merhaba,ben fiyatını bilmiyorum.Baya oldu operasyonu geçireli,isterseniz yakın çevrenizdeki Devlet hastanesini arayarak bilgi alabilirsiniz.Merhaba. Devlet hastanesinin fiyatı nedir ?
Bol su tüketiyorum birde sadece çorba içiyorum çok şükür ödemenin çok olmadıÖdem atmanız için herhangi bir şey önerdiler mi.?
Merhaba, ben de karın germe ve göğüs dikleştirme ameliyatı olmayı planlıyorum, biraz sıkıntılardan bahsedermisinMerhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Karın germe ameliyatini ben de düşünüyorum.agrili bir işlem mi?sezeryan gibi çok katmanlı mi kesiliyor acaba?Bn yaptırdıktan sonra drirenler çıkana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama 10 günün sonunda kendimi iyi hissettiğim için hareketlendim ve ağır kaldırdım bu yüzden biraz dikişlerinde problem yaşadım şuan nerdeyse bir ay olacak çok şükür iyiyim
Çok teşekkür ederim canım BNde anlamıyorum sanki doktor olsam hasta peşinde koşucamİnsanlar ne tuhaf.inanmiyorsan yazmassin.burada dr.olup yalan dolanla hasta arayacak biri gider Instagram'da arar.ne mantık,anlamadım.arkadasim geçmiş olsun.
+1 katılıyorumKk sıkmaya başladı ya, her konuda konu sahibi dalgaya alınmak zorunda mı?
Kombine ameliyat diye bir şey var , tek doktor girmiyor ameliyata, hazır anestezi almisken haldir haldir girişiyorlar hastaya..KK'da kombine ameliyat olan tonla kişi gördüm, Instagram'da boy boy paylasiyorlar kombine ameliyat olanlar, kendi arkadaşım da burun ve memeye beraber girmişti. Sanki dünyada ilk kombine ameliyat kelimesini kullanan konu sahibiymis gibi davranmaya gerek yok.
Baktınız gereksizce övüyor, doktor ismi veriyor, kiblersiniz hemen üyeliği pasife düşer doktor ismi silinir zaten. İnsanları topik açtigina pişman etmeye gerek yok
![]()