Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
cnm bna istek gndermissin kabul ettim ama özleden msj atamıorum 25 yorum dolması gerekiomuş ..kk yi meme estetiği için açmıştım ama suan stenin ne kadr faydalı olduğunu gördüm her konuda sanada yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince:)
cnm bna istek gndermissin kabul ettim ama özleden msj atamıorum 25 yorum dolması gerekiomuş ..kk yi meme estetiği için açmıştım ama suan stenin ne kadr faydalı olduğunu gördüm her konuda sanada yardımcı olmaya çalışırım elimden geldiğince:)
1yildir burayi okuya okuya sonunda ameliyata güle oynaya girdim. Öyle de ciktim gercekten ama sizden aldigim cesaretle basardim resmen. Smdi de hep yazdiklarinzi hatirlayip cabuk iyilescem hemen geccek fln die takiliorum:) dün sabah girdim ameliyata. Sargilar cok skti beni bi an önce ciksinlar istiyorum. Zorms gercekten de agridan sinirlerim bozuldu biraz.. Olcak o kdr dimi?? 300cc takildi bu arada. Dünle bgn arasinda bi fark yok agri acisindan ne zmn daha iyi olucam umarim cok sürmez. Cook daginik oldu yazi kusuruma bakmayinn. İyi geceler
merhaba ...çok geçmiş olsun...ağrıların en kısa zamanda biter..zamana ihtiyacın var...umarım sorunsuz ve mutlu bir şekilde atlatırsın...aramıza hoş geldin....
merhaba ...çok geçmiş olsun...ağrıların en kısa zamanda biter..zamana ihtiyacın var...umarım sorunsuz ve mutlu bir şekilde atlatırsın...aramıza hoş geldin....