• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

meraklitaze22 Meme Estetiği ameliyatı

hangi gündü randevun? ben haftaya gidecegim kontrole. Belki karsilasiriz:) tskr ederim yorumun icin. Doktorum daha büyük takicakti o yüzden ben cok güzel oldu die göremiyorum. Ama büyük bi memnuniyetsizligim de yok. Dogurduktan sonra büyütürüm belki bi daha. :):92: hihi.

benim randevum yarın :) bikaç doktorla daha görüşüp karar vercem, seninkilerin büyüklüğünü çok beğendim sende emin ol çok güzel :21: zaten doğum yapınca büyüyo diyolar :)

canım gecmiş olsun benim de kasaltı olucak ...koltuk atı kesisini tavsiye ediyomusun...ben kararsızım kesi yeri kounusunda doktorum koltukaltı kesisi ameliyat sonrası komplikasyon olusma riski daha fazla dedi...bu konuda fikir verirsen sevinirim...
bu arada anneler hep öyle:1:ben randevularıma birlikte gittim annemin yüzünün şekli görülmeye değerdi.. çıkınca çok güldümmm:1:ameliyata girince ne yapcaz bakalım!!:9:annelik psikolojisi işte bende oğluma karşı öyleyim:61:sevgiler canım:71:

Cnm komplikasyon olmadi öyle ya. Biyerde aciklik olmus pomad kullandm. Koltukaltiyla ilgili özel bi sorunum olmadi komplikasyon anlaminda. Sadece iyilesme süreci uzuyor. Kollarini kullanamiosun bi süre. Ben 10gün kollarimi cok kaldirmadan kendim banyo yaptim. 1ayda daha iyi olunuyo. O dezavantaji var. Kestikleri yer de tam koltukaltinin katlanti yeri. Zamanla pembe ince cizgi görünümü aliomus. MEmede hic iz olmuo:) her doktor yapamio zaten bunu ta koltukaltindan memeye ulasmak daha zor tabi. Yardimci olduysam ne mutlu baska sorun var mi cnm?

benim randevum yarın :) bikaç doktorla daha görüşüp karar vercem, seninkilerin büyüklüğünü çok beğendim sende emin ol çok güzel :21: zaten doğum yapınca büyüyo diyolar :)

Ay annem de öle dio. Cidden onun düzmüs gencken smdi kocamanlar. Ama herkes tersini sölüo ya. Asil dogumdan snra kücülüo die. Saol cnm memnunum ztn napim:) nebil bey foto da gösterir. Boyutlari iyice incelersin zevkli biri ztn yakisani söyler. İns sen de cok mutlu olursun insanin dünyasi aydinlanio:))

Geçmiş olsunn.Benim merak ettiğim bir şey var,dikiş izleri çok mu büyük?İz kalır mı ki hiç?
Uzun süre önce ameliyat olanlar bu konuda bilgilendirebilirler beni heralde:75:

Cnm iz konusu kisiden kisiye degisiyor. Snn nasil mesela yaralarin cabuk iyielsiyor ve iz kalmiorsa ne mutlu sana. BEnim henüz cok erken yorum yapabilmem icin..

Cnm komplikasyon olmadi öyle ya. Biyerde aciklik olmus pomad kullandm. Koltukaltiyla ilgili özel bi sorunum olmadi komplikasyon anlaminda. Sadece iyilesme süreci uzuyor. Kollarini kullanamiosun bi süre. Ben 10gün kollarimi cok kaldirmadan kendim banyo yaptim. 1ayda daha iyi olunuyo. O dezavantaji var. Kestikleri yer de tam koltukaltinin katlanti yeri. Zamanla pembe ince cizgi görünümü aliomus. MEmede hic iz olmuo:) her doktor yapamio zaten bunu ta koltukaltindan memeye ulasmak daha zor tabi. Yardimci olduysam ne mutlu baska sorun var mi cnm?

senin adına sevindim bende koltukaltı düşünüyodum yönteme göre doktor seçiyiim dedim ama iki ameliyat olcam o yöntemle yapan doktor burnum kousunda bana güven vermedi...paptyanın doktoruna olucam çağhan bey daha ziyade meme altı kesiyi kullanıyormuş..iileşme süreci daha kısa olur demişti doktorumda..tekrar gecmiş olsun..:71:

hayırlısı tatlım senin için...hamile kalınca sütle dolmaya başladığı için büyüyor,emzirme döneminde büyük kalıo bebeğinizi sütten keserken taş gibi oluyo ve çok büyük oluyo ama üç dört gün sonra puuffff sönüyorlar canlarım benim..:61:protez olsun olmasın süreç böyle olur genelde...benim bi oğlum var iki yıla kadar ikinci çocuğu planlıyoruz...benim endişem sütün dolacağı yerin hacmi azalacağı için acaba catlama çok olur mu... birinci hamileleğimde sıfır çatlaktı... umarım ikinci de korktuğum başıma gelmes...:18:

Cnm iz konusu kisiden kisiye degisiyor. Snn nasil mesela yaralarin cabuk iyielsiyor ve iz kalmiorsa ne mutlu sana. BEnim henüz cok erken yorum yapabilmem icin..

Çabuk diyemem,ama çok da uzun sürmez iyileşmesi.Ben meme ameliyatı değil de başka ameliyat olmuştum,onun izi hala durur belimde.Doktorum dikiş belli olmasın diye,estetikte yapılan dikişler gibi yapcağını söylemişti.Ama sanıyorum ki yapmadığından o iz kocaman duruyor:( Umarım göğüste de öyle olmuyodur.

Ay annem de öle dio. Cidden onun düzmüs gencken smdi kocamanlar. Ama herkes tersini sölüo ya. Asil dogumdan snra kücülüo die. Saol cnm memnunum ztn napim:) nebil bey foto da gösterir. Boyutlari iyice incelersin zevkli biri ztn yakisani söyler. İns sen de cok mutlu olursun insanin dünyasi aydinlanio:))

Benim annem de öyle diyo aynen şuan kocaman, kiloyla alakalı tabi kilo alınca da büyüyo, ben henüz evli olmadığım için görcez bakalım:) ya benim aslında büyüklüğünden çok şeklinde sıkıntı var o yüzden doktor konusunda titiz davranıyorum neyse bakalım Nebil Bey ne diyecek :26:

hayırlısı tatlım senin için...hamile kalınca sütle dolmaya başladığı için büyüyor,emzirme döneminde büyük kalıo bebeğinizi sütten keserken taş gibi oluyo ve çok büyük oluyo ama üç dört gün sonra puuffff sönüyorlar canlarım benim..:61:protez olsun olmasın süreç böyle olur genelde...benim bi oğlum var iki yıla kadar ikinci çocuğu planlıyoruz...benim endişem sütün dolacağı yerin hacmi azalacağı için acaba catlama çok olur mu... birinci hamileleğimde sıfır çatlaktı... umarım ikinci de korktuğum başıma gelmes...:18:

teşekkürler canım... annemde doğum sonrası kilolar hep kaldığı için onlar da büyümüş benim sonumda öyle olmaz inş:) deri çatlamasın diye yağlar kremler falan var ya siz daha iyi biliyosunuzdur onlardan kullanırsan çatlamaz heralde :21:

teşekkürler canım... annemde doğum sonrası kilolar hep kaldığı için onlar da büyümüş benim sonumda öyle olmaz inş:) deri çatlamasın diye yağlar kremler falan var ya siz daha iyi biliyosunuzdur onlardan kullanırsan çatlamaz heralde :21:

hamilelikte sebamed F+S losyon çok faydalı içinde badem yağından,e vitamini.......içinde cilde faydalı olan bi çok şey var... hamileliğim süresince her aksam yatmadan önce yaklaşık 15 dakika ürdüm... hiç bir yerim çatlamadı...tavsiye ederim...tabi alınan kilolarla da alakalı olabilir canım çünkü ben 8-9 kilo aldım...:40:

hamilelikte sebamed F+S losyon çok faydalı içinde badem yağından,e vitamini.......içinde cilde faydalı olan bi çok şey var... hamileliğim süresince her aksam yatmadan önce yaklaşık 15 dakika ürdüm... hiç bir yerim çatlamadı...tavsiye ederim...tabi alınan kilolarla da alakalı olabilir canım çünkü ben 8-9 kilo aldım...:40:

yazdım bi kenara lazım olur:) kilo alınca her şey büyüyo zaten:) 9 kilo fln normaldir ama ya çocuğun peşinde koştururken zayıflanır.

yazdım bi kenara lazım olur:) kilo alınca her şey büyüyo zaten:) 9 kilo fln normaldir ama ya çocuğun peşinde koştururken zayıflanır.

48-49 kiloyla hamile kalıp 57 -58 kilo il bitir mişti.. son ay 38 beden bi elbise aldım diğer aylarda kendi kıyafetleri giyebildim...loğusalığım bittiğinde zaten 50 kılo olmuştum...:9:herkese böyle bi hamilelik diliyorum...:emir_bebek:tabi bitmeyen istifralarımı saymayarak...sevgiler canım...

meraklıtazecim sen nasılsın tatlım...son haberler nasıl!!bu arada kusura bakma doğum teecrübeleri ile meşgul ettim sayfanı...sevgiler canım...

Son düzenleme:
48-49 kiloyla hamile kalıp 57 -58 kilo il bitir mişti.. son ay 38 beden bi elbise aldım diğer aylarda kendi kıyafetleri giyebildim...loğusalığım bittiğinde zaten 50 kılo olmuştum...:9:herkese böyle bi hamilelik diliyorum...:emir_bebek:tabi bitmeyen istifralarımı saymayarak...sevgiler canım...

meraklıtazecim sen nasılsın tatlım...son haberler nasıl!!bu arada kusura bakma doğum teecrübeleri ile meşgul ettim sayfanı...sevgiler canım...

Cnm süpersin ilerde ihtiyacimiz olucak bu bilgilere:)) iyiyim ben tatlim ayniyim. Snn de ameliyat tarihin belli olmus cok sevndmmm:))

tskr ederim kizlar kabul ettim arkadaslik taleplerinizi ne durumdasiniz bilmiyorum fikir verir.

Bir de boyutu konusunda moral veren arkadaslarima sesleniyorum. Doktorum ameliyata girerken cektigi fotolari gösterdi bütün sıkıntım bitti:D :53:nasi yasamisim öyle bilemedim:52:

kizlarrr 3.5gündür sargilardan yakinan ben onlar sayesinde böle süper memelere sahip olacagimi bilemedim:D cooook güzel oldular!! Meger sıkı sıkıya sararak cok iyi etmisler. Hcbise takmana gerek yok dedi doktor. Acaip keyiflendim. Kahrolsun sütyenler memelere özgürlükkk!!:92:

Cok sevindim senin adina benim 3. Günüm bende kurtulsam bi su sargilardan

Back