- 8 Nisan 2017
- 56.730
- 296.229
- Konu Sahibi Tenceresiz kaldim anne
Patlıcan aşkı bende de var ne yapicaz her türküsüne bayılıyorumEllerine sağlık miniğim. bol şanslar bebağm patlıcan ♥ben :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Patlıcan aşkı bende de var ne yapicaz her türküsüne bayılıyorumEllerine sağlık miniğim. bol şanslar bebağm patlıcan ♥ben :))
Yapıp yapıp yiyeceğiz Ne yapalım artıkPatlıcan aşkı bende de var ne yapicaz her türküsüne bayılıyorum
O 3 çocuklu hatun biraz düzenlediği evi bu hazırlıklar karman corman etti ama olsun yarışma heyecanına değer çok teşekkür ederim orkidem karamelimmaşaallah bide üç cocuklu hatun :)
yarişmada başarılar diliyorum
bende bugün o menü benzeri yapcam akşamaO 3 çocuklu hatun biraz düzenlediği evi bu hazırlıklar karman corman etti ama olsun yarışma heyecanına değer çok teşekkür ederim orkidem karamelim
Sen beni tontriko mu sandınbende bugün o menü benzeri yapcam akşama
ne yemek yapcam diye akla karayi seçiyordum
hyr minik meleklerim alinti yapmış biri zatenSen beni tontriko mu sandın
Heee tamam gerçi tamam onunda 3 çocuğu var ya bir an dedim heralde tonti sandıhyr minik meleklerim alinti yapmış biri zaten
yok kız kagitta bile yazmişsin minik meleklerim diye.Heee tamam gerçi tamam onunda 3 çocuğu var ya bir an dedim heralde tonti sandı
Ben bile kendimi tonti sanıyorum ilk girişte
İşte sırf bu yüzden o öylesine katıldı bendeyok kız kagitta bile yazmişsin minik meleklerim diye.
tontiriko da hamarat bir insan haluj da birinci oldu :) mantisi da enfesti ama:)
Ayyy şekerim sende olmasan beni gören yok ellerine sağlık canım muhteşemmm künefe karnıyarık e daha ne olsun ,baştan yapıp kurtuldun, başarılar fıstığımSenin için yavrum Lilimam
kunefe en bı sevdiğim çok teşekkür ederim evet şimdi oylama günü bekleyeceğim artıkAyyy şekerim sende olmasan beni gören yok ellerine sağlık canım muhteşemmm künefe karnıyarık e daha ne olsun ,baştan yapıp kurtuldun, başarılar fıstığım
Bende çok seviyorum çok teşekkür ederimEllerine sağlık karnıyarık dedin beni bendende aldın çok severim çok güzel gözüküyor
Teşekkür ederimellerine saglik tontriko karisimi minik
cok guzel olmus basarilar
Teşekkür ederim inşallahEllerine sağlık canım inşallah totemin tutar
Teşekkür ederim ablacim beğenmene sevindimHarika olmuş minikim ellerine sağlık başarılar dilerim yarışmada