Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

BERYAL teyzesi oğlumun adını yine yazmamışsın küsücek valla...

slm uzun bi aradan sonra bende geldim ama beryal ve rufeydenin dışındaa mesaj atan olmamış bana umarım bundan sonra daha sık görüşürüz herkeze iyi günler

kızlar nerelerdesiniz..size bir sorum olacak bir arkadaşım var kanda beta hcg testi yaptırmış bugün,kandaki değeri 16 çıkmış.beni aradı sordu sevinmelimiyim diye..pazartesi testi tekrarlayacakmış.aslında erken gebelik belirtisi bence ama yinede size danışmadan bir şey söylemek istemedim.malum bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız var..ama nedense bugün topikte kimse yok akannehir akannehir akannehir

aminnnn cnm.seninde kandilin mübarek olsun.bu güzel duan içinde Allah senden razı olsun..

RABBİM sendende razı olsun canım

kızlar nerelerdesiniz..size bir sorum olacak bir arkadaşım var kanda beta hcg testi yaptırmış bugün,kandaki değeri 16 çıkmış.beni aradı sordu sevinmelimiyim diye..pazartesi testi tekrarlayacakmış.aslında erken gebelik belirtisi bence ama yinede size danışmadan bir şey söylemek istemedim.malum bu konuda tecrübeli arkadaşlarımız var..ama nedense bugün topikte kimse yok akannehir akannehir akannehir

canım benim bi bilgim yok bu konuda
rabbim arkadaşınada hayırlı evlat nasip etsin inşallah

sirrinenur amin cnm Rabbim her isteyene evlat sahibi olmayı kısmet etsin inş.bende bilemedim işte ama sanırım hamile doktor çok erken bir zaman daha demiş.inş. gerçekten hamiledir.yoksa çok üzülür..

sirrinenur amin cnm Rabbim her isteyene evlat sahibi olmayı kısmet etsin inş.bende bilemedim işte ama sanırım hamile doktor çok erken bir zaman daha demiş.inş. gerçekten hamiledir.yoksa çok üzülür..

canım hayırlısı inşallah hamiledir arkadaşın rabbim sevindirsin

dünde topik böyleydi.kimseler yok iki gündür.. boshayallersmile

gittikçe topikte kimseler kalmıyacak galiba sağlık olsun canım
sende iyisindir inşallşah senin nasıl geçiyo hamişlik

Benim toplantım var çıkıyorum nabıyosunuz kızlar ya kimseyle muhabbet edemiyorum artıkkkkkkkkkkkkkkkkkkk görüşemiyorummmmmmmmmmmmmmmmm

X