• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba 2016, Güle Güle 2015

konu sıyası değil,bizi yönetenler değilikışkırtmaya gerek yok,sana cevap versem burası karışcak,tahrik etme,ona göre,yaz yorumu
Sanırım hazırda bekliyordunuz. Konuda kimden bahsettigimi bilmeden anlamadan bu şekilde cevap vermeniz zaten satasacak yer aradığınızı gösteriyor.

Ben 2016'dan beklentilerimi temennilerimi yazdım. Lütfen cevap vermeyin. Siyaset topiginde kimseyle tartışmadım burada tartışmaya hiç mi hiç niyetim yok.

Merhabalar 2015 oldukca guzel bır yıldı ıyısıyle kotusuyle gectı gıttı 2016 beklentım tabıkıde 3 yıldır uzatmalı sevgılımle evlenmek tabıkıde allah nasıp ederse ve ulkemde barıs sevgı huzur ıstıyorum artık . 2016 herkeze once saglık barıs huzur ask ve para getırsınnn............

Ne güzel söyledin arkadaşım inşallah artık herşey düzelir ülkemiz ilerlemeye devam eder ve ülkemize zarar vermek isteyen kim olursa olsun oyunu ona döner kahrolur inşallah....
Canım katılım ve topık arkadaslarım umarım 2016 da herkezın dıledıgı güzellıklerle dolu bır yıl olur inş....

Bu yılda sevgimin pekiştiğini gördüm eşime karşı.
Kızım bir yaşına girdi bu yıl.
Annemi çok çok özledim bu yıl.
Hamile kalma korkusu yaşadım bol bol bu yıl.:KK48:
Sevdiğim aşık olduğum adama bağırdım çağırdım. Kalbini kırdım. Bilerekte oldu bilmeyerekte. Ama geri adım atmasını öğrendim ben bu yıl. Özür dilemesini öğrendim bu yaşımda.
Kaybetme korkusu yaşadım eşimi kızımı. Korktum. Korkuyu en derinden hissettim bu yıl.

Kızlar benim hafıza sorunum var. Yaşadıklarımı unutuyorum. Aslında unutmayı tercih ediyorum. Sadece ve sadece beni DERİNDEN etkileyenleri hatırlıyorum. Her neyse..

2015 yılı benim için zor bir yıl oldu. Mart ayında oğluma otizim tanısı konulmasa da, olabileceği ihtimali söylendiğinde, ne kadar belli etmesem de çok üzüldüm. Doktorunun yönlendirmeleriyle ve bizim aşırı çabalamamız ile oğlumun böyle bir durumu olmadığını öğrendim. O zaman dünyalar benim olmuştu.

Şimdi yine oğlumla ilgili bir problem var gibi. Doktoru kabul etmiyor, düzelir takılma diyor ama anne olunca endişeleniyor insan. Tüm dünyam oğlum oldu. 2016 da inşallah bu durumu da aşmayı diliyorum.

Ailemle fazla görüşemiyorum, onları çok özlüyorum. 2016 da onlarla daha çok vakit geçirmeyi diliyorum.

2016 yılı öncelikle tüm dünyaya barış getirsin. Savaşlar ve açlık bitsin. İnsanlık ölmesin.
Kuzuum benim insallah hersey yoluna girer oğlun iyi olur. Ama doktor sorun yok demis iyi duşun kı iyi olsun canim benim:)
2016 da inşallah beyaz atlı prensimle tanışırımm. ÇOK AMİNN
Super Bi dilek insallah 2016'nin baslarında hemen bulursun o prensi:KK200:

Bu yılda sevgimin pekiştiğini gördüm eşime karşı.
Kızım bir yaşına girdi bu yıl.
Annemi çok çok özledim bu yıl.
Hamile kalma korkusu yaşadım bol bol bu yıl.:KK48:
Sevdiğim aşık olduğum adama bağırdım çağırdım. Kalbini kırdım. Bilerekte oldu bilmeyerekte. Ama geri adım atmasını öğrendim ben bu yıl. Özür dilemesini öğrendim bu yaşımda.
Kaybetme korkusu yaşadım eşimi kızımı. Korktum. Korkuyu en derinden hissettim bu yıl.
Ay bayildim mesaja insan her yasinda baska seyler öğreniyor demekki kalp kırmak üzücü ama telafi edebilmek cok onemli Bi maharet:):nazar:

Yok canım 2 ay deneyip olmayinca acaba bebegim olmuyo mu tiplerine girdim de :KK53:

Ayy seniii :KK53:

gönderdim canım lütfenn yappp..

inşaallah yapacağım canım. teşekkür ederim. :)

Kuzuum benim insallah hersey yoluna girer oğlun iyi olur. Ama doktor sorun yok demis iyi duşun kı iyi olsun canim benim:)

Teşekkür ederim canım. Bir şeyi yok ama pimpirikleniyorum. :)

Bu yıla girerken "2015 benim yılım olacak" demiştim. Öyle de oldu. Her şey yolunda gitti, bitmesi gereken okul bitti, falan filan. Genel olarak çok güzel, mutlu bir yıldı. İnşallah 2016 da güzel geçer.

2015 benim için ciddi anlamda berbattı, sevgilimle kavga ederek girmiştik ve resmen tüm yıl kavga ettik :(
2016 ya da biraz ara vermiş şekilde giriyoruz ama umarım bu yıl öyle geçmez, hepimiz için mutlu seneler diliyorum :KK5:

Back