meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

benim omuzlar değil ama toto biraz var üstte küçük olunca iyice armut oluyo.. biraz dengeler böyle diyorum ama omuzlarım çok geniş değil biliyorum çok büyük kaldırmaz herhalde. sanırım deri dokusunun alıp almaması konusunu operasyon esnasındaki durumda da karar veriyolar diye yazılar okudum yanlış hatırlamıyorsam.. artık resmen tahmin etmeye çalışmaktan böyle oldum...
inşallah.. darısı olmayanların başına, olanlar için dertsiz tasasız uuzuuunnn yıllar keyifle yaşamalarını dilerimm, hepinize

canım ben senin yerinde olsam forumda gezinirdim hangi vücut ölcülerine nasıl sonuçlar ortaya çıkmış. ona göre bir boyut belirlemeye çalışırdım. biliyorum az kaldı stres de yapmışsındır inan ameliyatta birşey yok. bir gözünü açıosun bitmiş:) 5 gün bir eziyet sorası rahat edersin. benim de kanaatim popon da varsa 300 den aşagı taktırmaman. doktorum bana dediki "20 yıldır bu işi yapıorum büyük oldu diyen duymadım." ama küçük oldu diyen çok duymuştur eminim. insan hep bi büyügü nasıl olurdu die düşünüo çünkü.

ayşegül kusura bakma, henüz burdan toplamda 50 mesaj göndermemişim bu nedenle özel mesajı bir süre daha gönderemiyormuşum. burdan cevaplıyorum..

evet, artık düşünmeden bir an önce bitse, ne olursa olsun bundan iyi olucak desem, rahat olucak. ama yokluğunu çekince olabiliyorsa en iyi şekilde olsun istiyor insan. e tabi manikür yaptırmıyoruz ameliyat bu..:44: kırk kere düşünüyoruz çok normal. demek aklımıza takmak ile ameliyat süresini çokta fazla tutmamak lazım sanırım puf.. :))) senin göğüs kafesin yeterli ise ve göğüs dokun da yeterli ise neden tavsiye etmediğini sor bakalım. belki mevcutta biraz varsa toplamı düşünerek diyordur? benim göğüs altım 76 göğüs ölçüm 80-81 göğüs başına 2cm düşüyo ...
mix in dolgun olmuş 270cc kas üstü yapmışlar.. eğer dr u 300cc kas altına ikna ederseeeeekkk.. 270-280cc kas üstüne denk gelir bizi kurtarabilir derim nası pazarlık ama

evet ben zaten buraya üye olmadan çok önceden beri burda yazılanları okuyorum. ama bazen öyle bir sonuç görüyorum ki tepetaklak olup endişe duymaya başlıyorum. evett. çok iyi anlıyosunuz beni, hepiniz harikasınız çok çok teşekkür ederim ve buda olmak paylaşmak güç veriyor insana. dr un bencede çok doğru söylemiş. bende 300cc den aşağı olmamalı diye düşünüyorum aslında. ameliyattan önce çıtlatıcam valla dr a artık sipariş verildi elden başka bir şey gelmez herhalde

aynen cnm.özelde de yazdığım gibi,300 cc ,kas üstü 270 cc ye denk.270 de bizi doyurur diye düşünüyorum:) miks benim favori cicişli arkadaşım bu arada:)
cnm ,bnm göğüs altıölçüm 80,göğüs ölçümde 80.doktor ilk görüşmede göz kararı konuştu.ölçüm falan yapmadı.perşembe herşey kesinleşecek.valla artık olsamda kurtulsam..allah gönlümüze göre versin..

Son düzenleme:

İnşallah gözünüzü doyurur arkadaşım,ne diyim.Allah gönlünüze göre versin.

ayşegül özelden mesajnı aldım ama henüz özelden mesaj göndermem için 50 ya da 100 mesaj sınırına gelemedm o yüzden burdan cevaplıyorum.

çok teşekkür ederim ilgin için en iyisi ordan da bakayım :)))

canım perş. günü her şeyi detaylı konuş içine sinene kadar derim ben :))).. merakla bekliyorum ben de haberlerini :)) ben o arada büyük ihtimalle :92::92::92::92::92::92:
artık benim pek bir şansım yok sanırım 300cc den fazla.. yüksek profil yuvarlak kas altı.. ayy hadii olsun bitsiiinnnn
aslında ilk yapıldığında biraz bize büyük gelmesi lazım sanırım çünkü sonradan küçülüyomuş ya.. ne kadar küçülüyo acaba? ne kadar sürede ne kadar küçülüyo?

evet cnm ödemler inince küçük geliyormuş göze.ama ne kadar küçülüo hiç bilmiyorum.yaptıran arkadaşlar daha ii bilirler.bana 300 cc taksa yeter.hatta 300 bile korkutuo beni(eşim büyük istemiyor da)

aman yarabbim! bu nasıl bir keyif! mutluluğunu ben içimde yaşadım arkadaşım! çokçok geçmiş olsun. Güle güle kullan... darısı bizlere...

sevgiler.

evet cnm ödemler inince küçük geliyormuş göze.ama ne kadar küçülüo hiç bilmiyorum.yaptıran arkadaşlar daha ii bilirler.bana 300 cc taksa yeter.hatta 300 bile korkutuo beni(eşim büyük istemiyor da)

bende bilmiyorummmm yaşayıp görücez artıkk, onu anlatması ifade etmesi de zor zaten bence yaşamak lazım..
korkma bence :)) belki eşin kıskanıyodur seni.. ( bazen erekler eşlerinin dikaet çekmesini istemezler derler ya ) tabii bir ihtimal..
her şey bi yana senin mutluluğun 1. planda, ortak bir nokta bulurusnuz tabii siz daha iyi bilirsiniz canım ben ne diim:78: ama bence 300 çok büyük değil

Kızlar az kaldı Pıtpıtçım Eş faktörleri kıskançlıklar falan onları hiiççç mi hiiçç sormayın

300 kesinlike buyuk devil, ideal bence cok minyon olmayan birine. Benim 250cc kasalti bugun 2 hafta oldu, iyice kuculdu, cok sinir oluyorsun sonra, nolur iyice arastir, resimlere bak ve doktorunla kesin mutabik kalmadan yatma masaya. Hele sen c cup falan diyosan, kesinlikle 300 alti olmasin Gerekirse kapora bile yak vaz gec. Gaza getirmek gibi de olmasin, benim moralim bozuk tabi ama baskasi da bu kadar kahri bosa ceksin istemem.

Mikscim senin kas ustu mu? Muhtesem gorunuyosun kirk kere masallah. Ve aramizda sadece 20cc olduguna inanamiyorumm, benim baya daha kucuk gorunuyor.

Canım senin kas altı sanırım,Mikscigimin kas üstü ,onadan miksin gögüsleri daha büyük görünür.Ben buradan bu yüzden üstüne basa basa bagırıyorum,arkadaşlar özellikle kas altı yaptıracaksanız protezlerinizin sınırını en uca zorlayın.Kas altına protez koyulunca kas protezi ezdigi için daha küçük görünür.Ama kas üstü olursa miks arkadaşımızınki gibi daha büyük görünür.Ama tabi buradaki önemli faktör sizin vücudunuza hangi yöntemin uyacagıdır.Bu konudaki kararı doktorunuza bırakın.Bana bir doktor hariç hepsi kas zarı altı yöntemini uygun görmüştü,bir doktor sadece dual palanı uygun görmüştü.Siz protez büyüklügünü iyiyce ayarlayın gözünüzden,protezi görün,elleyin,internette yabancı siteler var,oradaki resimlere bakın iyiyce,hangi büyüklük size göre kaç cc ögrenin,ondan sonra doktorunuzla masaya oturup anlaşın.Anlaşamadıgınız doktoru geçin,başka doktorlar araştırın.AMELİYAT OLDUGUNUZA DEGSİN...

arzuma katılıyorum bu konuda..önemlı olan sızın doktoru anlamanız degıl,,doktorunuzun sizi anlaması ve sızın beklentılerınıze hıtap edecek bır gogus yapması..ben burada amelıyat olduktan sonra kucuklugunden sıkayet eden cok arkadas gordum ve uzuldumde..
benım fıkrım muayeneye gıttıgınızde doogal olsun, gogsum olsun yeter gıbı cumleler kullanmayın..
sızı memnun edecek boyut neyse onu soyleyın..ne ıstedıgınızı net bır sekılde ıfade edın..
boyle yaparsanız sonucunda cok mutlu olursunuz..
ben alabıldıgının en buyugu dedım buyuk olursa hıc uzulmem dedım ve doktorum benım ne ıstedıgımı bılerek vucudumada uygun protez sectı..
arzuma maksımum 270 cc uygun goren doktorrda vardı senın vucuduna bu uygun falan dıyen ama oldumu oluyo..sımdı 400 cc lerıyle cok mutlu ve amelıyat olduguna da deydı yanı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…