- Konu Sahibi meraklitaze22
geçmiş olsun.darısı başımıza..
Saol tatlimm.. İns hepimizin gönlüne göre olur:92:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
geçmiş olsun.darısı başımıza..
Ooohh Canım Yaa Atlattın :92: Ne mutlu sana :81: Burası banada çok Büyük destek olmuştu sana bu konuyla İlgili Sonuna kadar katılıyorum ve ağrı sızı olayına gelince kollarını hiç yorma herkesin ağrı Eşiği farklıdır Şu son 1 haftayı atlattınmı merak etme çok hızlı toparlanma sürecine girceksin Buda nazarlığın aramıza hoşgeldin yeni Cicişlerinle :81::81::81::81: :92:
sargılardan kurtulduktan sonraki görüşlerini çok merak ediyorum :) umarım istediğin gibi olmuştur.
1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler
Süüüüper yaa, sende atlattin... cok gecmis olsun !!!
Doktorun kim ve protez nereye yerlestirildi ??? Bir an önce iyilesmen dilegiyle !
kime yaptırdın memnunmusun ne kadar fiyatı...
yardımcı olursan cok mutlu olurum..bende yaptırıcam ama doktor bulamıyorum..sürekli arastırıyorum ama gercek yazılar mı yoksa reklam mı anlayamıyorum..yaptıran birinin tecrübesine cok ihtiyacım var
Canim cok sekersin cok tskr ederiiim:)) sol gögsüm uyustu biraz gögüs ucu özellikle ne dersin gecer mi?:s koltuk altindan girildi buarada. Öpüyorum
kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!:92:
kizlar 2. Günden itibaren sol mememde genel bi uyusukluk var ucunda da hissizlik. Basiniza böyle bi durum gelmis miydi ltfn cvplarinizi bekliorum
1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler