- 7 Aralık 2008
- 1.754
- 3
- Konu Sahibi mercanayse
- #1.321
kolay gelsin marbley
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: marbley için halayı başlattım devam ettirin kızlar
:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: senın ıcın halaya gectık heee
inşallah tatlım.peki testi aç karnına yaptırmak gerekmiyor değilmi?arkadasım aç karnına yaptıracaksın demişti daha önce defalarca yaptırdım hiç öyle bişey duymamıştım ben. yanlış mı biliyorum acaba?
marbley canım ay işallah hamilesindir kız silikte olsa bence hamilesin kan testiyle işallah tam kesinleşir allahım ya çok sevindim çok güzel bi haber sabah sabah ohhhhhh vallahi oynıcam ben alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::hooray::hooray::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::dance::dance::hooray: çok güzel bi haber yahu buu
allahım tez zamanda bizlerede nasip et yarabbbimmmmmmmm
günaydın hakça nasılsın kuzum
günaydın kızlar nasılsınız
günaydınlar
günaydın kızlar opuyorumnanaktan
günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün olması dileğiyle...
marbley canım hayırlı haberlerini bekliyoruz mendilleri hazırladık:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bende gece 23:00'de yapmıştım testi ikinci çizgi silik çıkmıştı,ertesi günüde kan verdim orada da pozitif çıktı. inşallah seninde öyle olur...güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.
GÜnaydın hakcacım nasısın Şekerİm İŞallah bİz bekleyenlerde bÖyle gÜzel haberler verİrİz topİngİmİze
günaydın canlarım .
sayfam açık kahvaltı yapıp geliyorum hemen .