• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba 2016, Güle Güle 2015

ohh şükürler olsun oğlunuzda problem çıkmamasına sevindim.. şu anda nasıl bir sıkıntısı varki eminim el birliği ile üstesinden geleceksiniz ..:KK200:

Şuan kekelemeye başladı. 2 yaşında henüz. Doktoru hiç üzerinde bile durma, onu sevinle iyileştir dedi.
Tek sıkıntımız ben çalışıyorum ve oğluma yeterince zaman ayıramıyorum.

Selamlar:) gecenin_resmi gecenin_resmi ne güzel topuk olmuş:) Umarım hepimizin beklentileri umutları gerçekleşir hepimize şans getirir 2016:)

2015 ne iyi ne kötü bi yıldı benim için. Yine öğrenciydim yine bitirmeye çalışıyordum. Yine param yoktu ama aşkım vardı :)
2015 bi cesaretle kendi emegimle para kazanmaya başladığım bi seneydi. Adım attım hayal kurdum planlar yaptım.

2016dan beklentim artık öğrenci olmamak :) Senenin ilk yarısında bitirip ikinci yarısında iş güç sahibi olmak. Sonrasında agackokusunu geliştirmek büyütmek. Bu sene olmasa bile işçi değil işveren olmak için adım atmak.
Sonrasında tabi ki sevdiğime kavuşmak:) Artık ilişkimizi bi resmiyete dönüştürmek.

Bunlar kişisel temel beklentilerim ama tabiki sağlıklı mutlu huzurlu olalım ilk önce.
Vatandaş olarak beklentim ise ülkemizin artık lütfen huzura ermesi. Lanet olasi terörün bitmesi.
İnsan olarak tek beklentim çocukların mutsuz olmaması, aç kalmaması, işkence görmemesi. Canlarının yanmamasi.

Selamlar:) gecenin_resmi gecenin_resmi ne güzel topuk olmuş:) Umarım hepimizin beklentileri umutları gerçekleşir hepimize şans getirir 2016:)

2015 ne iyi ne kötü bi yıldı benim için. Yine öğrenciydim yine bitirmeye çalışıyordum. Yine param yoktu ama aşkım vardı :)
2015 bi cesaretle kendi emegimle para kazanmaya başladığım bi seneydi. Adım attım hayal kurdum planlar yaptım.

2016dan beklentim artık öğrenci olmamak :) Senenin ilk yarısında bitirip ikinci yarısında iş güç sahibi olmak. Sonrasında agackokusunu geliştirmek büyütmek. Bu sene olmasa bile işçi değil işveren olmak için adım atmak.
Sonrasında tabi ki sevdiğime kavuşmak:) Artık ilişkimizi bi resmiyete dönüştürmek.

Bunlar kişisel temel beklentilerim ama tabiki sağlıklı mutlu huzurlu olalım ilk önce.
Vatandaş olarak beklentim ise ülkemizin artık lütfen huzura ermesi. Lanet olasi terörün bitmesi.
İnsan olarak tek beklentim çocukların mutsuz olmaması, aç kalmaması, işkence görmemesi. Canlarının yanmamasi.
ülkenin artık huzura kavuşması benimde en büyük beklentim :(

Şuan kekelemeye başladı. 2 yaşında henüz. Doktoru hiç üzerinde bile durma, onu sevinle iyileştir dedi.
Tek sıkıntımız ben çalışıyorum ve oğluma yeterince zaman ayıramıyorum.
aaa canım doktora getirdiysen üzülme benimki 5 yaşını bitirdi ve geçen yaz kekelemeye başladı tabi durmadım getirdim doktora aynı cevabı verdi bana .. dikkat ediyoruz ama gene kekeliyor.. canım bir şey önereceğim sana yaparmısın.eğer istersen özelden yazacağım..

aaa canım doktora getirdiysen üzülme benimki 5 yaşını bitirdi ve geçen yaz kekelemeye başladı tabi durmadım getirdim doktora aynı cevabı verdi bana .. dikkat ediyoruz ama gene kekeliyor.. canım bir şey önereceğim sana yaparmısın.eğer istersen özelden yazacağım..

Mesajını bekliyorum canım.

İş ve aşkta kazanman dileğiyle.. :)
Bu ağaçkokusu nedir?

Kızlar benim hafıza sorunum var. Yaşadıklarımı unutuyorum. Aslında unutmayı tercih ediyorum. Sadece ve sadece beni DERİNDEN etkileyenleri hatırlıyorum. Her neyse..

2015 yılı benim için zor bir yıl oldu. Mart ayında oğluma otizim tanısı konulmasa da, olabileceği ihtimali söylendiğinde, ne kadar belli etmesem de çok üzüldüm. Doktorunun yönlendirmeleriyle ve bizim aşırı çabalamamız ile oğlumun böyle bir durumu olmadığını öğrendim. O zaman dünyalar benim olmuştu.

Şimdi yine oğlumla ilgili bir problem var gibi. Doktoru kabul etmiyor, düzelir takılma diyor ama anne olunca endişeleniyor insan. Tüm dünyam oğlum oldu. 2016 da inşallah bu durumu da aşmayı diliyorum.

Ailemle fazla görüşemiyorum, onları çok özlüyorum. 2016 da onlarla daha çok vakit geçirmeyi diliyorum.

2016 yılı öncelikle tüm dünyaya barış getirsin. Savaşlar ve açlık bitsin. İnsanlık ölmesin.
canım benim allah şifa versin ama inşallah düzelir bu kekelemeler normalde gelip geçicidir sıkma canını çünkü etrafımda bi çok insan öyle oluyordu düzeliyodu ki en yakınım kuzenim ozamanlar 18 yaşında falandı şimdi hiç birşeyi yok inşallah çabucak düzelir paşacık ;)

canım benim allah şifa versin ama inşallah düzelir bu kekelemeler normalde gelip geçicidir sıkma canını çünkü etrafımda bi çok insan öyle oluyordu düzeliyodu ki en yakınım kuzenim ozamanlar 18 yaşında falandı şimdi hiç birşeyi yok inşallah çabucak düzelir paşacık :KK66:

Geçicidir inşallah canım.
O kadar çok üzerine düşüyoruz ki, sakınan göze çöp batar hesabı sanki..
TAbi Allah bilir her şeyin en iyisini.

Back