Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

iyi geceler tatlım.dinlen bolbol unutma.öptüm.

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: senın ıcın halaya gectık heee

sağolun kızlar inşallah yarın çekeceğiz o halayı herkes için ayrı ayrı çekeceğiz.sırası gelene haydi halaya.allahım yüzümüzü güldürsü. başka bebekleri değil kendi bebişleri sevelim

marbley inş bu ay gittiğimde bayramdan sonra gidicem göserir kuzum inş da öğrenirim cinsyetini ona göre alışveriş yapmaya başlayacağım

o çift çizgiyi görmek o kadar güzel birşey ki hep tek çizgi gördüm aylarca çok üzücü oluyo ama çift çizgiyi görmek çok ayrı ama ayrı bir duygu

marbley inş bu ay gittiğimde bayramdan sonra gidicem göserir kuzum inş da öğrenirim cinsyetini ona göre alışveriş yapmaya başlayacağım

ay yerim ben onun eşyalarını kzınki ayrı erkeğin ayrı şeker oluyor.hepsi minik minik.

bugüne dek her ay on tane yapmış olsam 10 ay burdan.10 tanede diğer hamileliğimde yaptıysam 110 tane hüsran. bu son olur inşallah tabi ilerde tekrar istersek sil baştan olacak. allahım sağlıklı bir tane versinde önce.

2. için tabiki önce ilk bebişlerimizi alalımda sağlıkla başka birşey istemem

inşallah canım sırayla hepimiz alırız bebişlerimizi kucağımıza

inşallah tatlım.peki testi aç karnına yaptırmak gerekmiyor değilmi?arkadasım aç karnına yaptıracaksın demişti daha önce defalarca yaptırdım hiç öyle bişey duymamıştım ben. yanlış mı biliyorum acaba?

kan yaptırmadım ben hiç canım idrarda negatif çıkınca yaptırmadım pozitif çıkıncada dr ilk ultrasonda baktı o yüzden bilmiyorum ama aç daha iyi olur heralde

sağol tatlım firdevs canım sağol ilgin için çok ihtiyacım vardı

canım kan testi aaç karnına yapılır yoksa yanıltıcı olabiliyor kesin sonuc almak için açken yaptır kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

cmrm tamam bir kaç yerde daha aç karnına yazıyordu sağol tatlım.firdevsciğim haber vermezmiyim hiç.hemen yazarım sonucu size

tamam tatlım eşime ütü yapmam gerekiyorum.üşendim bu saate kadar işimi halledeyim sonrada uyuyayım bari.yarın görüşürüz öpüyorum sizi

cmrm tamam bir kaç yerde daha aç karnına yazıyordu sağol tatlım.firdevsciğim haber vermezmiyim hiç.hemen yazarım sonucu size

canım bu arada hayırlı olsun inşallah kandada çıkar rabbim meleğini sana göndersin opuyorumnanaktan

tamam tatlım eşime ütü yapmam gerekiyorum.üşendim bu saate kadar işimi halledeyim sonrada uyuyayım bari.yarın görüşürüz öpüyorum sizi

görüşürüz canım kendine iyi bak kolay gelsin kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2

hayırlı geceler kıslar opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…