- Konu Sahibi meraklitaze22
Canım senin kas altı sanırım,Mikscigimin kas üstü ,onadan miksin gögüsleri daha büyük görünür.Ben buradan bu yüzden üstüne basa basa bagırıyorum,arkadaşlar özellikle kas altı yaptıracaksanız protezlerinizin sınırını en uca zorlayın.Kas altına protez koyulunca kas protezi ezdigi için daha küçük görünür.Ama kas üstü olursa miks arkadaşımızınki gibi daha büyük görünür.Ama tabi buradaki önemli faktör sizin vücudunuza hangi yöntemin uyacagıdır.Bu konudaki kararı doktorunuza bırakın.Bana bir doktor hariç hepsi kas zarı altı yöntemini uygun görmüştü,bir doktor sadece dual palanı uygun görmüştü.Siz protez büyüklügünü iyiyce ayarlayın gözünüzden,protezi görün,elleyin,internette yabancı siteler var,oradaki resimlere bakın iyiyce,hangi büyüklük size göre kaç cc ögrenin,ondan sonra doktorunuzla masaya oturup anlaşın.Anlaşamadıgınız doktoru geçin,başka doktorlar araştırın.AMELİYAT OLDUGUNUZA DEGSİN...
evet benim kas altı, çok fark ediyor demek gerçekten, 20cclik değil, 70cc lik fark var gibi diyebilirim. yani protezi alıp çamaşırının içinde denediğinden, -50cc bir görünüm oluyor kas altında.
Yanlız şöyle bir şey oldu, geçen hafta doktora mutsuzluğumu söyledim, kas altı olduğu için kas şu anda baskı yapıyor, protez şu anda sıkışık dedi, zamanla gevşeyecekmiş ?? doktor beni avutuyor sandım ama cuburcuum da dün akşam bana 6. ay, 1. sene sonrasında daha büyük gözüküyor benim de gördüğüm fotoğraflardan yazdı. hani kendi adıma, dualarım o yönde tabii :))