• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

Ooohh Canım Yaa Atlattın :92: Ne mutlu sana :81: Burası banada çok Büyük destek olmuştu sana bu konuyla İlgili Sonuna kadar katılıyorum :kkk: ve ağrı sızı olayına gelince kollarını hiç yorma herkesin ağrı Eşiği farklıdır Şu son 1 haftayı atlattınmı merak etme çok hızlı toparlanma sürecine girceksin Buda nazarlığın :nazar::nazar: aramıza hoşgeldin yeni Cicişlerinle :81::81::81::81: :92: :71:

Canim cok sekersin cok tskr ederiiim:)) sol gögsüm uyustu biraz gögüs ucu özellikle ne dersin gecer mi?:s koltuk altindan girildi buarada. Öpüyorum

1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler

aman ne guzel bırı daha memelıler kervanına katıldı bırılerının bu dertten kurtulması benıde cok mutlu edıyor cok gecmış olsun canım artık tek eksıgın kaldı yenı yenı ciciler sutyenler bıkınıler dekolte bluzlar ayyyy cok zevklı bı alışverış

kime yaptırdın memnunmusun ne kadar fiyatı...
yardımcı olursan cok mutlu olurum..bende yaptırıcam ama doktor bulamıyorum..sürekli arastırıyorum ama gercek yazılar mı yoksa reklam mı anlayamıyorum..yaptıran birinin tecrübesine cok ihtiyacım var

Canim nebil bozdogana yaptirdim ankarada 5000tl. Adini burdan duydum ilk. Ücretsiz görüsebiliosun. Mail at cvp da yazar foto fln yollar. Benim onu secmemin nedeni fotolari begenmemdi. Baska sorun olursa cvplayabilirim. Simdilik memnunum.. Görüsürüz..:)

Canim cok sekersin cok tskr ederiiim:)) sol gögsüm uyustu biraz gögüs ucu özellikle ne dersin gecer mi?:s koltuk altindan girildi buarada. Öpüyorum

Geçer rahat OL iyileşiyor Ben dün Yaşadığım bir durumu aktarıyım bu günde dahil Tam Dolu Dolu 5 AY bitti göğüs ucumdan iç kısma doğru nasıl bir kaşıntı sol göğsümde benimde :1: Kaşıntı hafif bir iğnelenme gibi Böyle enterasan bir durum Alt kısımlara Doğru dikiş izlerimde kaşıntı ama Tam His te Yok kaşıntı var :1: O böLgede Sinirler kesildiği için zaman içinde bu şekilde İyileşiyormuş bu yaşadıklarımız Bundan Öyle Pat die Olmaz sabırla keyfini çıkart Hiç Korkma Geçiyor zamanla :48: :16:

kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim:D cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!:92:

kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim:D cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!:92:

Ne mutlu sana CNM... Masallah ! Cok daha güzel günlerde kullanman dilegiyle... ;))

benim arkadaşımda nebil bey e ameliyat oldu koltuk altından ama 1 ay boyunca çok dikkat etti kollarını kaldırmamaya kas altından biraz daha uzun heralde bu yöntemin iyileşme süreci dikkat et tamam mı ani hareketlerden,ağır yüklerden sakın kendini.ben 2 haftadır takmıyorum sütyen falan ölee gidiyorum okula,alışverişe süper bişeymişşşş:32:

Merhaba

Bu başlıktaki konularınız bu konunuzun linkinde birleştirildi. Lütfen paylaşımlarınıza bu başlıktan devam ediniz. Kendi konunuzun linkini doktorunuzun ana konusuna kopyalayabilirsiniz.

Güzel paylaşımlar dilerim..

1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler

canım, çok geçmiş olsun, aynı günlerde olmuşuz, ben de 9unda oldum. benim de koltukaltı kas altı ama malesef 250cc :( eminim seninkiler süperdir, çok doğru bir seçim yapmışsın, şimdiden tadını çıkarrr :)

fotolarını koyarsın di mi??...:) hayırlı olsun bu arada,nasıl imreniyorum sana..3 hafta içinde bende olurum insallah..bi an önce doktoru secip ameliyat günü almak istiyorum...

Back