canım çok zor zamanlar geçirmişsin
rabbim birdaha yaşatmasın sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah
sağol tatlım sabah olmaz bu gece şimdi.söylemesi ayıp sistitmi oldum ne yaptım sürekli tuvaletteyim.giriyorum çıkıyorum beş dakika sonra gene..öff ya
Geçmiş olsun ilaç alıyor musun tatlım?
iyiyim saolun canlarım yumurtlama zamanlarındayım çalışmak lazım çalışmaaaaaakkkkkk rabbim bilir işini umut yitirmeden dualar dökülmeli dudaklarımızdan hayırlısıyla rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere meleklerini yollayacak amiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:
Gerçeketn bunu ancak yaşayan bilir.Zor bir sınav.Canım daha var doğumuma.İnş.bende sağlıkla kavuşurum inş...[/QUOT
canım inşallah bi solukta bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Geçmiş olsun ilaç alıyor musun tatlım?
yok canım ben kolay kolay ilaç kullanmam hele şu durumda asla ya bebiş varsa diye korkarım.
hoşgeldin tatlım
slm kızlar ben geldımmmmmmm
slm seker amin ınsallah hekese nasıp eder bende bu aksamdan baslıyorum adetım pazar gunu bıttı calısım demı canım:sm_cool:
evet 15 aylık evliyim son 4 aydır deniyoruz
naynaynayyyyyyy nanananananana nayyyyyyyyyyyyyyyyyy gece halayı çekip çalışmaya gidiyim ben artık dime ama :))))))) herkese hayırlı bol bebişli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vede herkesi seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm
hosbulduk canım nhbsınız allahım bu ay ugur getırsı amin insallah banada dua edın canım adetım pazar bıttı bugundenmı baslasam bılımıyorum allah gonlumuze gore versın canım benım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım bende 2 bucuk oldu 1 yıla yakın denıyorum tabı gecensene esım askerde oldundan bısı yapamadım am geldınden buyana denıyoz canım allah hayırlısını versın canım seker:lepi:
oooooooooooo selam millet kalabalıgız ne güzelllllllllllllllllllllllll
naynaynayyyyyyy nanananananana nayyyyyyyyyyyyyyyyyy gece halayı çekip çalışmaya gidiyim ben artık dime ama :))))))) herkese hayırlı bol bebişli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vede herkesi seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm
olsun çabuk başlayan yol alır dime ama kaydirigubbakcemile3
amin canım inşallah en yakız zamanda bizimde meleklerimiz gelecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
hoşgeldin rufişcim
bizde seni öpüyor vede seviyoruz tatlım
sana kolay gelsin ALLAH ras getirsin inşallahhh
slm kızlar nasılsınız?