Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canlarım ben izmirdeyim .kurslarım var diye gelmiştim ya.eşimde bizi almaya geldi geçen hafta
aniden rahatsızlandı burda. ameliyat oldu annemdeyiz izmirdeyiz halen.
o yüzden fazla giremiyorum .ama herkes dağılmış
.neler oluyor böyle.nerde eski günlerimiz.hani tekrar toplanacaktık
hayde herkes buraya gelsin çabukkkkkkkk
geçmiş olsun canım eşine Allah şifa versin

kızlar sumos'a ne oldu kapsama alanı dışında diyor iletisinde o da mı özbek gibi üyeliğini sildirdi yoksa...

kızlar merhaba nasılsınız? giremedim uzun zamandır. belenaya,beryale katılıyorum. sayfaları okumaya yetişemiyorduk nerelerdesiniz?
beryalim canım eşine çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin...doruk paşamızıda öpüyorum. görüşmek üzere...

selam kızlarrrrrr

valla bende pek yoğ8unum kaçgnüdrü girmedim...

geçmiş olsun beryalciğimm..Rabbim acil şifalar versinn....

pişşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttttt

hayırlı akşamlar kıslar geliyorum geliyorum kimseler yok bende gidiyorum
beryalciğim çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah
he ya elif sumoş kapsama alanı dışında bende merak ettim ya ne olduki inşallah üyeliğini sildirmemiştir ya eperdirde gelmiyor zaten
sen nasılsın elif kızın nasıl

slm kızlar nasılsınız
beryalcim çok geçmiş olsun canım
ben gelincede kimse olmuyo yaaa

kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nirelerdesiniz yafffffffffffffffff
neyse hepinize hayırlı cumalar hepinizi öptümmmmmmmmmmmmmm

hayırlı akşamlar kıslar geliyorum geliyorum kimseler yok bende gidiyorum
beryalciğim çok geçmiş olsun canım allah şifasını verir inşallah
he ya elif sumoş kapsama alanı dışında bende merak ettim ya ne olduki inşallah üyeliğini sildirmemiştir ya eperdirde gelmiyor zaten
sen nasılsın elif kızın nasıl

kızlar hepinize hayırlı cumalar.....

evet ayşecim bende dün fark ettim.sanırım sumos üyeliğini sildirmiş çünkü aynı ileti özbektede yazıyor :KK43:
bu arada çok şükür iyiyiz teyzesi.kızım yavaş yavaş büyüyor :)sen nasılsın ayşecim karşılaşamadık uzun zamandır... olumunekankayizsmile

kızlar hepinize hayırlı cumalar.....

evet ayşecim bende dün fark ettim.sanırım sumos üyeliğini sildirmiş çünkü aynı ileti özbektede yazıyor :KK43:
bu arada çok şükür iyiyiz teyzesi.kızım yavaş yavaş büyüyor :)sen nasılsın ayşecim karşılaşamadık uzun zamandır... olumunekankayizsmile

inşallah öyle bişey yapmamıştır sumoş inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bende iyiyim canım bugün dipli başlı heryeri evi temizledim bide mukfak var orayada hiç giresim yok:1no2:
canım sevindim iyi olmanıza iyi bakın kendinizeŞenizŞeniz

inşallah öyle bişey yapmamıştır sumoş inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
bende iyiyim canım bugün dipli başlı heryeri evi temizledim bide mukfak var orayada hiç giresim yok:1no2:
canım sevindim iyi olmanıza iyi bakın kendinizeŞenizŞeniz

ohh ne güzel cnm yaa bende yeni evime taşınsamda rahatlasam..zaten evden iş'e işten eve oldum bu aralar mecburen..taşınınca temzilik sırası bende kızımla şöyleeee birrr temizlik yaparız artık veririm eline bir bez yardım eder annesine nede olsa onun için ev değiştiriyoruz yerimseniben

ayy canlarım benim nasılsınız beni merak etmişsiniz çok sağolun bitanemler yok üyeliğimi sildirmedim üye olurken msn adresi veriyolarya bende onu kullanmıyodum hiç ondan dolayı bi baktım iptal olmuş hemen mesaj gönderdim editöre şimdi yine oldu canlarım benim ben de kızımda çok şükür iyiyiz herşey yolunda canlarım ama neden burası boş bilmiyorum her geliyorum kimse yok yaa çok özledim sohbet etmeyii

X