Merhaba arkadaşlar Bn aranıza yeni katılıyorum kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme soruları olan

Yengec evet kombine ameliyat var ama tum bu sayilanlari hastayi telef etmemek icin ayni anda yapmazlar kolay kolay. Meme+Burunla, karin germe+meme dik+vajina daraltma ve genclestirme ayni anda olursa agri cidden cok yuksek olur. Kaldi ki konu sahibi tek doktormus gibi bahsediyor farkindaysan. Ha bi de daha direnler cikmadan konu acmaya gelmesi? Cok iyi niyetli dusunelim, insanlarin soru sormasini beklemeden bunlari

Evet arkadaşım plastik cerrahi doktoru giriyor tek doktor ağrılarımda yok şükür diren ve korse sıkması dışında normal de evde tüm gün vakit geçiren bir insan değilim sıkıldığım İÇİN ameliyat sonrası burda yazmak istemiştim ama bakıyorum bir doktor yapmadığınız kaldı insanı anlamıyorum insanları yargılarken biraz düşünün sanki ne dedim size

Bn yaptırdıktan sonra drirenler çıkana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama 10 günün sonunda kendimi iyi hissettiğim için hareketlendim ve ağır kaldırdım bu yüzden biraz dikişlerinde problem yaşadım şuan nerdeyse bir ay olacak çok şükür iyiyim

İnsanlar ne tuhaf.inanmiyorsan yazmassin.burada dr.olup yalan dolanla hasta arayacak biri gider Instagram'da arar.ne mantık,anlamadım.arkadasim geçmiş olsun.

Bn yaptırdıktan sonra drirenler çıkana kadar bir sıkıntı yaşamadım ama 10 günün sonunda kendimi iyi hissettiğim için hareketlendim ve ağır kaldırdım bu yüzden biraz dikişlerinde problem yaşadım şuan nerdeyse bir ay olacak çok şükür iyiyim
Karın germe ameliyatini ben de düşünüyorum.agrili bir işlem mi?sezeryan gibi çok katmanlı mi kesiliyor acaba?

Sezaryen daha ağır canım benim ameliyattan sonra ağrım olmadı sadece direnler sıkıntı yarattı şuan tam bir ayımı doldurdum muazzam bir karnım var keşke hiç bukadar beklemeseydim diye düşünüyorum ama demeli zamanı şimdiymiş çok düşündüm oğlumu doğurduğum günden beri eşimin yanında gündüz giyine miyordum tek hatam 15 yıl beklemek oldu ama şuan çok iyiyim

İnsanlar ne tuhaf.inanmiyorsan yazmassin.burada dr.olup yalan dolanla hasta arayacak biri gider Instagram'da arar.ne mantık,anlamadım.arkadasim geçmiş olsun.
Çok teşekkür ederim canım BNde anlamıyorum sanki doktor olsam hasta peşinde koşucam

Kk sıkmaya başladı ya, her konuda konu sahibi dalgaya alınmak zorunda mı?
Kombine ameliyat diye bir şey var , tek doktor girmiyor ameliyata, hazır anestezi almisken haldir haldir girişiyorlar hastaya..KK'da kombine ameliyat olan tonla kişi gördüm, Instagram'da boy boy paylasiyorlar kombine ameliyat olanlar, kendi arkadaşım da burun ve memeye beraber girmişti. Sanki dünyada ilk kombine ameliyat kelimesini kullanan konu sahibiymis gibi davranmaya gerek yok.
Baktınız gereksizce övüyor, doktor ismi veriyor, kiblersiniz hemen üyeliği pasife düşer doktor ismi silinir zaten. İnsanları topik açtigina pişman etmeye gerek yok
En Büyük KKEn Büyük KKEn Büyük KK
+1 katılıyorum

Back
X