Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ne olsun valla bildiğin gibi herşey ev ve iş arasında gidip geliyorum.Hakkaten millet nerde

topik dolalı nekadar zaman geçti daha 165.sayfada.Gerçekten de kimsecikler uğramıyor galiba

valla bilmiyom canım ya ah bi bilsem neredeler bende merak ediyom bazen çok güzel oluyor bazende kimseler yok

alooooooo çiğdem hanım öyle bir mrb diyip kaçmayın lütfen sohbet edin

topik dolalı nekadar zaman geçti daha 165.sayfada.Gerçekten de kimsecikler uğramıyor galiba

evet canım kimseler yok diyomya ben gündüzleri pek uğramıyom ev işi el işi gelen giden bide aman zulucuğum valla bıktım gelenden gidenden varya neyse benim tek yapmam gereken şey sabretmek değilmilmaz:lmaz:

kaynanan nasıl hala internete girmene laf ediyor mu.elişini ne yaptın bitirebildin mi

senin gidip gelenin çok galiba.Boşver oda güzel bişey tek başına kalıp kendini dinkemiyorsun daha iyi

ya o bişey demezde ben kendim oturmak istemiyom kız gelen giden ya bi eltimizn anası gelir ya bi bacısı gelir öylede canım yinede insan sabırsız oluyor işte elişide valla hiç biteceği yok işte şemenim yarıdan az kaldı daha çok örmem lazım çoooooooooooooookkkkkkkkkkkkkk

belliki sen başka topiklerde geziniyorsun hadi bana bu gecelik bu kadar yeter konuşuruz yine byyyyy

belliki sen başka topiklerde geziniyorsun hadi bana bu gecelik bu kadar yeter konuşuruz yine byyyyy

yokkkız burdayım arkadaşa mesaj göndermiştim nese sen çalışıyorsun gel ama ha yalnız bırakma burayıbayanssulusmilebayanssulusmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…