- 29 Eylül 2009
- 7.162
- 1.940
iyiyim ayşe iyi
sen nasılsın
bende iyiyim canım ya nasıl olayım havalar yine soğuk işte hayat bu kaynana da geldi dün o içerde bende selam verim bi kıslara dedim:hulya::hulya:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyiyim ayşe iyi
sen nasılsın
ben iyiyim haksever evet ya ama bundan böyle artık odamdayımmmmmmmmmmmm akşamları girerim ancak yyyyyyyyyyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sen nasılsın
elif hoşgeldin nasılsın
mutlu mutlu mutluyuuuuuuuuuuummmmmmmmmmmm
burayı ihmal etmeyin arada gelin selam verin
canım fırsat buldukça girmeye çalışıyorum bazende kimsecikler olmuyo
ben elif ayşe sibel buranın daimi bekçileriyizzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
iyiyim ayşecim.bugün siz yoktunuz deli gibi buralarda gezindim.profilimle uğraştım hep :) sen nasılsın gitti mi misafirlerin
şirinenur senin bebeğin ne kadarlık daha çokmu doğuma
elif senin bebeğin ne kadralık
bende iyiyim canım ya nasıl olayım havalar yine soğuk işte hayat bu kaynana da geldi dün o içerde bende selam verim bi kıslara dedim:hulya::hulya:
canım bizde 26+5 günlük olduk 7 nin içindeyiz hayırlısıyla kızıma kavuşmama az kaldı :ecrin_bebek:
bende iyiyim canım ya niye uğraştın pirofilinle canım ha evet gitti misafirler geçmiş olsuna geliyorlar canım yaeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile
ben elif ayşe sibel buranın daimi bekçileriyizzzzlaelaelaelaelaelaelaelaelaelae
evet canım doğru söylüyon daha benim az geldiğim hal bu geceleri çok gelirdim ama malesef araya kara kedi girdi validem hastalandııııı:mymeka::mymeka::mymeka:klava:klava:kötükedihüsokötükedihüso
evet az kaldı seninde yolu yarılamana az kaldı sağlıkla alsak miniklerimizi kucağımıza başka bişey istemiyorum
canım bizde 26+5 günlük olduk 7 nin içindeyiz hayırlısıyla kızıma kavuşmama az kaldı :ecrin_bebek:
evet canım bazası
hastane çıkışı
anakucağı
arabası
stıkır aldım odasına ü
aLT açması
şampuanı
bir kaç zıbın almam lazım battaniyesi herşeyi hazır kendisi yok şuan
canım çizelgende 27+5 görünüyo
ayşecim sat tarihine göre bugün tam 18 hafta olduk.ama en son doktora gittiğimde 3 lü test için giridiğim ultrasonda 14+1 dedi doktor.cnm sıkıldı benimde sanırım geç yumurtlama olmuş bende.bebeğimin sağlığı çok iyiydi hareketliydide..ama yinede içim rahat değil
bakalım çizelgedeki tarihi yakalarsak tabi.en son 2 hafta gerideyi bebeğim.inş.yakalarız o haftamızı ya da geç yumurtlamadan dolayı böyle olmuştur da kötü birşey değildir inş.. içim hiç rahat değil önümüzdeki randevumuzu hayırlısıyla güzel haberle bir atlatsak rahatlıcam..