Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

bende iiyim kzılar bakim ne sohbetler ediyorlar dedim burda hareket görünce :)

kızlar ne olur dua edin şu çizgiler gerçek olsun yarın kandada çıksın.olsun artık bebeğim.hepimizin kucakları dolsun.kısır muamelesi görmekten bıktım eşim bile çok zor diyor.

:ecrin_bebek:

kızlarr ben çıkıyom herkese hayırlı geceler ve sahurlar öpüldünüz mucckkkksss

kızlar ne olur dua edin şu çizgiler gerçek olsun yarın kandada çıksın.olsun artık bebeğim.hepimizin kucakları dolsun.kısır muamelesi görmekten bıktım eşim bile çok zor diyor.

canım testte çft çizgiyi gördünmü???????????????????
hadi hayırlısı inşalahhhhhhhhhhhhh

canım kendini bu kadar üzme o nedemekmiş öyle kısır hiç duymamış olayım
bizler sadece gecikmeli olarak bebişlerimizi kucağımıza alacağız o kadar
elbette zor ama mükafatını alacağız üzülme olurmu tatlım

yok minnoşum sen merak etme ben onun her lafına üzülmem.sadece ben çok istiyorum o kadar.

marbley tebrikler canım inşşş kandada çıkar çok sevindim allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin

allah sabır versin allah hepinizin gönlüne göre versin inş mübarek ayların hürmetine inş...

iyi geceler herşey olacağına varıyor üzülüp kafanıza takmayın kardeşlerim:teselli:

canını sıkma canım bak bende aynı senın gıbı dusunuyorlar takma kımseyı ınsalah yarım 2 cızgı gorursun ve guzel haberlerını alırız canım ınsalah amin benıde haberdar edersın canım ok ekle benı:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: marbley için halayı başlattım devam ettirin kızlar

marbley tebrikler canım inşşş kandada çıkar çok sevindim allah sağlık sıhatle kucağına almayı nasip etsin

inşallah canım inşallaah test elimde kaldı saatlerrdir bakıp baakıp duruyorum.yarım saatten sonra geçersiz diyorlar ya.ilk iki dakikadaa hemencik silik bir çizgi belirdi.
sen nasılsın bebiş nasıl cinsiyetinide öğrenirsiniz yakında tabi nazlı olmazsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…