Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

cöeeeeeeeeeeeee ben deldim yahuuuu:)nerdesiniz cicişlerim

pardon divinity dicektim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn adınıda kızının adıyla karıştırdım :kedi:

bende gidiyim bari kimsecikler yokkkkkkkkkkkkkkk :umursamaz:

iyiyim çok şükür rabbime sen nasılsın canımopuyorumnanaktan
bende iyiyim çok şükür
topiğime kavuştum daha iyi oldum olumunekankayizsmile
hoşgeldin vildoşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş nasılsın şekerim sefalar getirdin topikimize opuyorumnanaktan
hoşbuldum canım olumunekankayizsmile iyiyim çok şükür yasirle sen nasılsın canım
pardon divinity dicektim hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn adınıda kızının adıyla karıştırdım :kedi:

kaydirigubbakcemile3önemli değil beni hala vildangel olarak hatırlamanız hoşuma gidiyor Şeniz

günaydın bu arada kaydirigubbakcemile5
topikte pek sessiz fisfisfis
terkedilmiş malesef dünden beri kimse yazmamış akannehir
neyse kızlar ben yokum bugün görüşürüz allaha emanet olun öpüyorum hepinizi Şeniz

buara değil hep sessiz arada bir konuşuluyo başka bişey yok opuyorumnanaktan

günaydın divinity
nasılsın
annen nasıl işallah daha iyidir
günaydın canım..ben iyiyim çok şükür sadece anneme çok üzülüyorum moralim bozuk
annemin durumu iyi değil kısmi felç geçirmiş şimdilik yatağa mahkum kaldı
hastaneye yatırdık dün
bir dizi test yapılacak test sonuçlarına göre ameliyat edecek dr
2 haftadır bu durumda...ilk gittiği dr tanı yapmadan teşhis koymadan iğne verdiği için artık kalkamıyor yerinden mafoldumben
şimdiki yatıran dr prof. ondan ümitliyiz bakalım inşallah annem ayağa tekrar kalkar :Saruboceq:
buara değil hep sessiz arada bir konuşuluyo başka bişey yok opuyorumnanaktan

ben yoğunum anneme gelip gidiyorum
hele bi dönüyüm toparlarız evelallah
gerçi herkes hamile kaldı 2-3 ay sonra doğurup temelli gidersiniz biz kalırız topikte bir başımıza kaydirigubbakcemile3

hayırlı sabahkar kızlar kimse varmı aceeeeeeeeeeeeeb

hayırlı sabahlar vildoşum Şeniz hoşgeldin
ayy vildoşum diyorum ama kanım kaynıyor yanlış anlama kızımın adıya :1hug:
ben varım şimdilik az sonra çıkacam kaynanama gidecem canım

eşim neti kapatmayı planlıyo bakalım işallah kapatmaz ya ben sizleri çok seviyorum kapatsa bile abimlerde felan girerim 2 aydır zor tutuyorum kocişi durumumuz yok diyo onada hak veriyorum ama benimte tek arkadaşım netdelikafadulden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…