Meraklısına Yengeli Olaylar

Annem gebertir iste o zaman niye ayri boy cektin diye
Bu arada da asagida da camasir makinesi yok yukari camasir atmaya ciktiginda benim yemek yaptigimi gorse dalga gecmez mi
Ay Tahsin geliyorlar soldan soldan moduna girdim şu an. Üşenmedim her yorumunuzu okudum ve hayrete düştüm. Sizi anne ve kız olarak inanılmaz istikrarlı buldum. Yengenize Allah sabırlar versin. Amin

Ay Tahsin geliyorlar soldan soldan moduna girdim şu an. Üşenmedim her yorumunuzu okudum ve hayrete düştüm. Sizi anne ve kız olarak inanılmaz istikrarlı buldum. Yengenize Allah sabırlar versin. Amin
Tahsini gorunce Fikret ın kocası basiretsiz Tahsin sandım bir an.

Hahah olaylar o derece yanii ben nasıl kaçırdım bunları

Buzdolabi olmadan neler yapilir ki
Bizim de geçen yıl buzdolabı bozuldu yenisi gelene kadar bir hafta idare ettik bir şekilde. Sen de aynısı yap derdim ama 6 ay çok uzun bir süre. Mini dondurucu tarzı bir şey alabilirsin çalışıyorsun zaten. Hem de buzdolabı yerine geçmez tam olarak. Annenin kızacağını zannetmiyorum o yüzden. Diğer türlü de yemeğini yediğin insanla küs olmaman gerekir.

Konuştuğun çocuğa ne oldu bu arada, sonuç odaklı birilerini bulman lazım umutsuz Evlendim konulu başlıklarını okuyalım artık

Konuşmayın işte kafanızı dınleyın.Çocuklarınızla ılgılenın .Kımseye ıhtıyacınız yok.Olayıda okumadım canım vallahı .Bı ozet gecseydın keşke

E madem mutfak var, alın 700-800 liraya mini buzdolabı oturun evinizde. Yazık günah ya. Bir neskafe yapmak isteseniz içine koymaya sütünüz yok yani. Onun için bile yengeye mi iniyorsunuz. Siz hep mutfak yapılı değil diyince ben bildiğiniz mutfak inşaat halinde bir oda sanıyordum, madem tek eksik buzdolabı gidin alın. Yengeniz de az rahat etsin.

Yahu elalem (su elalemin kim oldugunu ve hayatiniz hakkinda nasil bu kadar cok sey bildigini asla anlayamiyorum dip not olarak) gelinin evine inip yatmadan yatmaya yukari ciktiginizi ogrendiginde 'vah vah, kizcagiza eziyet ediyorlar' demistir en fazla, kendi evinizde yemek yediginiz icin ne diyebilirler umutsuz? Su yazdigin cumleyi bir oku, akil kari mi 'elalemin' bir insanin KENDI evinde yemek yemesine laf etmesi? Gercekten normaliniz sasmis sizin ailece, biz diger tum insanlar kendi evlerimizde yemek yapip yiyoruz eger normali merak ediyorsan.

Miras miras deyip yengeni kucumsuyorsun ama eminim o miras en fazla bir ev bir araba falandir. Yengen cektigi eziyetin yaninda o evi falan yakip yok etmeyi tercih eder emin ol. Koca koca insanlar yatmadan yatmaya eve cikmayi normal goruyorsunuz pes gercekten.

Bir insan nickiyle bu kadar uyumlu olur.
Tam bir umutsuz vakasınız kusura bakmayın

Derdinizin özeti; öpücem ama yanağın nerde?

Yengeniz de cennetlik bence ana-kız size tahammül ettiği için.

Son not da yorum yapan arkadaşlara,
beni çok güldürdünüz bazı yorumlara koptum, Allah da sizi güldürsün,
hepinizi umutsuz gibi bir görümceden/gelinden/yakın akrabadan muhafaza eylesin.
En çok da beni, malum kv adayıyım.

Para ve miras var ama buzdolabınız yok?
Diye degıstıreyım yorumu hemen.
Anafıkır degısmedı farkettiysen?

Bakıyorum formundasın.
Beğeni yapmaktan sağ elim kas yaptı

umutsuzvaka01 ilahi adalet diye bir şey var.

Sende evlenince aynı konuları açarsan şaşmam :)

çalışıyom ben nasıl gideyim
Çalışırken ucuzundan bir mini dolap alsaydınız bari. Insan isteyince yukariya şimdiye ev yapardı. Daha oncede cok dedik, kadin aile olarak kalmak istiyo komin hayati yasamak degil. Ya annenizle gidin yada ilk maas ile yukari biseyler alin..

Heee tabi ne demezsin
Bende bayilmiyorum onun yuzunu gormeye
Ama bazi durumlarda mecbur kaliniyor diyelim
O.mecburiyet falan değil isine geliyor ye yemeğini ama küsüm onlarla diye dolaş. Ekmek.elden su gölden. Sizin gibi gorumceyle ben bir kavga ederim küsĺük neymiş dünya görür.. sizinki gibi yalandan küslük olmaz

Son düzenleme:
Valla ben senin yerinde olsam hiç inmem alırım mini bi buzdolabı evimde yer içerim ocak falan da mı yok bi de tüp alırım hiç muhattap olmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…