Merhaba 2016, Güle Güle 2015

ne kötü,ne de iyi sırdan bır yıldı,çok önemli birşey olmadı,vasatın altında bir yıldı,sadece tek bir şey yaşadım benı çok ama çok mutlu etti,2016 süper gelsın,pırıl pırıl ,ama 2016 ya götürmeyeceğim bir kaç insan ve şeyler var,yazdım ben,gel ey 2016

Çok teşekkürler gecenin_resmi arkadaşım :)

Yeni Yılda Öncelikle Herkesin mutlu olmasını ailemin sağlıklı sıhatli olmasını. Eşimle mutluluğumuzun kat kat artmasını ve bir bebişimizin olmasını , kardeşimin iyi bir üniversiteyi kazanmasını , Benimde Kpssyi kazanıp kurum avukatlığına yahut icra müdürlüğüne geçeceğim bir yıl olması dileğiyle..

Umarım 2016 yılında hiçbir çocuk üzülmez. Hiçbir çocuk yuvasız kalmaz. Savaşlar biter ve mutlu bir dünyamız olur..

tüm yılların böyle güzel geçmesi dileğiyle... aniden gelişti bu fikir ve burdayızz..

28 yaşında doğumda vefat eden arkadaşına çok üzüldüm. Allah rahmet eylesin, bebek iyidir inşallah. Yavrum benim.
Diğerlerinede üzüldüm, beni etkileyen bu oldu.

Allah daha çok sevinçler getirsin 2016´da inşallah. :)

2016 da tüm beklediklerin olsun inşalah, :)

2016 da istediğin araba ve iş olur inşallah. :) Arkadaşınada kavuşman dileğiyle..

Kurbanım.. :)
Allah dileklerini kabul etsin inşallah.
2016 yılında bebiş haberini bekliyor olacağım. :)
Sağlığın ile ilgli ciddi bir durum yoktur inşallah.

Dualarının kabul olması dileğiyle.. :)

Güzel bir geçirmişsin, 2016 da güzel geçsin inşallah. :)

Amin..

Dualarının kabul olması dileğiyle.. :)

Geldim gecenin_resmi .. 2015 güzeldi yorucuydu koşturmacalı ve bol misafirliydi. Düğün derneklerle geçti. 2016'dan beklentim huzur ve sağlık geri kalanı bir şekilde hallolur inşallah. Bu yıl 2015 ten daha zor geçecek hissediyorum ama olsun üstesinden gelirim Allahın izniyle....36 Yaşına geldim şunu öğrendim hepsi geçiyor o zor günler sıkıntılar gelip geçiyor bitiyor sağlık olduktan sonra hepsine göğüs gerebiliyorsun artık hatalarımla sevaplarımla kendimi sevmeyi öğrendim ve bunun hep böyle olmasını istiyorum geç oldu ama olsun....

ne kadar iyi olabilirlerki canım çok sağlıklıydı ikinciye hamile kalmıştı sevindik hep beraber doğuma varmış 2 hafta ve kızını kayınvalidesine bırakıp gitmiş. kontrol olup dönecekmiş ama dönmedi canım ölüm haberini vermişler eşine bebeği oksijensiz kalmasın diye ameliyata almışlar ama o arada anneyede müdahele ediliyormuş.ama anneyi kurtaramamışlar 2 buçuk ay oldu vefat edeli..bebk çok iyi ama kızı pedagoga götürüyorlarmış.. tüm ailesi seferber ama tabiki en çok etkilenen kızı maleseff.. nurlar içinde yat zekiyem..

Kızlar benim hafıza sorunum var. Yaşadıklarımı unutuyorum. Aslında unutmayı tercih ediyorum. Sadece ve sadece beni DERİNDEN etkileyenleri hatırlıyorum. Her neyse..

2015 yılı benim için zor bir yıl oldu. Mart ayında oğluma otizim tanısı konulmasa da, olabileceği ihtimali söylendiğinde, ne kadar belli etmesem de çok üzüldüm. Doktorunun yönlendirmeleriyle ve bizim aşırı çabalamamız ile oğlumun böyle bir durumu olmadığını öğrendim. O zaman dünyalar benim olmuştu.

Şimdi yine oğlumla ilgili bir problem var gibi. Doktoru kabul etmiyor, düzelir takılma diyor ama anne olunca endişeleniyor insan. Tüm dünyam oğlum oldu. 2016 da inşallah bu durumu da aşmayı diliyorum.

Ailemle fazla görüşemiyorum, onları çok özlüyorum. 2016 da onlarla daha çok vakit geçirmeyi diliyorum.

2016 yılı öncelikle tüm dünyaya barış getirsin. Savaşlar ve açlık bitsin. İnsanlık ölmesin.

Allah yardımcıları olsun, yollarını açık etsin bu yavrucakların.

Allah yardımcın olsun, dualarının kabul olması dileğiyle..

ohh şükürler olsun oğlunuzda problem çıkmamasına sevindim.. şu anda nasıl bir sıkıntısı varki eminim el birliği ile üstesinden geleceksiniz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…