Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: marbley için halayı başlattım devam ettirin kızlar

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: senın ıcın halaya gectık heee

:teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

canım beta HCG için ve hatta diğer hormon testleri için de aç olman şart değil..ben gebelik testimi akşam yemeğinden sonra saat 1o a doğru yaptırmıştım..10 yıldır guatr hastasıyım her ay bir sürü kan verip hormon testi yaptırıyorum ve hiç sabahtan gitmedim hep öğleden sonra ya da akşam gidiyorum ve haliyle aç olmuyorum ama bu tahlillerin hiç biri bu güne kadar yanıltıcı olmadı..rahat ol yani..
iyi haberlerini bekliyorum Allah'ın izniyle :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:teytey:TARİH : 02.09.2009 SAAT: 08:30

HAMİLE LİSTESİ

**** İSİM***____________*** SAT***__________***CİNSİYET***______

1.okyanus84:______________ 28 KASIM ____________KIZ
2.hakca:__________________12 ARALIK____________ KIZ
3.süpriz_mucize: ___________ 6 OCAK _____________ KIZ
4.beryal:__________________12 OCAK ____________ ERKEK
5.bircan:__________________ 25 OCAK ____________ KIZ
6.tatlibebek: ______________ 13 ŞUBAT ____________ KIZ
7.hlymms:_________________ 8 MART ____________ ERKEK
8.sevgii:) _________________ 19 MART ____________ ERKEK
9.sessizdeniz: ____________ 21 MART ____________ ERKEK VE KIZ
10.yaren35:_______________ 30 MART ____________ KIZ
11.benbilirim: _____________ 1 NİSAN ____________ ERKEK
12.ESCALES:_____________ 5 NİSAN ____________ ERKEK
13.serra84: _______________ 13 NİSAN ___________ ERKEK
14.firdevs2006: ____________ 6 MAYIS ___________
15.yeb2004: ______________ 12 MAYIS ___________
16.limonnnnn: _____________ 15 MAYIS ___________ KIZ
17.nilaykisir: ______________ 24 MAYIS __________
18.burcinn: _______________ 28 MAYIS __________
19.umutlu16:______________ 31 MAYIS ___________
20.elif_ba: ________________ 22 HAZİRAN _________
21.rengarenk_: ____________
22.megryann : _____________ 7 HAZİRAN
23.ummahan_d : ___________ 25 TEMMUZ :teytey::teytey::teytey:

UMUT LİSTESİ

1.vildangel:
2.belenay:
3.k.a.y.r.a:
4.iltercakir:
5.abyosun:
6.ozbek83:
7.neslihan165:
8.PinkRose:
9.rozalin:
10.dil_nur:
11.haksever:
12.gize:
13.orays:
14.sulezehra:
15.rufeyde serra
16.scuba:
17.Duru_ :
18.acrinsu:
19.nilüfer79:
20.&ayla&:
21.sumos23:
22.mavi_gozlu:
23.sekerkiz67:
24.sara:
25.huzeyfe:
26.hira64:
27.AYSEN74:
28.angel_eda:
29.sincap_:
30.dezy:
31.bilgen35:
32.sirrinenur:
33.sarıcivciv:
34.dyd :
35.samyelim :
36.yarenb :
37.RELAX:
38.ÖZLEMİMSİN:
39.siyahinci1:
40.marbley:
41.bahcem:
42.maat:
43..ELCHIN..
44.tuugbaa_29:
45.eternet3:
46.osmaniye80:
47.nsb :
48.brc1769:
49.bitte:
50.mercanayse:
51.gelevera:
52.BEBEGIMIZ:
53.cmrm :
54.olcayelis:
55.baharcountry:
56.zeynepenes:
57.as.semasu.as. :
58.malatya_44 :
59.asi74 :
60.sinemis84 :
61.casper28:
62.Vedia:
63.eleyna :

KIZLAR YENİ LİSTE YAPTIM .
İSMİ OLMAYANLAR BANA SÖYLESİN EKLİM LİSTEYE.
kaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

marbley canım ay işallah hamilesindir kız silikte olsa bence hamilesin kan testiyle işallah tam kesinleşir allahım ya çok sevindim çok güzel bi haber sabah sabah ohhhhhh vallahi oynıcam ben alkisalkisalkisalkisalkisalkis:teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::hooray::hooray::teytey::dance::teytey::dance::teytey::dance::dance::dance::hooray: çok güzel bi haber yahu buu
allahım tez zamanda bizlerede nasip et yarabbbimmmmmmmm

:enbuyukkk::enbuyukkk::enbuyukkk::dance::dance::dance::dance:

kız dur bende geldim halaya hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt:teytey: :teytey: birazda yandan oynasak :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :sm_cool::sm_cool::sm_cool:hihoyyytsüprizzzzzhihoyyyt:dance::dance::dance::teytey: :teytey: :teytey: :teytey: :teytey:

günaydın kızlar nasılsınız? güzel bir gün olması dileğiyle...

marbley canım hayırlı haberlerini bekliyoruz mendilleri hazırladık:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: bende gece 23:00'de yapmıştım testi ikinci çizgi silik çıkmıştı,ertesi günüde kan verdim orada da pozitif çıktı. inşallah seninde öyle olur...güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz.

günaydın hakça nasılsın kuzum

günaydın malatya iyiyiz sağol. dün giremedim haber var mı dedim. marbleyden haber bekliyoruz sanırım.inşallah güzel haberler verir. sizlerden güzel haberler bekliyoruz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: sen nasılsın?

GÜnaydın hakcacım nasısın Şekerım ıŞallah bız bekleyenlerde bÖyle gÜzel haberler verırız topıngımıze

günaydın kızlar nasılsınız

günaydın kızlar opuyorumnanaktan

günaydın canlarım .
sayfam açık kahvaltı yapıp geliyorum hemen .

GÜnaydın hakcacım nasısın Şekerİm İŞallah bİz bekleyenlerde bÖyle gÜzel haberler verİrİz topİngİmİze

günaydın canım iyiyiz Allaha şükür. sen nasılsın? dualarım sizlerle en yakın zamanda sizlerinde güzel haberlerinizi bekliyorum:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

2 gündür kimse rep vermemiş bana görürsünüz siz :mymeka::mymeka::mymeka:

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey: :teytey::teytey::sm_cool: :sm_cool::sm_cool: :sm_cool::sm_cool: hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt halaya bekleniyorsunuz :teytey:hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt

:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:günaydın kızlar marbley umudunu kaybetme demiştim bak inş kanda yüksek çıkar:teytey::teytey::teytey::teytey:

günaydıııııııııııııııııııııın kızlar beryal hakça dogum ne zaman canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…