Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

nerdesiniz yaaaaaaa topikimiz öksüz kaldı topiğin yeni bekçisi hatice nerelerdesin kızzzzzzzzzzzz

kızım geçmişemi takıldınız üfffffff yaaaaaaaaa gelmiyim diyorum kimseleri bulamıyommmmmmmm

yok canım burdayım gitmedim nasılsın nasıl gidiyo hayat anlat bakalım bak aramıza hayyum arkadaşata katıldı inşallah oda hayırlısıyla hamile kalır

yok canım burdayım gitmedim nasılsın nasıl gidiyo hayat anlat bakalım bak aramıza hayyum arkadaşata katıldı inşallah oda hayırlısıyla hamile kalır

inşallah hayyum arkadaşa bari topik uğurlu gelir allahım ona aratmaz bebeğini bir an evvel gönderir ne olsun canım soğuk işte geçinip gidiyoz olumunekankayizsmile

aaaaaaaaaaaaa bugün nie kimseler yokkkkkkkkiiiiiiiiiiiiiiiibilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

kızlar şeker yüklemem var ben eşimin işyerinden yazıyorum bugün pek giremem bayyyyyyyyyyyyyyy

herkese günaydın yokluğum nasılda belli hehe eniştem uyuyo aldım pcmi geldim yatağıma 2tane velet yeminle beynim ağrıdı ya sizler nasılsınız bakalım kendinize iyi bakın olumunekankayizsmile

X