Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

i. geceler kocişte taktı kızıo burAYA GıRMEME ANLATMA HERŞEYıNı DıO KIZIO BANA KARDEŞıMı ALDIK BU AKŞAM BENLE KOCıŞ ıŞE GıTTı ŞıMDı OYUN OYNUCAKTA KALAMICAM ıYı GECELER HERKEZE
ANNEM ıÇıN GEÇMıŞ OLSUN DıYENLERE TEŞEKKÜR EDERıM BAYA YANMIŞ KOLU SU TOPLAMIŞ BACANDADA VARMIŞ AMA ÇOK DEĞıLMıŞ ARABA DONMUŞ ONA SICAK SU KAYNATMIŞ KOVALARI GÖTÜRÜRKEN KAYMIŞ DÜŞMÜŞ HEMEN KAZANI ÇIKARTMIŞ DOKTOR ıYıKı ÇIKARMIŞIN DEMıŞ HEMEN SUYA TUTMUŞ ıYı GELMıŞ ıYı BAKIOMUŞ DOKTOR KOLUMDA FISTIKLAR VAR DıO SU TOPLAMIŞ ÇOKTA ÖLE OLMUŞ KIYAMAM YA ÜZÜLDÜM BENDE
HADı ı. GECELER

ıyı geceler canım cok gecmıs olsun canım

eleyna hoşgeldin nerelerdesin yaf
evt 2gündür akşamları in cin var sadece burda he bide ben

yaa nerdesiniz hakkat sağ kasığım resmen batıyo ya yürüyemiyorm bile hele oturup kalkarken sanki bıçak batıyo çok pis üşüttüm ya herifim ateşin var senin diyo balkonu yıkadım bugün çok üşüdüm desem şaplak gelebilir die söleyemedim
ayrıca yollar açılmıştı biraz buz vardı sadece gene yağmış az önce bi baktım aboo gene bembeyaz hala ince ince yağıyo

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

sabah sabah kimseler kızlar belki bugün giremem ben evleri temizlecem bulaşık var onları yıkıycammmmm benim salak koca makinayı getirtmedi neymişte makina yokmuş arçelikte yokta nie alıyonnnnn geri zekalı ellerim donuyor valla yıkarken resmen

Günaydın herkese :) Nasılsınız? Ben dün biraz yemek yapayım dedim çok yorulmuşum erkenden uyuyakaldım.Eski enerji yok artık zor nefes alıyordum eşim hastayım sandı.Birbirimizin yüzünü doğru dürüst göremedik bile o geldi ben yattım uyudum.Sabahta erkenden gitti.Neyseki bugün biraz daha iyiyim.Son zamanlar zor geçiyor demekki o yüzden hamişler son ay bir an evvel kurtulmak istiyorlar bu durumdan.Daha ne şikayetlerim başlayacak kimbilir.Neyse bunada şükür.Rabbim sağlıcakla yavrularımızı kucağımıza almak nasip etsin.

kendini fazala yormamamya çalış canım allah yardımcın olsun canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…