Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

ben iyiyim haksever evet ya ama bundan böyle artık odamdayımmmmmmmmmmmm akşamları girerim ancak yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsın
elif hoşgeldin nasılsın
mutlu mutlu mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm

iyiyim ayşecim.bugün siz yoktunuz deli gibi buralarda gezindim.profilimle uğraştım hep :) sen nasılsın gitti mi misafirlerin

iyiyim ayşecim.bugün siz yoktunuz deli gibi buralarda gezindim.profilimle uğraştım hep :) sen nasılsın gitti mi misafirlerin

bende iyiyim canım ya niye uğraştın pirofilinle canım ha evet gitti misafirler geçmiş olsuna geliyorlar canım yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

evet az kaldı seninde yolu yarılamana az kaldı sağlıkla alsak miniklerimizi kucağımıza başka bişey istemiyorum[/QUOTE]

bakalım çizelgedeki tarihi yakalarsak tabi.en son 2 hafta gerideyi bebeğim.inş.yakalarız o haftamızı ya da geç yumurtlamadan dolayı böyle olmuştur da kötü birşey değildir inş.. içim hiç rahat değil önümüzdeki randevumuzu hayırlısıyla güzel haberle bir atlatsak rahatlıcam..

bende iyiyim canım ya niye uğraştın pirofilinle canım ha evet gitti misafirler geçmiş olsuna geliyorlar canım yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

can sıkıntısından uğraştım işte.albüm yaptım.karıştırdım nerde ne varsa kaydirigubbakcemile3

evet az kaldı seninde yolu yarılamana az kaldı sağlıkla alsak miniklerimizi kucağımıza başka bişey istemiyorum

bakalım çizelgedeki tarihi yakalarsak tabi.en son 2 hafta gerideyi bebeğim.inş.yakalarız o haftamızı ya da geç yumurtlamadan dolayı böyle olmuştur da kötü birşey değildir inş.. içim hiç rahat değil önümüzdeki randevumuzu hayırlısıyla güzel haberle bir atlatsak rahatlıcam..[/QUOTE]

canım banimde 11, haftaydı yanlış hatırlamıyosan geride gelişyodu ama şimdi iyi
doktoruna söyle renkli dopler çeksinler sana bebeğe giden kan akımına felan baksınlar benim doktor baktırdı promlem yoktu

ayşecim sat tarihine göre bugün tam 18 hafta olduk.ama en son doktora gittiğimde 3 lü test için giridiğim ultrasonda 14+1 dedi doktor.cnm sıkıldı benimde sanırım geç yumurtlama olmuş bende.bebeğimin sağlığı çok iyiydi hareketliydide..ama yinede içim rahat değil

kızlar benimde çıkmam lazım kocacım gelir şimcik görüşürüz akşamları artık inşallaaaaaaahhhhhhhhh

evet canım bazası
hastane çıkışı
anakucağı
arabası
stıkır aldım odasına ü
aLT açması
şampuanı
bir kaç zıbın almam lazım battaniyesi herşeyi hazır kendisi yok şuan

maşallah canım güle güle iyi günlerde kullanın inşallah
biz daha sadece dolabını aldık önümüzdeki ay başlayacağız alışverişe inşallah

canım çizelgende 27+5 görünüyo

evet canım ama bebeğime ilk kontrole gittiğimde 1 hafta gerideydi o yüzden 26+5 olarak sayıyorum

ayşecim sat tarihine göre bugün tam 18 hafta olduk.ama en son doktora gittiğimde 3 lü test için giridiğim ultrasonda 14+1 dedi doktor.cnm sıkıldı benimde sanırım geç yumurtlama olmuş bende.bebeğimin sağlığı çok iyiydi hareketliydide..ama yinede içim rahat değil

evet canım öyle olurmuş ya sağlkılı olsunda gerisini boşver sen takma kafana bebek tepik atar karışmam bağırma sora tamammısırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bakalım çizelgedeki tarihi yakalarsak tabi.en son 2 hafta gerideyi bebeğim.inş.yakalarız o haftamızı ya da geç yumurtlamadan dolayı böyle olmuştur da kötü birşey değildir inş.. içim hiç rahat değil önümüzdeki randevumuzu hayırlısıyla güzel haberle bir atlatsak rahatlıcam..

canım banimde 11, haftaydı yanlış hatırlamıyosan geride gelişyodu ama şimdi iyi
doktoruna söyle renkli dopler çeksinler sana bebeğe giden kan akımına felan baksınlar benim doktor baktırdı promlem yoktu
[/QUOTE]

bebeğe giden kan akımı mı :KK43: üffff ben zaten kalp hastasıyım kan dolaşımımda sorun var.normalde ilaç kullanıyordum.hamile olduğum için bırakmak zorunda kaldım acaba bu yüzden mi..

X