Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluu, muhabbeti seven bayanlarn topii

tatlılar hepinize iyi gecelerRabbim şu mübarek aylrın hürmetine gönlünüzden geçenleri hayırlısı ile versin.

canım seninde gecen hayırlı olsun
güzel duaların için sağol

yok canım tedavi olmuyorum tek tüpümle 10 aydır uğraşıyorum işte.

canım o nasıl oluyo pek anlamadım

Kızlar 9 yıllık evliyim ben tüp bebek ile hamile kaldım.Her ay yıkılmayı çok iyi bilirim çok....

birbirimizin duygularını bizden daha iyi anlayan olmaz zaten canım
kaç aylık senin canım yada doğum yaptınmı
ne mutlu bebeğine kavuşmuşsun

sirrinenucuğum benim sağ tüpüm alındı o yüzden tek tüple hamile kalmaya çalışıyuorum

herkese hayırlı akşamlar nasılsınız kıslar kaswa marbley ve şirinenur :)

sirrinenucuğum benim sağ tüpüm alındı o yüzden tek tüple hamile kalmaya çalışıyuorum

canım çok üzüldüm ALLAH başka dert vermesin inşallah
rabbim verdikten sonra her şekilde verir canım sen yeterki umudunu yitirme
bize dua etmekten başka yapcak bişey kalmıyo tatlım

canım çok üzüldüm ALLAH başka dert vermesin inşallah
rabbim verdikten sonra her şekilde verir canım sen yeterki umudunu yitirme
bize dua etmekten başka yapcak bişey kalmıyo tatlım

evet tabiki tatlım.dış gebelik geçirdim.ve 8inci haftada fark edildi.çok ciddi bişeymiş bu menem meğerse.canımdan daha önemli değil ya.

iyiyim saolun canlarım yumurtlama zamanlarındayım çalışmak lazım çalışmaaaaaakkkkkk rabbim bilir işini umut yitirmeden dualar dökülmeli dudaklarımızdan hayırlısıyla rabbim en yakın zamanda tüm isteyenlere meleklerini yollayacak amiiiiiiiinnnnnnnnnnn:Saruboceq:

iyiyim saolun canlarım yumurtlama zamanlarındayım çalışmak lazım çalışmaaaaaakkkkkk rabbim bilir işini

Gerçeketn bunu ancak yaşayan bilir.Zor bir sınav.Canım daha var doğumuma.İnş.bende sağlıkla kavuşurum inş...

iyiyim saolun canlarım yumurtlama zamanlarındayım çalışmak lazım çalışmaaaaaakkkkkk rabbim bilir işini

sinemciğim senden sonra araştırdım boş gebeliği.onu geçirdikten sonra hemen hamile kalan çok fazla. ne işin var burda git çalış şeker.

Sinemis canım daha 1 yıllık mı evliisin

evet tabiki tatlım.dış gebelik geçirdim.ve 8inci haftada fark edildi.çok ciddi bişeymiş bu menem meğerse.canımdan daha önemli değil ya.

canım çok zor zamanlar geçirmişsin
rabbim birdaha yaşatmasın sağlıklı bir ömür nasip etsin inşallah

ÇALIŞŞŞŞ ŞEKERCİM ÇALIŞ DURMAKK YOOOOOOOOOOOKKKKkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…