- Konu Sahibi meraklitaze22
-
Tabi bu arada omuz genişliği falanda önemli tüm bunları Doktorum matematik hesabıyla yapıyor yapıyor zaten Ek olarakda büyük cc yi Meme dokun alırmı buda var derin yetecekmi esneyip kapatıp dikme payı var bunları Doktorun bilir boy ve kiloda en son gelen şey diye biliyorum Doktorun Birlikte Mutabakata Varırsın canım Çok Büyük İstemediğini Belirtmişsin az önce Okudum Hakkında hayırlı Olsun
benim omuzlar değil ama toto biraz varüstte küçük olunca iyice armut oluyo.. biraz dengeler böyle diyorum ama omuzlarım çok geniş değil biliyorum çok büyük kaldırmaz herhalde. sanırım deri dokusunun alıp almaması konusunu operasyon esnasındaki durumda da karar veriyolar diye yazılar okudum yanlış hatırlamıyorsam.. artık resmen tahmin etmeye çalışmaktan böyle oldum...
inşallah.. darısı olmayanların başına, olanlar için dertsiz tasasız uuzuuunnn yıllar keyifle yaşamalarını dilerimm, hepinize
canım ben senin yerinde olsam forumda gezinirdim hangi vücut ölcülerine nasıl sonuçlar ortaya çıkmış. ona göre bir boyut belirlemeye çalışırdım. biliyorum az kaldı stres de yapmışsındır inan ameliyatta birşey yok. bir gözünü açıosun bitmiş:) 5 gün bir eziyet sorası rahat edersin. benim de kanaatim popon da varsa 300 den aşagı taktırmaman. doktorum bana dediki "20 yıldır bu işi yapıorum büyük oldu diyen duymadım." ama küçük oldu diyen çok duymuştur eminim. insan hep bi büyügü nasıl olurdu die düşünüo çünkü.
ayşegül kusura bakma, henüz burdan toplamda 50 mesaj göndermemişim bu nedenle özel mesajı bir süre daha gönderemiyormuşum. Burdan cevaplıyorum..
Evet, artık düşünmedenBir an önce bitse, ne olursa olsun bundan iyi olucak desem, rahat olucak. Ama yokluğunu çekince olabiliyorsa en iyi şekilde olsun istiyor insan. E tabi manikür yaptırmıyoruz ameliyat bu..:44: Kırk kere düşünüyoruz çok normal. Demek aklımıza takmak ile ameliyat süresini çokta fazla tutmamak lazım sanırım Puf.. :))) senin göğüs kafesin yeterli ise ve göğüs dokun da yeterli ise neden tavsiye etmediğini sor bakalım. Belki mevcutta biraz varsa Toplamı düşünerek diyordur? Benim göğüs altım 76 göğüs ölçüm 80-81 göğüs başına 2cm düşüyo :d...
Mix in dolgun olmuş 270cc kas üstü yapmışlar.. Eğer dr u 300cc kas altına ikna ederseeeeekkk.. 270-280cc kas üstüne denk gelir bizi kurtarabilir derimNası pazarlık ama
aynen cnm.özelde de yazdığım gibi,300 cc ,kas üstü 270 cc ye denk.270 de bizi doyurur diye düşünüyorum:) miks benim favori cicişli arkadaşım bu arada:)
cnm ,bnm göğüs altıölçüm 80,göğüs ölçümde 80.doktor ilk görüşmede göz kararı konuştu.ölçüm falan yapmadı.perşembe herşey kesinleşecek.valla artık olsamda kurtulsam..allah gönlümüze göre versin..
İnşallah gözünüzü doyurur arkadaşım,ne diyim.Allah gönlünüze göre versin.
aynen cnm.özelde de yazdığım gibi,300 cc ,kas üstü 270 cc ye denk.270 de bizi doyurur diye düşünüyorum:) miks benim favori cicişli arkadaşım bu arada:)
cnm ,bnm göğüs altıölçüm 80,göğüs ölçümde 80.doktor ilk görüşmede göz kararı konuştu.ölçüm falan yapmadı.perşembe herşey kesinleşecek.valla artık olsamda kurtulsam..allah gönlümüze göre versin..
amin..ben çok büyük olmasındanda korkuyorum..o yüzden bana göre benim vücut tipime en uygunu 300 cc.ölçümlerden sonra doktor ne diyecek bakalım..hayırlısı..
canım perş. günü her şeyi detaylı konuş içine sinene kadar derim ben :))).. merakla bekliyorum ben de haberlerini :)) ben o arada büyük ihtimalle :92::92::92::92::92::92:
artık benim pek bir şansım yok sanırım 300cc den fazla.. yüksek profil yuvarlak kas altı.. ayy hadii olsun bitsiiinnnn
aslında ilk yapıldığında biraz bize büyük gelmesi lazım sanırım çünkü sonradan küçülüyomuş ya.. ne kadar küçülüyo acaba? ne kadar sürede ne kadar küçülüyo?
kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedimcooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!:92:
evet cnm ödemler inince küçük geliyormuş göze.ama ne kadar küçülüo hiç bilmiyorum.yaptıran arkadaşlar daha ii bilirler.bana 300 cc taksa yeter.hatta 300 bile korkutuo beni(eşim büyük istemiyor da)
bende bilmiyorummmmyaşayıp görücez artıkk, onu anlatması ifade etmesi de zor zaten bence yaşamak lazım..
korkma bence :)) belki eşin kıskanıyodur seni..( bazen erekler eşlerinin dikaet çekmesini istemezler derler ya ) tabii bir ihtimal..
her şey bi yana senin mutluluğun 1. planda, ortak bir nokta bulurusnuz tabii siz daha iyi bilirsiniz canım ben ne diim:78: ama bence 300 çok büyük değil[/QU
aynen öyle cnm..dikkat çekmemi istemiyor.yaşadığımız yerin küçük olması ve tanınıyor olmamız nedeniyle..gerçi bir çok konuda takmıyorumbende istemiyorum 300 altı..sen benden önce olacaksın resimlerini gösterirsin deme cnm..ödemli mödemli farketmez en azından biraz fikir sahibi olurum..
Arkadaşıma Katılıyorum Biz tecrübelilere Kulak vermekte fayda Var ..
Mikscim senin kas ustu mu? Muhtesem gorunuyosun kirk kere masallah. Ve aramizda sadece 20cc olduguna inanamiyorumm, benim baya daha kucuk gorunuyor.
Canım senin kas altı sanırım,Mikscigimin kas üstü ,onadan miksin gögüsleri daha büyük görünür.Ben buradan bu yüzden üstüne basa basa bagırıyorum,arkadaşlar özellikle kas altı yaptıracaksanız protezlerinizin sınırını en uca zorlayın.Kas altına protez koyulunca kas protezi ezdigi için daha küçük görünür.Ama kas üstü olursa miks arkadaşımızınki gibi daha büyük görünür.Ama tabi buradaki önemli faktör sizin vücudunuza hangi yöntemin uyacagıdır.Bu konudaki kararı doktorunuza bırakın.Bana bir doktor hariç hepsi kas zarı altı yöntemini uygun görmüştü,bir doktor sadece dual palanı uygun görmüştü.Siz protez büyüklügünü iyiyce ayarlayın gözünüzden,protezi görün,elleyin,internette yabancı siteler var,oradaki resimlere bakın iyiyce,hangi büyüklük size göre kaç cc ögrenin,ondan sonra doktorunuzla masaya oturup anlaşın.Anlaşamadıgınız doktoru geçin,başka doktorlar araştırın.AMELİYAT OLDUGUNUZA DEGSİN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?