• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

"kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim:D cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!"

geçmiş olsun ve gözün aydın! umarım herşey dilediğin gibi olur.

ben de dr araştırıyorum ve nebil bey de seçeneklerden biri. ama çok kararsızım, sen koltukaltı olmayı kendin mi istedin yoksa doktor mu tavsiye etti? bir de irtibatta olduğum ve burada da adı sıkça geçen bir başka doktor belirli bir limit altındaki fiyata bir ameliyat yaptırmayın kalite çok düşer dedi, bu durum da kafamı iyice karıştırdı :(

limit olayına kesinlikle katılmıyorum.1000 liraya ameliyat olup muhteşem göğüslere sahip çok insan gördüm.limit olayına takılmayın.doktorun tecrübesi ve bilgisi önemli olan.ister 1000 liraya yapar,ister 5000 liraya.

"kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim:D cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!"

geçmiş olsun ve gözün aydın! umarım herşey dilediğin gibi olur.

ben de dr araştırıyorum ve nebil bey de seçeneklerden biri. ama çok kararsızım, sen koltukaltı olmayı kendin mi istedin yoksa doktor mu tavsiye etti? bir de irtibatta olduğum ve burada da adı sıkça geçen bir başka doktor belirli bir limit altındaki fiyata bir ameliyat yaptırmayın kalite çok düşer dedi, bu durum da kafamı iyice karıştırdı :(

Canim selam. Ben koltukaltindan olsun istiodum. Bunu yapabilen de az doktor var. Doktoru tercih etmemin bi nedeni de oydu. Limit olayi da devlet hastanesinde olursa hastane masrafi olmaz die düsündüm. Baska öle ucuza yapan duymadim.

kizlar 300ün kücük geldgi cok insan olmus da benim tabi sisler daha inmedi. Bnim vardi biraz da gögsüm. Merak ediyorum da nasil olcak sekle girince die. Acaba sadece 300cc nin cup'i kac olur sütyende? B mi c mi???

canım sen kendını ne kadar korkutmuşsun oyle ağrı herkeze gore degısır bende kas altı oldum 335 cc hıc ağrı yasamadım sadece kollarımı hareket ettırırken bıraz zorlandım okadar 4. gezmeye bıle gıttım 12. gun normal hayatıma dondum sen pozıtıf ol hersey pozıtıf ollsun[/QUOTE]

çok sevindimmm! dün dr umla da konuştuk, on da tekrar sordum yok ek ağrı olmaz zaten ağrı kesici de vericem dedi :).. tatlı heycan herhalde bunlar.. yıllardır hayal olan bir şey bu... inanamıyorum sanki imkansız gibiydi ama bu kadarmış mı diycem şimdi kısa bir süre sonra.:9::9::9:
benim de 280 ya da 300cc dedi en son. daha önceki konuşmamaızdan yanlış hatırlamışım. göğüs mevcut ölçüm 81 :78:.. göğüs altı 76.. boy 163 kilom 52..
nasıl olur dersiniz?:1::1::1::1:

kizlar 300ün kücük geldgi cok insan olmus da benim tabi sisler daha inmedi. Bnim vardi biraz da gögsüm. Merak ediyorum da nasil olcak sekle girince die. Acaba sadece 300cc nin cup'i kac olur sütyende? B mi c mi???

bende benzer soru işaretindeyim :).. ama boy kilo ve vücut yapısına da bağlı sanırım.. :)) tecrübeli arkadaşlarımız sağolsun çok çok yardımcı oluyorlar :))

canım ben 1 hafta oldu ameliyat olalı. koltuk altı kesi oldugu için kollarımı hala tam kaldıramıorum ama meme altı kesi olmuş olsaydım şimdi normale dönmüş olurdum die düşünüorum. Agrılara gelince.. benim gögüs kısmım bütün yapışkanlı sargılarla kaplıydı göbegime kdr. kalkarken canımı acaip yakıodu. ondan pek anlayamadım mememin acısını. belki de sabitledikleri içindi, bilemedim şimdi. kendi başına kalkamıcaksın bi süre sırtından birinin destek vermesi gerekio. yani bikaç gün birinin senin elin kolun olması gerekio. ama geçio hepsi zamanla. en fazla 1 haftalık bir süreç. bence bu kısmı çok takma yaşanması zorunlu ama zaten hep yatıosun bi kalkarken işte.. bi de bence 200 az olabilir. ameliyat sonrası hep bi daha mı büyük olsaydı diebilio insan ne kdr büyük olursa olsun. sen 250 yi bi düşün;)

çok geçmiş olsuunn :71::71::71::71::71:...
dilerim en kısa sürede iyileşir, tüm ağrılar geçer ve keyfini çıkarırsın :66::66::66::66:
senin , diğer arkadaşların hepiniz yazdıkalrı için çok teşekkürler içimi rahatlattınız inanın :))... perşembe ameliyat var... bakalım nasıl olacak. ben daha önceden yanlış hatırlamışım herhalde. dün dr umla ameliyat öncesi görüşmemizi yaptık. 280-300cc dedi high profile smooth round olacakmış. süpriz bakalım :)) kilom 52-53 boyum 163cm.. nasıl olur sizce.. ?? c cup tam olur mu? küçük bi c kap mı olur?
işte arkadaşlar ameliyat olmak isteyenler... bu ve benzeri sorular hepimiz için.. cevapları da bende yaşayarak sizlerle paylaşacağım. sabırsızlığım için kusura bakmayın lüfenn:78: .. ehh bunca yıldan sonra o kadar heycan olur di mi.. :9::9::9:

bende benzer soru işaretindeyim :).. ama boy kilo ve vücut yapısına da bağlı sanırım.. :)) tecrübeli arkadaşlarımız sağolsun çok çok yardımcı oluyorlar :))

ben sanırım fazla kaybettim kendimi burda:S ben 1.69 a 55 kiloyum. biraz vardı 300cc kondu. omuzlarım geniş gerçi. daha büyük de konabilirdi. bi de herkes demiş çok küçülüo die. cidden moralim bozuldu bi sürü:(
c cup olsun isterdim ama b mi olcak şimdi??? 300 ya da daha düşük koyduranlara soruorum ama cvp alamadım ne yazıkki:(

ben sanırım fazla kaybettim kendimi burda:S ben 1.69 a 55 kiloyum. biraz vardı 300cc kondu. omuzlarım geniş gerçi. daha büyük de konabilirdi. bi de herkes demiş çok küçülüo die. cidden moralim bozuldu bi sürü:(
c cup olsun isterdim ama b mi olcak şimdi??? 300 ya da daha düşük koyduranlara soruorum ama cvp alamadım ne yazıkki:(

cnm mrb..boy ve kilomuz yakın birbirine..göğüs altı ölçün kaç? benim 80(yanlış ölçmüyorsam:)doktor göz kararı göğüs kafesin dar en fazla 270-275 cc olur dedi(kas altı) ama ben de 300 istiyorum..göğüs kafesim dar değil sanırım.omuzlarımda geniş sayılır.perşembe günü ölçülerim alınacak ve deneme protezleri ile denenip boyutun karar verilecek.hayırlısı artık.cnm ben şuan 80 a yım.300 cc ile 80 c olurum diye düşünüyorum.tabi tecrübeli arkadaşlar daha ii bilirler.ödemler inince göze küçük geldiğini söyleyenleri okumuştum.bide bizim kas altı olduğu için kas üstü 300 cc taktıran gibi olmayacak tabi boyutu.kas baskı yapacağından..ama atlattın ne güzel cnm yaa..darısı başıma diyorum artık yazdığım her sayfada:)

Son düzenleme:
çok geçmiş olsuunn :71::71::71::71::71:...
dilerim en kısa sürede iyileşir, tüm ağrılar geçer ve keyfini çıkarırsın :66::66::66::66:
senin , diğer arkadaşların hepiniz yazdıkalrı için çok teşekkürler içimi rahatlattınız inanın :))... perşembe ameliyat var... bakalım nasıl olacak. ben daha önceden yanlış hatırlamışım herhalde. dün dr umla ameliyat öncesi görüşmemizi yaptık. 280-300cc dedi high profile smooth round olacakmış. süpriz bakalım :)) kilom 52-53 boyum 163cm.. nasıl olur sizce.. ?? c cup tam olur mu? küçük bi c kap mı olur?
işte arkadaşlar ameliyat olmak isteyenler... bu ve benzeri sorular hepimiz için.. cevapları da bende yaşayarak sizlerle paylaşacağım. sabırsızlığım için kusura bakmayın lüfenn:78: .. ehh bunca yıldan sonra o kadar heycan olur di mi.. :9::9::9:

cnm alah gönlüne göre versin.bende perşembe ameliyat tarihini alıcam.bende inanılmaz heyecanlıyım.sürekli kafamda.olsamda bitse diyorum artık..

cnm mrb..boy ve kilomuz yakın birbirine..göğüs altı ölçün kaç? benim 80.doktor ölçmeden göz kararı göğüs kafesin dar en fazla 270-275 cc olur dedi(kas altı) ama ben de 300 istiyorum..göğüs kafesim dar değil sanırım.omuzlarımda geniş sayılır.perşembe günü ölçülerim alınacak ve deneme protezleri ile denenip boyutun karar verilecek.hayırlısı artık.cnm ben şuan 80 a yım.300 cc ile 80 c olurum diye düşünüyorum.tabi tecrübeli arkadaşlar daha ii bilirler.ödemler inince göze küçük geldiğini söyleyenleri okumuştum.bide bizim kas altı olduğu için kas üstü 300 cc taktıran gibi olmayacak tabi boyutu.kas baskı yapacağından..ama atlattın ne güzel cnm yaa..darısı başıma diyorum artık yazdığım her sayfada:)

Gögüs altim 72. Evet atlattim büyük oranda ameliyat etkilerini. 9.günüm. Darisi basinaaa:92:

Gögüs altim 72. Evet atlattim büyük oranda ameliyat etkilerini. 9.günüm. Darisi basinaaa:92:

çok sağol..bide cnm bişey sorucam.ben eşime netten 300 cc göstermiştim(ama kas altı değildi) ve eşim çok büyük olduğunu söyledi.yani ona çok büyük geldi(!) şuanki görüntün nasıl.ödemlerle çok mu büyük duruyor?eşim şok olmasın diyorum ameliyattan sonra..

sonradan çok mu küçülüyomuşş:53::53: ??? ben bunu bilmiyodum. benimde perş. günü ameliyatım kesinleştiii:1::1: 280-300cc dedi dr. yuvarlak high profil. bana küçük c cup olur dedi.

cnm alah gönlüne göre versin.bende perşembe ameliyat tarihini alıcam.bende inanılmaz heyecanlıyım.sürekli kafamda.olsamda bitse diyorum artık..

evett.. bende ameliyat gününü aldım perş günü oluyorumm :66::66:
inşallah seninde her şey istediğin gibi olur. bende öyleyim ne kadar ağrı olur ne kadar zamanda toparlanır. boyut nasıl olacak ya küçük olursa üzülürsem..:96::96:

sonradan çok mu küçülüyomuşş:53::53: ??? ben bunu bilmiyodum. benimde perş. günü ameliyatım kesinleştiii:1::1: 280-300cc dedi dr. yuvarlak high profil. bana küçük c cup olur dedi.

Canım protez nereye koyulacak,o önemli.280cc de küçükmüş bence ama tabi doktorlar daha iyi bilirler.Ben 400cc taktırdım valla hiçte aman aman büyük olmadılar.Benim kas zarı altına koyuldu.:92:

Canım protez nereye koyulacak,o önemli.280cc de küçükmüş bence ama tabi doktorlar daha iyi bilirler.Ben 400cc taktırdım valla hiçte aman aman büyük olmadılar.Benim kas zarı altına koyuldu.:92:

400cc:53: .. bana 280 300cc dedi...:43:
benimde kas altı yerleştirilecek göğüs altından. yuvarlak high profil 280-300cc.. şu an durumum göğüs altı 76cm. göğüs 80-81cm. boyum163 kilom 52.
ne diyosunuz?? fikirlere çok ihtiyacım var.. zaman daralıyor...:94::10:

benimde kas altı yerleştirilecek göğüs altından. yuvarlak high profil 280-300cc.. şu an durumum göğüs altı 76cm. göğüs 80-81cm. boyum163 kilom 52.

canım çok göğüslü olmak istemiyorum diyorsan bence en ideal boyut aralığı. benim boy 170, 250cc konuldu, keşke 275-300 olsaymış ama daha yukarısını ben istemezdim. burada kızların daha büyük cc'lere bakıyorum, çok güzel geliyor ama ben kendime istemedim büyük olsunlar.
ama kızların fotoğraflarına bak, hakikaten göğüs istiyorum diyorsan, ne yap et 300 altı olmasın

canım çok göğüslü olmak istemiyorum diyorsan bence en ideal boyut aralığı. benim boy 170, 250cc konuldu, keşke 275-300 olsaymış ama daha yukarısını ben istemezdim. burada kızların daha büyük cc'lere bakıyorum, çok güzel geliyor ama ben kendime istemedim büyük olsunlar.
ama kızların fotoğraflarına bak, hakikaten göğüs istiyorum diyorsan, ne yap et 300 altı olmasın

hımm...çok aşırı büyük olsun istemiyorum çünkü bunca yıldan sonra tuhaf gelicekmiş gibi geliyor. orantılı elbiselerimi sütyenleri doldurabilecek kadar dolgun normal bir c cup istiyorum ama d cup istemiyorum ben bunu biliyorum. benimde boyum 163 kilom 52. 280-300cc dedi ama 300cc takarsa nasıl olur tahmin edemiyorum. kas altı high profil olacak. küçük c cup olur dedi. ben normal c cup olsun istiyorum sanırım. sütyende bolluk görmek istemiyorum artık :1::1:
belki 300 yapar.. bazılarına süpriz daha fazla da konuyormuş sanırım ama sipariş 280-300 e göre verildi. jel olacak benim ki. siparişi buna göre verdikten sonra daha fazlası nasıl olabilir ki..:44::44:

Canım,kas altı olacaksa,kas proteze baskı yaptıgından,yani biraz sıkıştıracagından dolayı,280cc lik bir protez kas altında 260cc lik bir proteze eş deger.Yani oldugundan biraz daha küçülür.Ben 400 taktırdım,önceden b cup kullanıyordum,şimdi c ve d cup sütyen oluyor,kesimine göre degişiyor yani.Benim boyum 1.67 filan.kilom 57 di,şimdi bilmiyorum tabi :9: Arkadaş olarak ekliyorum seni,resimlerime bak ona göre karar ver.Bence başka doktorlarlada görüşseydin,ben buradan 350cc den aşşagı taktırmayın,sonradan şişlikler inince küçük geliyor diyorum.Karar senin tabi.Bak mesela miks arkadaşımız var,oda 270cc taktırdı ama kas üstü oldugundan gayet dolgun duruyor,bu ayrıntıları iyi degerlendir canım,sonradan üzülmeni istemem.

Tabi bu arada omuz genişliği falanda önemli tüm bunları Doktorum matematik hesabıyla yapıyor yapıyor zaten Ek olarakda büyük cc yi Meme dokun alırmı buda var derin yetecekmi esneyip kapatıp dikme payı var bunları Doktorun bilir boy ve kiloda en son gelen şey diye biliyorum Doktorun Birlikte Mutabakata Varırsın canım Çok Büyük İstemediğini Belirtmişsin az önce Okudum Hakkında hayırlı Olsun :16:

Canım,kas altı olacaksa,kas proteze baskı yaptıgından,yani biraz sıkıştıracagından dolayı,280cc lik bir protez kas altında 260cc lik bir proteze eş deger.Yani oldugundan biraz daha küçülür.Ben 400 taktırdım,önceden b cup kullanıyordum,şimdi c ve d cup sütyen oluyor,kesimine göre degişiyor yani.Benim boyum 1.67 filan.kilom 57 di,şimdi bilmiyorum tabi :9: Arkadaş olarak ekliyorum seni,resimlerime bak ona göre karar ver.Bence başka doktorlarlada görüşseydin,ben buradan 350cc den aşşagı taktırmayın,sonradan şişlikler inince küçük geliyor diyorum.Karar senin tabi.Bak mesela miks arkadaşımız var,oda 270cc taktırdı ama kas üstü oldugundan gayet dolgun duruyor,bu ayrıntıları iyi degerlendir canım,sonradan üzülmeni istemem.

o zaman 280 değil de 300cc olmalı değil mi.. artık sipariş verildi... yapılacak bir şey pek yok, ben pek bilmiyorum bu konuyu ama 280-300cc için sipariş verildi. arzum senin de Maaşallah diyelim çok doğal duruyo:34::34: kesinlikle silikon gibi durmuyor ne güzel :1::1::34: demek bende kas altı 300cc olsa kas üstü 280cc gibi olacak? yakında tez veririz bu konuda :60::60: miks arkadaşımızın 270cc kas üstü olduysa benimde kas altı 300cc ona denk geliyo diyebilriz? formül çözdüm :60: ay komik halime gülüyorum.. memiş hesabı yapmakta varmış :66::66:

Back