Merhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ameliyat olup kosa kosa diger kadinlara yardimci olmaya mi geldinizMerhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Doktorun kendisi olmayasınızEvet arkadaşım yardımcı olmaya geldim Bn 2 senedir araştırıyorum ve çok zor karar verdim biliyorsunuz ki doğum sonrası kadınların vücudlarında oluşan problemler etkili oluyor Bn burdan birçok kişinin yorumlarını okudum ve süreci farklı farklı olarak atlattıklarını gördüm ayrıca bir seferde bu acıyı çekip kurtulurum diye düşündüğüm İÇİN oldum bir zorum yok anlayacağın inanmak konusundada sana ispatlama zorunluluğum yok![]()
Çok komiksinizDoktorun kendisi olmayasınız![]()
Ben mi siz miÇok komiksiniz
Bu arada yeni üye ama maşallah alıntılamayı da çözmüşsünüz hemenÇok komiksiniz
Daha önceden kadınlar kulübü üyeliğim var da ondan bu arada neden bu kadar insanları yargılayıcı oluyorsunuz anlamıyorumBu arada yeni üye ama maşallah alıntılamayı da çözmüşsünüz hemen
Bence komiklik sizin işiniz doktor olsam burda ne arayayım beBen mi siz mi
Ama sizin bu yaptığınız nitelikli dolandırıcılığa girerMerhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Ne açıdan kimi dolandırıyorum pardonAma sizin bu yaptığınız nitelikli dolandırıcılığa girer.
Ne mi arayacaksınız? Immm müşteri olabilir miBence komiklik sizin işiniz doktor olsam burda ne arayayım be
Haha çok komikNe mi arayacaksınız? Immm müşteri olabilir mi![]()
Ben de meme dikleştirme düşünüyorum. Bilgi verir misiniz birazMerhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Merhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Merhaba. Hepsini aynı anda mı oldunuz acaba? Ameliyat korkum var ben de tüm estetikler bir aradan çıksın istiyorum. Korkmusken bir kez korkayim yani. Genclestirmeyi vajinaya mi yapiyorlar ?Merhaba Bn 4 gün önce kombine ameliyat oldum karın germe meme dikleştirme vajina daraltma ve gençleştirme şuan çok iyi durumdayım çarşamba drenlerim çıkıcak size daha iyi Bilgi veriririm
Meme dikleştirme ameliyatı kolay ama protez koyulursa zorlu oluyormuş Bn dikleştirme oldum 4 günündeyim ağrılarım yok ama herkeste ayni etkiyi yapıyormu bilmiyorum sadece direnler zorluyorBen de meme dikleştirme düşünüyorum. Bilgi verir misiniz biraz
Doğum ve emzirme sonrası sarkmalar için istiyorum aslında. Hiç ameliyat olmadım hayatımda o yüzden çekiniyorumMeme dikleştirme ameliyatı kolay ama protez koyulursa zorlu oluyormuş Bn dikleştirme oldum 4 günündeyim ağrılarım yok ama herkeste ayni etkiyi yapıyormu bilmiyorum sadece direnler zorluyor