Yeni yıl ve yeni umutlar, sevinçler hepimizin ,herkesin olsun.2015 üzüntülerimde oldu sevinçlerimde çok sevdiğim amcamı kanserden kemik kanserinden kaybettik nurlar içinde yatsın kalbi, güzel olan insan.

2015 te aniden çıkan oğluşumun ameliyatı kelimeler,hisler boğazımda düğümlenmişti yaa birşey olursa ,ya çıkamassa narkozdan.yaa imtihanım oğlumdan olursaa

ama RABBİME binlerce şükür geçti ve atlattık çok ama çok sevdiğim hamile olan bir arkadaşımı doğum esnasında 28 yaşında yitirdik zekiyem nurlar içinde yat..geride 5 yaşında bir kız çocuğu,, vede yeni doğmuş olan oğlunu bırakarak

acımı ruhumuza işleyerek acıtan bir ayrılık.oldu bizim için ve halada yarası geçmeyen bir durum....Sevinçlerim. krediyle aldığımız evime taşınmıştık şu istanbul gibi bir yerde bizimde bir evimiz olmuştu ..2014 te taşınmıştım ama eşya olarak eksiklerimiz vardı tabi ..2015 te onları tamamladım ve kendi evim ,ve kendi eşyalarım güzel bir mutluluk,,çokk sevdiğim kuzenimin 10 senedir çocuğu olmuyordu süpriz bir şekilde hamile kalışı ve göbekler atışımız geldi aklıma neee sevinmiştik ve daha yeni doğum yaptı bir haftalık EMİRİMİZ var. 2016 da SAĞLIK, HUZUR ve rızık diliyorum. MEVLAMdan ve BEKAR bir abimmm var onunda evlenmesini istiyorumm..

veeeee tekrardan ANNE olmayı diliyorum..

bide burada yılbaşı çekilişine katıldım çokkkk keyif aldım çok güzel insan tanıdım katilciğime
YEKTA61
sevgilerr..

hi,hi,hi aklıma geldikçe yazıyorum valla işyerimden mennunum 6 senedir aynı yerdeyim gümrükleme firmasında İSTANBUL şubesinde çalışıyorum.ama bu sene pasta kursuna gittim mutfağı çokkk seviyorum bu alanda bir şeyler yapmak isterdim 2016 da