• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

Canım senin kas altı sanırım,Mikscigimin kas üstü ,onadan miksin gögüsleri daha büyük görünür.Ben buradan bu yüzden üstüne basa basa bagırıyorum,arkadaşlar özellikle kas altı yaptıracaksanız protezlerinizin sınırını en uca zorlayın.Kas altına protez koyulunca kas protezi ezdigi için daha küçük görünür.Ama kas üstü olursa miks arkadaşımızınki gibi daha büyük görünür.Ama tabi buradaki önemli faktör sizin vücudunuza hangi yöntemin uyacagıdır.Bu konudaki kararı doktorunuza bırakın.Bana bir doktor hariç hepsi kas zarı altı yöntemini uygun görmüştü,bir doktor sadece dual palanı uygun görmüştü.Siz protez büyüklügünü iyiyce ayarlayın gözünüzden,protezi görün,elleyin,internette yabancı siteler var,oradaki resimlere bakın iyiyce,hangi büyüklük size göre kaç cc ögrenin,ondan sonra doktorunuzla masaya oturup anlaşın.Anlaşamadıgınız doktoru geçin,başka doktorlar araştırın.AMELİYAT OLDUGUNUZA DEGSİN...

evet benim kas altı, çok fark ediyor demek gerçekten, 20cclik değil, 70cc lik fark var gibi diyebilirim. yani protezi alıp çamaşırının içinde denediğinden, -50cc bir görünüm oluyor kas altında.
Yanlız şöyle bir şey oldu, geçen hafta doktora mutsuzluğumu söyledim, kas altı olduğu için kas şu anda baskı yapıyor, protez şu anda sıkışık dedi, zamanla gevşeyecekmiş ?? doktor beni avutuyor sandım ama cuburcuum da dün akşam bana 6. ay, 1. sene sonrasında daha büyük gözüküyor benim de gördüğüm fotoğraflardan yazdı. hani kendi adıma, dualarım o yönde tabii :))

evet benim kas altı, çok fark ediyor demek gerçekten, 20cclik değil, 70cc lik fark var gibi diyebilirim. yani protezi alıp çamaşırının içinde denediğinden, -50cc bir görünüm oluyor kas altında.
Yanlız şöyle bir şey oldu, geçen hafta doktora mutsuzluğumu söyledim, kas altı olduğu için kas şu anda baskı yapıyor, protez şu anda sıkışık dedi, zamanla gevşeyecekmiş ?? doktor beni avutuyor sandım ama cuburcuum da dün akşam bana 6. ay, 1. sene sonrasında daha büyük gözüküyor benim de gördüğüm fotoğraflardan yazdı. hani kendi adıma, dualarım o yönde tabii :))

gerçekten böyle bir durum var mı arkadaşlar duydunuz mu? geçen yabancı bir forumda da yazıyordu da. Tamam kasaltı kasüstüne göre küçük görünecek ama kas zamanla gevşer miymiş hakkaten?

gerçekten böyle bir durum var mı arkadaşlar duydunuz mu? geçen yabancı bir forumda da yazıyordu da. Tamam kasaltı kasüstüne göre küçük görünecek ama kas zamanla gevşer miymiş hakkaten?

Kas zamanla Gevşer elbette Çalışan kaslar Sıkılaşır buna en en güzel örnek te zaten sıkılaşmak adına yaptığımız Spordur düzenli ağarlık çalışırsan Gevşemessin...

kızlar kararsız arkadaslar icin ben de resim ekledim. çeşit çeşit sütyen ve bikiniyle nasıl durdugunu görebilirsiniz. 300cc kasaltı koltukaltı yöntemiyle oldum. büyüklük iddiam yoktu.. tek hatam ameliyata annemle gitmek oldu. beni çizerlerken aşırı heyecan gösterip sanki büyük koyarlarsa bana bişey olcakmışcasına 250 koyun fln die doktorumu zor durumda bıraktı:S ben de o sırada heyecandan umursamadım ama doktor sagolsun bana 300-350 arası koymayı düşünürken alt sınırını koymayı tercih etti. ona kalsa 325 olurdu sanrm. memnunum hem ameliyat sürecinden hem de sonrasından bikinim 40 beden daha ne isterim. en güzeli de arkadaşlarım gögüsleri büyük de olsa bana özendiler çünkü dik dolgun duruo silikonlar :D bu durum küçük mü ki die düşüncelerimin üstünü kapattı. günlüge yazar gibi oldu. varsa sorularınız sorunlarınız cevaplarım. önceden yarımşar limonlardı bu arada. çok tutmayacagım fotografları. görüsürüz..

kızlar kararsız arkadaslar icin ben de resim ekledim. çeşit çeşit sütyen ve bikiniyle nasıl durdugunu görebilirsiniz. 300cc kasaltı koltukaltı yöntemiyle oldum. büyüklük iddiam yoktu.. tek hatam ameliyata annemle gitmek oldu. beni çizerlerken aşırı heyecan gösterip sanki büyük koyarlarsa bana bişey olcakmışcasına 250 koyun fln die doktorumu zor durumda bıraktı:S ben de o sırada heyecandan umursamadım ama doktor sagolsun bana 300-350 arası koymayı düşünürken alt sınırını koymayı tercih etti. ona kalsa 325 olurdu sanrm. memnunum hem ameliyat sürecinden hem de sonrasından bikinim 40 beden daha ne isterim. en güzeli de arkadaşlarım gögüsleri büyük de olsa bana özendiler çünkü dik dolgun duruo silikonlar :D bu durum küçük mü ki die düşüncelerimin üstünü kapattı. günlüge yazar gibi oldu. varsa sorularınız sorunlarınız cevaplarım. önceden yarımşar limonlardı bu arada. çok tutmayacagım fotografları. görüsürüz..

geçmiş olsun meralıtaze :16:
haklısın silikonlar çok diri gösteriyor göğüsleri
göğüslerin eskiden küçükmüş artık değil :34: eskileri böyle hatırla memnun olmaya bak bence en güzeli bu
psikolojimizi düzeltmek adına olduğumuz bu operasyonun psikolojimizi daha da bozmasına izin vermemeliyiz
sonuçta herhangi bir asimetri yoksa yada başka bir şekil bozukluğu bu ameliyattan keyif alınabilir her şekilde :71:

en güzeli de arkadaşlarım gögüsleri büyük de olsa bana özendiler çünkü dik dolgun duruo silikonlar :D Demişsin :9::9: Sikonun faydaları diyorum..Kız gögsünden bile daha güzel bir görüntü veriyor bence,çok şanslıyız arkadaşım,ne diyim.Büyüklügünden menmunsan ne şanslı bir insansın,birçok kişi ameliyattan sonra boyuttan dolayı mutsuz oluyor.Ben resimlerini gördüm bence gayet dogal duruyor,güzel olmuş,güle güle kullan arkadaşım.:16::16:

geçmiş olsun meralıtaze :16:
haklısın silikonlar çok diri gösteriyor göğüsleri
göğüslerin eskiden küçükmüş artık değil :34: eskileri böyle hatırla memnun olmaya bak bence en güzeli bu
psikolojimizi düzeltmek adına olduğumuz bu operasyonun psikolojimizi daha da bozmasına izin vermemeliyiz
sonuçta herhangi bir asimetri yoksa yada başka bir şekil bozukluğu bu ameliyattan keyif alınabilir her şekilde :71:

yok tatlım herşey o kdr yolunda ki. yani şükrediyorum ck hızlı yumusuyorlar, sislerim kalmadı nerdeyse daha bir ay oldu. napim annemin yapacagı vardı demekki doktoru da korkuttu kendinden:D haklısın öncesine göre nasıl üzülebilirim ki. belki bir gün kısmet olur o zmn 400 taktırırım:D malum gögüs kafesim ne versen alır:S

en güzeli de arkadaşlarım gögüsleri büyük de olsa bana özendiler çünkü dik dolgun duruo silikonlar :D Demişsin :9::9: Sikonun faydaları diyorum..Kız gögsünden bile daha güzel bir görüntü veriyor bence,çok şanslıyız arkadaşım,ne diyim.Büyüklügünden menmunsan ne şanslı bir insansın,birçok kişi ameliyattan sonra boyuttan dolayı mutsuz oluyor.Ben resimlerini gördüm bence gayet dogal duruyor,güzel olmuş,güle güle kullan arkadaşım.:16::16:

aynen canım. ben ilk cıktım ameliyattan gözler kapalı yatıorum arkadasım fotografımı cekmis. böyle bir huzur böyle bir mutluluk yok. yüzüm nasıl o ifadeyi almıs bilmiyorum nasıl dert ediomusum demekki kücük olmalarını. sonra foruma girdikce herkesten herseyden etkilendim e tabi artık olan oldu ya insan acaip hassaslasıo. kücük mü dedim öyle mi dedim böyle mi dedim gittim anneme kızdım kadıncagız üzüldü cok. ay ne biliyim... sonra özüme döndüm neyse ki:D zayıfım ben elbise 38 beden giyiyorum. bu gögüsler tam oluo elbiselere. simdi oturup üzüleyim mi? tamam omuzlar genis dekolte daha ii olabilirdi ama napim ayol. eskiden v yaka bisi giyemezdim bgn giydim v yaka penyemi actım dekoltemi gezdim:D bunları kücük die üzülen arkadaslar okusun die yazıorum aslında. yapmayın kızlar. kısmet olursa tekrar yaptırırsınız ama önümüz yaz. en keyifli yazımız olmalı:66::66::66::66::62::62::62:

herşey yolunda dedim nazar degdi ya:( koltukaltımdaki dikişe ovarak pomat sürüorum bikaç gündür izler için. bi yeri bildigin şişti ve batıo. acaba düşmemiş bir dikiş mi battı içe dogru. ayh:52:

herşey yolunda dedim nazar degdi ya:( koltukaltımdaki dikişe ovarak pomat sürüorum bikaç gündür izler için. bi yeri bildigin şişti ve batıo. acaba düşmemiş bir dikiş mi battı içe dogru. ayh:52:

cnm geçmiş olsun :26: sen zaman kaybetmeden doktoruna sor belkide dediğin gibi dikişle alakalıdır
basit bişeydir inş :26:

cnm çok geçmiş olsun.umarım önemli birşey değildir..

kolumun bazı hareketlerinde bir batma oluo ahh diorum :25:bence dikişin bi yeri batıyor. bi de şişti o kısım. bilmiyorum sanırım yarın gidicem doktoruma. anladım ki bu iş bitmio anacım. yani Allah göstermesin yeni şeyler icat oluoverio. zamanla azalıodur umarım. sonuçta daha 5 hafta oldu. sakinim:27:

hangi gündü randevun? ben haftaya gidecegim kontrole. Belki karsilasiriz:) tskr ederim yorumun icin. Doktorum daha büyük takicakti o yüzden ben cok güzel oldu die göremiyorum. Ama büyük bi memnuniyetsizligim de yok. Dogurduktan sonra büyütürüm belki bi daha. :):92: hihi.

canım gecmiş olsun benim de kasaltı olucak ...koltuk atı kesisini tavsiye ediyomusun...ben kararsızım kesi yeri kounusunda doktorum koltukaltı kesisi ameliyat sonrası komplikasyon olusma riski daha fazla dedi...bu konuda fikir verirsen sevinirim...
bu arada anneler hep öyle:1:ben randevularıma birlikte gittim annemin yüzünün şekli görülmeye değerdi.. çıkınca çok güldümmm:1:ameliyata girince ne yapcaz bakalım!!:9:annelik psikolojisi işte bende oğluma karşı öyleyim:61:sevgiler canım:71:

Geçmiş olsunn.Benim merak ettiğim bir şey var,dikiş izleri çok mu büyük?İz kalır mı ki hiç?
Uzun süre önce ameliyat olanlar bu konuda bilgilendirebilirler beni heralde:75:

kolumun bazı hareketlerinde bir batma oluo ahh diorum :25:bence dikişin bi yeri batıyor. bi de şişti o kısım. bilmiyorum sanırım yarın gidicem doktoruma. anladım ki bu iş bitmio anacım. yani Allah göstermesin yeni şeyler icat oluoverio. zamanla azalıodur umarım. sonuçta daha 5 hafta oldu. sakinim:27:

canımcım nasılsın? ne yaptın kontrole gittinmi dikiş yerin için ne söyledi?umarım kötü bişey yoktur..

Back