- 5 Eylül 2009
- 7.730
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoş geldin canımm nasılsın akide şekerlerimiz nasıl annesi uslularmıı
yükledim hadi bakın sileceğim eşimin işyerinde çekmiştik eltimin oğlu kucağımdaki
canım çok güzel isimler var gerçekten eğer şu anda benimde bi oğlum olsa adı hazır eşimin bundan beş sene önce abisi öldü genç yaşta ya babasının adını koyar eğer başka yoksa oğlan çocuğu sen koy canım daha çok severler ilk başta hayırlısı ile gelsin senin oğlan sağlıkla aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
akide şekerlerimiz dün gece anneciklerini hiiiiçççç uyutmadılar..artık yerleri dar diye kavga mı ettiler yoksa beraber oyun mu oynadılar bilemiyorum ama çok üzdüler beni..hem uyuyamadım hem canım acıdı valla..sabah kalktığımda hala canım yanıyordu..şimdi daha iyiceyim çok şükür..
sen nasılsın tatlım?nasıl geçiyor?
maşallah sen de pek güzelsin yeğenin de öyle..Allah nazardan saklasın..
canım kaynım var ama bekar görümcem var evli ama o oğlunun adını koymamış abisinin adını bende aile büyüklerinin adını koymayacaktım bilenler bilir babam gecen sene mayısta vefat etti dedim böle isimler koyacaksak bende babamın ismini koymak isterim demiştim o yüzden koymayackatık aileden isim ama kaynımıda kırmak istemedim vefat eden abileri 11 yasındayken ölmüş elektirik çarpmasından vefat etmiş onuda çok severmiş kaynım bu yüzden bilmiyorum eşim bu isim üzerinde duruyor adı murat kaan olacak büyük ihtimall
mavigözlüm nasıl gittin tek arbayla oraya yenibosnadan yukarı yürüdünüzmü aslında orasıda aklımda benim dr kim muane ücreti ne kadar