Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

iyiyim saolun canlarım yumurtlama zamanlarındayım çalışmak lazım çalışmaaaaaakkkkkk rabbim bilir işini umut yitirmeden dualar dökülmeli dudaklarımızdan hayırlısıyla rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere meleklerini yollayacak amiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:

slm seker amin ınsallah hekese nasıp eder bende bu aksamdan baslıyorum adetım pazar gunu bıttı calısım demı canım:sm_cool:

Gerçeketn bunu ancak yaşayan bilir.Zor bir sınav.Canım daha var doğumuma.İnş.bende sağlıkla kavuşurum inş...[/QUOT

canım inşallah bi solukta bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah

hoşgeldin tatlım

hosbulduk canım nhbsınız allahım bu ay ugur getırsı amin insallah banada dua edın canım adetım pazar bıttı bugundenmı baslasam bılımıyorum allah gonlumuze gore versın canım benım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

slm kızlar ben geldımmmmmmm

hoşgeldin canım

sağol tatlım sabah olmaz bu gece şimdi.söylemesi ayıp sistitmi oldum ne yaptım sürekli tuvaletteyim.giriyorum çıkıyorum beş dakika sonra gene..öff ya[/QUOTE]

geçmiş olsun canım

slm seker amin ınsallah hekese nasıp eder bende bu aksamdan baslıyorum adetım pazar gunu bıttı calısım demı canım:sm_cool:

çalışın kardeşlerim çalışın durmak yok tam gaz ileriiii hihoyyyt

naynaynayyyyyyy nanananananana nayyyyyyyyyyyyyyyyyy gece halayı çekip çalışmaya gidiyim ben artık dime ama :))))))) herkese hayırlı bol bebişli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vede herkesi seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm

evet 15 aylık evliyim son 4 aydır deniyoruz

canım bende 2 bucuk oldu 1 yıla yakın denıyorum tabı gecensene esım askerde oldundan bısı yapamadım am geldınden buyana denıyoz canım allah hayırlısını versın canım seker:lepi:

naynaynayyyyyyy nanananananana nayyyyyyyyyyyyyyyyyy gece halayı çekip çalışmaya gidiyim ben artık dime ama :))))))) herkese hayırlı bol bebişli gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrr hepinizi öpüyoruuuuuuuuuummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm vede herkesi seviyoruuuuuuuuummmmmmmmmmmm

kız yavas gece daha yenı baslıyor:dance:

hosbulduk canım nhbsınız allahım bu ay ugur getırsı amin insallah banada dua edın canım adetım pazar bıttı bugundenmı baslasam bılımıyorum allah gonlumuze gore versın canım benım:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

sen daha başlamadın mı çalışmalara başka gün bugündür.

canım bende 2 bucuk oldu 1 yıla yakın denıyorum tabı gecensene esım askerde oldundan bısı yapamadım am geldınden buyana denıyoz canım allah hayırlısını versın canım seker:lepi:

amin canım inşallah en yakız zamanda bizimde meleklerimiz gelecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oooooooooooo selam millet kalabalıgız ne güzelllllllllllllllllllllllll

hoşgeldin rufişcim

bizde seni öpüyor vede seviyoruz tatlım
sana kolay gelsin ALLAH ras getirsin inşallahhh

amin canım inşallah en yakız zamanda bizimde meleklerimiz gelecek :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

oy kurban olurum o meleklere ınsalah tez zamanda gelırler canım amin canım ben bu geceden baslayımı pazar bıtmıdı olrmu aceba herkecemı olucak:eek::eek::eek:

X