Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

canım hareketlerini hissediyomusun cinsiyeti belli olmadı galiba daha ben ara ara hissediyorum hareketlerini gecen hafta başladım hissetmeye

cnm en son kontrolümüzde doktor erkek diyorum ama yinede bir daha ki kontrolde daha kesin bir cvp veririm dedi.sağlıklı olsunda..cnm bende 2 haftadır hareketlerini hissediyorum çok şükür..

acrinsu,mavi gözlü benim bebeğim aslında daha 15 haftalık..geçen hafta doktora gittiğimde sat göre 16+2 olmalıydı ama 3 lü test için girdiğim ultrasonda doktor bebeğimin 14+1 olduğunu söyledi.sanırım geç yumurtlama olmuş o ay bende..çok şükür sağlığı iyi ama.hareketliydi de..

acrinsu,mavi gözlü benim bebeğim aslında daha 15 haftalık..geçen hafta doktora gittiğimde sat göre 16+2 olmalıydı ama 3 lü test için girdiğim ultrasonda doktor bebeğimin 14+1 olduğunu söyledi.sanırım geç yumurtlama olmuş o ay bende..çok şükür sağlığı iyi ama.hareketliydi de..

canım düzelir o merak etme geriden gelmiyor yani şöle şimdi ben şuan 17+1 ya aslında 18 haftalık oluyor böle hesaplıyo drlar o +1 artık +5 gibi sölemiyo bunlar yani 18 haftalık diyolar bende şaşırmıştım dr öle diyince gecen hafta ama daha 16 haftalık demiştim oda 17 dedi anlattı yani böle böle die

kızlar hepinizin cuması mubarek olsun rabbim gönlünüzden geçeni kabul etsin inş amin ben çıkıyorum işlerim var onları halletmem gerekiyo öpüldünüz

benimki de çok tutarsız canım bazen hiç tık yok bazende aynen maç yapıyor sanki aynen bizimkide babasına pek pas vermiyor o baktığı zaman vurmuyor kafasını çeviyor vurup kaçıyor sanki çok komik oluyor ama o zaman özellikle yapıyormuş gibi

sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kontrolüm martın 2.si gibi canım
:roflol::roflol:
canım düzelir o merak etme geriden gelmiyor yani şöle şimdi ben şuan 17+1 ya aslında 18 haftalık oluyor böle hesaplıyo drlar o +1 artık +5 gibi sölemiyo bunlar yani 18 haftalık diyolar bende şaşırmıştım dr öle diyince gecen hafta ama daha 16 haftalık demiştim oda 17 dedi anlattı yani böle böle die

selam hoş geldin :lepi:

oooo 2 dk. işlere bakayım dedim herkes gitmiş ama...olsun sezencim alışkınız biz seninle yanlız kalmaya..

anladım inş. düzelir cnmm..ama üzüldüm tabi ilk duyduğumda sonra araştırınca doğrusunu öğrendim..

olsun sonuçta sen,ben ve bebeklerimiz 4 kişi oluyoruz.aslında hiç de yanlız sayılmazyız cnm..

selamm cancağazlarrr

nasılsınız????

Hayırlı Cumalarr Rabbim Herşeyi Gönlünüze Göre versin.....Rabbim şu mübarek günde dualarımızı kabul etsinnn...

X