• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba 2016, Güle Güle 2015

ilk ben başliiimmm o zaman.2015 te gerek iş gerek özel hayatta çok sıkıntı yaşadım ama çokta güzel günlerim oldu..dünyalar tatlısı yiğenim dünyaya geldi mesela.bu forumda yılbaşı çekilişine katıldım ve iyikide katılmışım dediğim güzel insanlar dostlar kazandımm :) yılın son günleri biraz sıkıntılı geçiyor ama olsun güzel bi yıldı.2016 ta daha güzel şeyler olur inşallah.artık hayatımda sahte insanlar olmasın inşallah

Yeni yıl ve yeni umutlar, sevinçler hepimizin ,herkesin olsun.2015 üzüntülerimde oldu sevinçlerimde çok sevdiğim amcamı kanserden kemik kanserinden kaybettik nurlar içinde yatsın kalbi, güzel olan insan.:KK200::KK200:2015 te aniden çıkan oğluşumun ameliyatı kelimeler,hisler boğazımda düğümlenmişti yaa birşey olursa ,ya çıkamassa narkozdan.yaa imtihanım oğlumdan olursaa :KK43:ama RABBİME binlerce şükür geçti ve atlattık çok ama çok sevdiğim hamile olan bir arkadaşımı doğum esnasında 28 yaşında yitirdik zekiyem nurlar içinde yat..geride 5 yaşında bir kız çocuğu,, vede yeni doğmuş olan oğlunu bırakarak:KK43::KK43:acımı ruhumuza işleyerek acıtan bir ayrılık.oldu bizim için ve halada yarası geçmeyen bir durum....Sevinçlerim. krediyle aldığımız evime taşınmıştık şu istanbul gibi bir yerde bizimde bir evimiz olmuştu ..2014 te taşınmıştım ama eşya olarak eksiklerimiz vardı tabi ..2015 te onları tamamladım ve kendi evim ,ve kendi eşyalarım güzel bir mutluluk,,çokk sevdiğim kuzenimin 10 senedir çocuğu olmuyordu süpriz bir şekilde hamile kalışı ve göbekler atışımız geldi aklıma neee sevinmiştik ve daha yeni doğum yaptı bir haftalık EMİRİMİZ var. 2016 da SAĞLIK, HUZUR ve rızık diliyorum. MEVLAMdan ve BEKAR bir abimmm var onunda evlenmesini istiyorumm..:mad::mad::mad:veeeee tekrardan ANNE olmayı diliyorum.. :anneadayı::KK46: bide burada yılbaşı çekilişine katıldım çokkkk keyif aldım çok güzel insan tanıdım katilciğime YEKTA61 YEKTA61 sevgilerr..:KK68:hi,hi,hi aklıma geldikçe yazıyorum valla işyerimden mennunum 6 senedir aynı yerdeyim gümrükleme firmasında İSTANBUL şubesinde çalışıyorum.ama bu sene pasta kursuna gittim mutfağı çokkk seviyorum bu alanda bir şeyler yapmak isterdim 2016 da :KK49::KK49:

Son düzenleme:
Yeni yıl ve yeni umutlar, sevinçler hepimizin ,herkesin olsun.2015 üzüntülerimde oldu sevinçlerimde çok sevdiğim amcamı kanserden kemik kanserinden kaybettik nurlar içinde yatsın kalbi, güzel olan insan.:KK200::KK200:2015 te aniden çıkan oğluşumun ameliyatı kelimeler,hisler boğazımda düğümlenmişti yaa birşey olursa ,ya çıkamassa narkozdan.yaa imtihanım oğlumdan olursaa :KK43:ama RABBİME binlerce şükür geçti ve atlattık çok ama çok sevdiğim hamile olan bir arkadaşımı doğum esnasında 28 yaşında yitirdik zekiyem nurlar içinde yat..geride 5 yaşında bir kız çocuğu,, vede yeni doğmuş olan oğlunu bırakarak:KK43::KK43:acımı ruhumuza işleyerek acıtan bir ayrılık.oldu bizim için ve halada yarası geçmeyen bir durum....Sevinçlerim. krediyle aldığımız evime taşınmıştık şu istanbul gibi bir yerde bizimde bir evimiz olmuştu ..2014 te taşınmıştım ama eşya olarak eksiklerimiz vardı tabi ..2015 te onları tamamladım ve kendi evim ,ve kendi eşyalarım güzel bir mutluluk,,çokk sevdiğim kuzenimin 10 senedir çocuğu olmuyordu süpriz bir şekilde hamile kalışı ve göbekler atışımız geldi aklıma neee sevinmiştik ve daha yeni doğum yaptı bir haftalık EMİRİMİZ var. 2016 da SAĞLIK, HUZUR ve rızık diliyorum. MEVLAMdan ve BEKAR bir abimmm var onunda evlenmesini istiyorumm..:mad::mad::mad:veeeee tekrardan ANNE olmayı diliyorum.. :anneadayı::KK46: bide burada yılbaşı çekilişine katıldım çokkkk keyif aldım çok güzel insan tanıdım katilciğime YEKTA61 YEKTA61 sevgilerr..:KK68:
neler yaşamışsın.inşallah 2016 daha dahaaaa da güzel günlerin olur.tüm olumsuzluklar 2015 te kaldı inşallah

Tatlı kıslarım hemen kostum geldim bende yazmazsam olmaz:)
2015 cok parlak bir sene Olmadi benim icin ama Allah'a cok sukur kimseyi kaybetmedim daha cok maddesel olarak üzücü bir seneydi. Okulu bitirdim bir anda okulsuz ve ıssız kaldım. Arabamı satmak zorunda kaldım suan arabasizim bu beni baya üzüyo:) bunların disinda en yakın arkadaşlarım şehir dışına memleketlerine döndüler onları cok ozluyorum:( 2016' dan once saglik,askıma kaldığım yerden devam hatta belki süpriz bir adimlar ve Tabiki guzel bir is ve araba istiyorum:)
2016 hepimize huzur,mutluluk saglik ve bütün sevdiklerimizi saglik icinde yanımızda versin insallah opuyorum güzelliklerim:)

Tatlı kıslarım hemen kostum geldim bende yazmazsam olmaz:)
2015 cok parlak bir sene Olmadi benim icin ama Allah'a cok sukur kimseyi kaybetmedim daha cok maddesel olarak üzücü bir seneydi. Okulu bitirdim bir anda okulsuz ve ıssız kaldım. Arabamı satmak zorunda kaldım suan arabasizim bu beni baya üzüyo:) bunların disinda en yakın arkadaşlarım şehir dışına memleketlerine döndüler onları cok ozluyorum:KK43: 2016' dan once saglik,askıma kaldığım yerden devam hatta belki süpriz bir adimlar ve Tabiki guzel bir is ve araba istiyorum:)
2016 hepimize huzur,mutluluk saglik ve bütün sevdiklerimizi saglik icinde yanımızda versin insallah opuyorum güzelliklerim:)
dileklerinin gerçekleşmesi ÜMİDİYLEEE.:KK68::KK68:

Yeni yıl ve yeni umutlar, sevinçler hepimizin ,herkesin olsun.2015 üzüntülerimde oldu sevinçlerimde çok sevdiğim amcamı kanserden kemik kanserinden kaybettik nurlar içinde yatsın kalbi, güzel olan insan.:KK200::KK200:2015 te aniden çıkan oğluşumun ameliyatı kelimeler,hisler boğazımda düğümlenmişti yaa birşey olursa ,ya çıkamassa narkozdan.yaa imtihanım oğlumdan olursaa :KK43:ama RABBİME binlerce şükür geçti ve atlattık çok ama çok sevdiğim hamile olan bir arkadaşımı doğum esnasında 28 yaşında yitirdik zekiyem nurlar içinde yat..geride 5 yaşında bir kız çocuğu,, vede yeni doğmuş olan oğlunu bırakarak:KK43::KK43:acımı ruhumuza işleyerek acıtan bir ayrılık.oldu bizim için ve halada yarası geçmeyen bir durum....Sevinçlerim. krediyle aldığımız evime taşınmıştık şu istanbul gibi bir yerde bizimde bir evimiz olmuştu ..2014 te taşınmıştım ama eşya olarak eksiklerimiz vardı tabi ..2015 te onları tamamladım ve kendi evim ,ve kendi eşyalarım güzel bir mutluluk,,çokk sevdiğim kuzenimin 10 senedir çocuğu olmuyordu süpriz bir şekilde hamile kalışı ve göbekler atışımız geldi aklıma neee sevinmiştik ve daha yeni doğum yaptı bir haftalık EMİRİMİZ var. 2016 da SAĞLIK, HUZUR ve rızık diliyorum. MEVLAMdan ve BEKAR bir abimmm var onunda evlenmesini istiyorumm..:mad::mad::mad:veeeee tekrardan ANNE olmayı diliyorum.. :anneadayı::KK46: bide burada yılbaşı çekilişine katıldım çokkkk keyif aldım çok güzel insan tanıdım katilciğime YEKTA61 YEKTA61 sevgilerr..:KK68:hi,hi,hi aklıma geldikçe yazıyorum valla işyerimden mennunum 6 senedir aynı yerdeyim gümrükleme firmasında İSTANBUL şubesinde çalışıyorum.ama bu sene pasta kursuna gittim mutfağı çokkk seviyorum bu alanda bir şeyler yapmak isterdim 2016 da :KK49::KK49:
Canım benim yaşadığın kötü anılarına çok üzüldüm. Rabbim sizlere ailelerine sabır versin kabirlerini nur eylesin inşAllah bende seni tanıdığıma çok mutlu oldumm. Öpüyorum kocaman seniiii :KK36:

Kuzumm yanlış melindayi etiketlemisin ama buldum kostum geldim teşekkürler davet icin :KK200:

2015 yilim genel olarak guzedi ancak sonlarina dogru cok uzuldum
Is hayatımda buyuk haksızlığa ugradim ve oradan ayrildim
Bebek sahibi olmaya karar verdik ancak olmadi sonra da is sorunlari cikinca erteledik
Saglik konusunu takinti yaptim.. netten yalan yanlis seyler okuyarak kendimi uzdum
2016 da oncelikle yeni isimde huzur istiyorum orada cok daha mutlu olmak istiyorum
Sonracigima kisileri kafama cok takmamak beni uzenleri hayatimdan hemen cikarmak istiyorum
Saglik konusunda da olur olmadik seyleri buyutmemek hep olumlu düşünmek istiyorum
Tum sevdiklerim 2016da da benle olsun istiyorum
Ve bir de 2016 da hamile kalmak istiyorum :KK46:

Evet kızlar bende 2015 te kendimce zor zamanlar geçirmiştim burada da paylaşmıştım üzüldüğüm zamanlar olmuştu ama çok şükürki güzel şeylerle sonuçlandırdık. 2015 benim hayıtımda bir dönüm noktası oldu :p Mutluluğuma ilk adımımı 31 Ocak 2015 te atmıştım. Daha soraki zamanlarda sınvla görevimde yükselmem nedeni ile ailemden farklı bir ilde yaşamaya başladım. Ailemden arkadaşlarımdan uzak kaldım ama , yeni bir il, yeni bir iş yeni bir çevre, diğer taraftan sevdiğime yakın olmuştum . Yıl sonuna doğruda hayatımı evlilikle taçlandırdım.:KK68:. Rabbim bir ömür sürmesini nasip eylesin . İsteyenlerede nasip eylesin inşAllah. Vede yeni yıl çekilişimde çok güzel dostlar edindim kendimeee hepsi bir birinden şahaneee hepinizi öpüyorum kuzular.

2016 yılından beklentilerim ise önce iman , sağlık, sıhhat ve ülkemizce ve dünya olarak zulmlerin son bulması barışın sağlanması ve huzur ortamının olmasını diliyorum, daha sonra ise çok istediğim mühendislik sınavını kazanmak. KPSS sınavına yeniden girerek DHMİ ye geçmek istiyorum kurumumdan memnun değilim. Eşimin resmi bir kurumda bişe başlamasını çok istiyorum kendimize vakit kalsın kaliteli zaman geçirelim istiyorum , güzel bi evimiz ve arabamız olur inşAllahh bu yılda , son olarakta aileme daha yakın olmak istiyorummm.:21:
Rabbim herkezin dualarını hayırlısı ile kabul eylesin üzüntülerin olmadığı sevinçlerin mutlulukların , barışın olduğu çocukların ölmediği üzülmediği mutlu olduğu bir yıl diliyorum hepinize.

Kuzumm yanlış melindayi etiketlemisin ama buldum kostum geldim teşekkürler davet icin :KK200:

Bebek sahibi olmaya karar verdik ancak olmadi sonra da is sorunlari cikinca erteledik
Saglik konusunu takinti yaptim.. netten yalan yanlis seyler okuyarak kendimi uzdum
2016 da oncelikle yeni isimde huzur istiyorum orada cok daha mutlu olmak istiyorum
Sonracigima kisileri kafama cok takmamak beni uzenleri hayatimdan hemen cikarmak istiyorum
Saglik konusunda da olur olmadik seyleri buyutmemek hep olumlu düşünmek istiyorum
balımm ya inşallah bebeğini kucağına alırsın bu yıl.içime doğdu bu sene yiğenimiz olacak

Evet kızlar bende 2015 te kendimce zor zamanlar geçirmiştim burada da paylaşmıştım üzüldüğüm zamanlar olmuştu ama çok şükürki güzel şeylerle sonuçlandırdık. 2015 benim hayıtımda bir dönüm noktası oldu :p Mutluluğuma ilk adımımı 31 Ocak 2015 te atmıştım. Daha soraki zamanlarda sınvla görevimde yükselmem nedeni ile ailemden farklı bir ilde yaşamaya başladım. Ailemden arkadaşlarımdan uzak kaldım ama , yeni bir il, yeni bir iş yeni bir çevre, diğer taraftan sevdiğime yakın olmuştum . Yıl sonuna doğruda hayatımı evlilikle taçlandırdım.:KK68:. Rabbim bir ömür sürmesini nasip eylesin . İsteyenlerede nasip eylesin inşAllah. Vede yeni yıl çekilişimde çok güzel dostlar edindim kendimeee hepsi bir birinden şahaneee hepinizi öpüyorum kuzular.

2016 yılından beklentilerim ise önce iman , sağlık, sıhhat ve ülkemizce ve dünya olarak zulmlerin son bulması barışın sağlanması ve huzur ortamının olmasını diliyorum, daha sonra ise çok istediğim mühendislik sınavını kazanmak. KPSS sınavına yeniden girerek DHMİ ye geçmek istiyorum kurumumdan memnun değilim. Eşimin resmi bir kurumda bişe başlamasını çok istiyorum kendimize vakit kalsın kaliteli zaman geçirelim istiyorum , güzel bi evimiz ve arabamız olur inşAllahh bu yılda , son olarakta aileme daha yakın olmak istiyorummm.:21:
Rabbim herkezin dualarını hayırlısı ile kabul eylesin üzüntülerin olmadığı sevinçlerin mutlulukların , barışın olduğu çocukların ölmediği üzülmediği mutlu olduğu bir yıl diliyorum hepinize.
kocaman bir AMİNNNN.:KK200::KK200:

HADİ HAYIRLISI İNŞALLAHHHHH:KK46::KK46:

selam kızlar gecenin_resmi gecenin_resmi canım çok güzel bişey yapmışsın ve Kakao ve Ben Kakao ve Ben cnım sana da teş.ederim böyle birşeye ön ayak olduğun için :KK68:
2015 benim için kötü bir yıldı diyemem aksine çok güzel geçti.En önemlisi kızım 1 yaşına girmişti :KK48: bol bol gezdim bu sene maşallah hiç evde oturmadım desem yeridir.Facede ekli olanlar az çok farketmişlerdir :D sonra erkek kardeşim üni yi kazandı şuan istanbulda çok şükür bu senesi boşa gitmedi.Sonra kız kardeşim de çok şükür kendine bir iş buldu mezun olur olmaz ona çok sevindim.Ve tüm yaz boyunca nerdeyse annemlerle geçirdim uzun bir ayrılıktan sonra bulunduğum yere ataması olunca babamın mesafede 1 saat olunca tüm yaz beraber olduk :KK68: onun dışında çok sevdiğim bir ablamın bebeği oldu görkem batın'ımız dünyaya geldi rabbim hayırlı sağlıklı ömürler versin uzun uızun hayırlı ömür versin inşallah :KK68: Benim hayatım şuan kızım üzerine olduğu için herşeyi kızım üzerine yazmak geliyo ama yeteerli bu kadar :KK48: Rabimden 2 dileğim var öncelikle bu akan kanların bu savaşın son bulması ve suçlu olanların suçlarını cezalarını rabbim tarafından bulmaları .... sonrasında Cenab-ı hak tüm kadınlarımıza anneliği yaşatması kimsenin kucağını boş bırakmaması.
2016 hepimizin huzurlu,sağlıklı,mutluluk dolu ve bol kazançlı bir yıl olarak geçmesini dilerim HERkesin şimdidien yeni yılı kutlu olsun :KK68: :KK15::KK15::KK15::KK15:

Back