Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

nolsun cnm aynı işte ye iç kknın basında otur bayrama kadar evdeyım.gelen gidende olmıyınca ev işinide saldım:))

günaydıııııııııııııııııııııın kızlar beryal hakça dogum ne zaman canlar

günaydın osmaniye hg..benim 18 Eylül kısmetse...bakalım bizim kız o kadar bekleyecek mi?heran bekliyoruz yani hayırlsıyla inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
darısı en yakın zamanda sizlerin başına inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

nolsun cnm aynı işte ye iç kknın basında otur bayrama kadar evdeyım.gelen gidende olmıyınca ev işinide saldım:))

gogru valla bende dün büyük temizlik yaptım bugün oturuom cokta yorma kendini bebişine dikkat et

canım inş saglıklı kucagına alırsın canım bişe sorucam bendenizliye yakın burdurun ilçesinde oturuyorum bana dr önerirsen sevinirim oldugum yerde dr yeni mezun tecrübeli olsun istiyom burdurdakilerdende mennun kalmadım denizlide hangisine gitsem

günaydın benbilirim hg...nasılsınız bakalım?

iyidir cnm nolsun benıde korku ve tedırginlik sardı doğuma 4ay gibi az zaman kaldı ..napıcam senın normalmı???
beryal aynen kusum bende veremıyorum
osmanıye aman belkıde kadın cagırabilirim cuma ıftara birilerı gelebılır kesınlessınde

slm canım nhb ben sana bısı sorucam gebelık testımı yaptı arkadaslar

osmaniye teşekkür ederimçok sağol...ben babür kaleliye gidiyorum memnunum doktorumdan.üniversitede...

canım korkam hayırlısı olsun bencede kadın cagır sen yorulma

sllar kızlar nasılsını herkes ıyımı ıyı haberler alıyoz allahım hayırlısını versın canım ya

haklısın canım hayırlısı inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
şimdilik normal gözüküyor herşey.ama doktor normal doğumdan korkarsan sezeryan yaparız dedi.bakalım kısmet,herşeyin hayırlısı inşallah hepimiz için...

sende kendini yorma bebişine dikkat et.

osmaniye teşekkür ederimçok sağol...ben babür kaleliye gidiyorum memnunum doktorumdan.üniversitede...

saol canım cgu kişide üniversitedekileri önerdi olmazsa bigün gün alayım gidelim bakalım

slm canım nhb ben sana bısı sorucam gebelık testımı yaptı arkadaslar

günaydın eleyna hg...marbley test yapıcakmış sanırım ondan haber bekliyoruz. bende geçmişi okuyamadım kızlardan öğrendim. bakalım bekliyoruz.

günaydın eleyna hg...marbley test yapıcakmış sanırım ondan haber bekliyoruz. bende geçmişi okuyamadım kızlardan öğrendim. bakalım bekliyoruz.

anladım bende he aksam konusdugumuz arkadas tes yaptırıcak ondan haber beklıyorduk kusura bakma canım naılsın?

hakca sakın korkma bend ekorkuyorum ama
epidural falanda yaptrma normal dfourcaksan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…