- 10 Temmuz 2017
- 196
- 465
- 103
- 26
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Ay Tahsin geliyorlar soldan soldan moduna girdim şu an. Üşenmedim her yorumunuzu okudum ve hayrete düştüm. Sizi anne ve kız olarak inanılmaz istikrarlı buldum. Yengenize Allah sabırlar versin. AminAnnem gebertir iste o zaman niye ayri boy cektin diye
Bu arada da asagida da camasir makinesi yok yukari camasir atmaya ciktiginda benim yemek yaptigimi gorse dalga gecmez mi
Tahsini gorunce Fikret ın kocası basiretsiz Tahsin sandım bir an.Ay Tahsin geliyorlar soldan soldan moduna girdim şu an. Üşenmedim her yorumunuzu okudum ve hayrete düştüm. Sizi anne ve kız olarak inanılmaz istikrarlı buldum. Yengenize Allah sabırlar versin. Amin
Hahah olaylar o derece yanii ben nasıl kaçırdım bunlarıUmutsuz u ne zaman gorsek yengesını sorarız.
Yengesi yengemiz sayılır. Sabır tası kadının lakabı. Yengeyi severiz. Ben kendi adıma seviyorum. Keske komsum olsaydı Yengesi. Boylece umutsuz da komsum olurdu.
Kopru olur aralarında tımarhaneye yatardım. Sıkılmaktan kurtulurdum bende umutsuz sayesinde
Haha evett herkes yengesine acımışKendisi değil de yengesi popüler.
Kk olarak tanımadan ısındık kadına
Şekerim valla çok şaşkınım nasıl olduda kacirdim aslnda hepte takipteyim buraları amaAsk olsun ama yaaa populer oldugumu daha yeni mi ogreniyorsun
Ya gece gece güldürdünüz beni. Bu konu özelinde düşünürsek hangi Tahsin olduğunun da çok önemi yok zaten. Önemli olan soldan soldan gelmeleriTahsini gorunce Fikret ın kocası basiretsiz Tahsin sandım bir an.
Bizim de geçen yıl buzdolabı bozuldu yenisi gelene kadar bir hafta idare ettik bir şekilde. Sen de aynısı yap derdim ama 6 ay çok uzun bir süre. Mini dondurucu tarzı bir şey alabilirsin çalışıyorsun zaten. Hem de buzdolabı yerine geçmez tam olarak. Annenin kızacağını zannetmiyorum o yüzden. Diğer türlü de yemeğini yediğin insanla küs olmaman gerekir.Buzdolabi olmadan neler yapilir ki
Konuşmayın işte kafanızı dınleyın.Çocuklarınızla ılgılenın .Kımseye ıhtıyacınız yok.Olayıda okumadım canım vallahı .Bı ozet gecseydın keşkeSelam Canlar
Çoğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 buçuk yıldır küsüm. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Geçenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf döndü dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 buçuk senedir boş yere küs, çocuklara yakınlık göstermiyor, çevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin için konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin içinde küslük olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da götür köye" lafını o değil abim söyledi neden ben aylardır üst dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Çocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık göstermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şöyle bi mesele var.
Annem bi kaç ay sonra köye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda üst katta mı dursam diye düşünüyorum. Ama üst katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hiç onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım
Para ve miras var ama buzdolabınız yok?
Diye degıstıreyım yorumu hemen.
Anafıkır degısmedı farkettiysen?
Çalışırken ucuzundan bir mini dolap alsaydınız bari. Insan isteyince yukariya şimdiye ev yapardı. Daha oncede cok dedik, kadin aile olarak kalmak istiyo komin hayati yasamak degil. Ya annenizle gidin yada ilk maas ile yukari biseyler alin..çalışıyom ben nasıl gideyim
Yengeniz ne günah işledi de sizin aileye düştü diye merak ettim hakikaten, kuran mı yırttı, tuvalette ekmek mi yedi ne yaptı bu kadın?
O.mecburiyet falan değil isine geliyor ye yemeğini ama küsüm onlarla diye dolaş. Ekmek.elden su gölden. Sizin gibi gorumceyle ben bir kavga ederim küsĺük neymiş dünya görür.. sizinki gibi yalandan küslük olmazHeee tabi ne demezsin
Bende bayilmiyorum onun yuzunu gormeye
Ama bazi durumlarda mecbur kaliniyor diyelim
Valla ben senin yerinde olsam hiç inmem alırım mini bi buzdolabı evimde yer içerim ocak falan da mı yok bi de tüp alırım hiç muhattap olmamSelam Canlar
Çoğunuz biliyosunuz ki yengemle 2 buçuk yıldır küsüm. Bilmeyenler varsa da bilenler bilmeyenlere anlatsın veyahut eski konularımdan bakıversinler.
Gel gelelim şimdi olaya
Geçenlerde annemle yengem bi olaydan dolayı tartışıyorlardı. Ne olduysa laf döndü dolaştı bana geldi
Yengem başladı yok umutsuz benimle 2 buçuk senedir boş yere küs, çocuklara yakınlık göstermiyor, çevredekiler de farkında niye seninle konuşmuyolar diye sorup duruyolar . Abinin dediği lafı benden bildiğin için konuşmuyorsun farkındayım dedi
Bende benimle konuşanla konuşurum konuşmayanla konuşmam dedim sadece
Ondan sonra da annem başladı aynı evin içinde küslük olmaz barışın diye.
Bende dedim ki madem o zamanlar sana "burda kalamaz al onu da götür köye" lafını o değil abim söyledi neden ben aylardır üst dairede kalırken bi kere olsun derdin ne niye aşağı inmiyorsun demedi.
Çocukları şununla muhattap olmayın diye tembihleyip nasıl yakınlık göstermemi bekliyor?
hem o konuşuyor mu da bende konuşacakmışım dedim.
Bişey diyemedi aynen ona da aktarmış bu konuşmayı.
Sizce ne yapmalıyım.
Bir de şöyle bi mesele var.
Annem bi kaç ay sonra köye gidecek 6 ay falan orda kalacak.
Ben burda üst katta mı dursam diye düşünüyorum. Ama üst katta da mutfak aktif değil buzdolabı falan yok.
E aşağıda dursam da konuşmuyorum hiç onunla zaten abimle konuşuyorum ama o da akşamdan akşama evde oluyo aşağıda da rahatsız olurum.
Sizce ne yapmalıyım.
Fikirlerinizi bekliyorum tatlışlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?