Mercanayse ile... Anne olmak isteyen, dostluğu, muhabbeti seven bayanların topiği

Konuyu Toplam 4 Kullanıcı okuyor. (3 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
johnnybravo, beryal, xaysex+

hayırlı akşamlaaarrrrrrrrrrr yine ben geldim offfffff offfffffffff valide olsa bi dert olmasa bi dert offfffffffff eşim bana gündüzleri sen git bak dio ben sevmiyom hastaneyi yaaaaaaaaaaaaa allahım kimseyi düşürmesin amiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn şimcik torunu kız torunu o bakıyor oda gündüzleri elin çocuğuna bakarımışşşşşşşşşşşşşşş offffffffffffffffffff

ben burdayım ama gircem içerde kaynımın oğluya görümcemin oğlu var çay bekleyiler offfffffff sibel ben saha gel diyom gelmilon gel bak odanın sobasınıda yaktımmmmmmmmmmmm offffffffffffffffffff

nese sayfam açık kızlar yazmassam kızmayın bana ama birazdan gelirim bennnnnnnnnnn offfffffffffffffffffffffffff

sağol canım arada gelip bakıyom sizlerede nie kimseler gelmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr artıkkkkkkk

sibellllllllllll geldim kız anlat ama kimselerde yokkkkkkkk

günaydınlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nasılsınız kızlar yafffffffffffffff

ayşeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…