Meraklısına Yengeli Olaylar

Elalem: Umutsuz ve aılesı gelini sonunda azad ettı, gelın kurtuldu.
Ne ayıp sey buzdolabı yok diye kadının evınde yiyip ıcmek? Gelin gene ıyı katlanıyor baskası olsa coktan kovmustu bunları der...

Bu konunuz 2018 konunuz daha önceleri ne yapıyordunuz ki bu defa dert oldu o zamanda mutfak yoktu değilmi ? İlk gidişleri de değil anneciğinizin..

Annem gebertir iste o zaman niye ayri boy cektin diye
Bu arada da asagida da camasir makinesi yok yukari camasir atmaya ciktiginda benim yemek yaptigimi gorse dalga gecmez mi
Kaç yaşındasin umutsuz?
Kaç yıl daha yaşayacaksın bu şekilde?
Annen bir iki laf söyler en fazla.
Kendi gelince gider yine gelinin dibinde oturur ama sen istersen alırdın su zamana kadar o buzdolabını.

Yengen hem benimle küs hemde gelip yemeklerimi yiyor diye daha rahat dalga geçiyordur seninle, derdin onun ne düşündüğüyse eğer.

Bi küçük tüp al yiyecek alışverişinide günlük yap ne mutfakmis arkadaş senelerdir yapılmadı gitti insan borç harç yine yaptırır mutfak bu yani lüks değil ihtiyaç
Ocak varmıs evlerinde. Mutfakta varmıs.buzdolabı yokmus.
Yemekler nerde durucakmıs?
Dıyelım ki evlerine buzdolabı alıp gelinden vazgecmısler, elalem ne dermıs?

Dedim sebebini ust yorumlara bak

Ayrı boy çekmek ne yahu..
İlk küstüğün zaman alsaydın dik durmuş olurdun bari. Şimdi annen gidince alabilirsin.
Kaç yaşındasın? Hala annen mi yönetiyor seni? Kendi fikrin zikrine göre hareket edemiyor musun? Birde koca bulamadım diyorsun. Büyümeyi bekle bence evlenmek için.

Geline demişler kalk oyna yerim dar demiş yerini genişletmişler yine oynamamış gönlü olmayana yerde bahane buzdolabına

Ocak varsa iyi yiyebilecegi kadar alıp pişirsin yada mini buzdolabı alsın. Taş devrinin hangi mağarası bura acaba dolap alınmıyor alınırsa gelinden vazgeçildi diye dedikodu dönüyorvalla çok ilginç

Ocak varsa iyi yiyebilecegi kadar alıp pişirsin yada mini buzdolabı alsın. Taş devrinin hangi mağarası bura acaba dolap alınmıyor alınırsa gelinden vazgeçildi diye dedikodu dönüyorvalla çok ilginç
Hepsi bahane iste.
En son elalem ne der yazmıs.kendi evınde yiyip ıcıyosun diye elalem ne diyebilir kı
Aferin der bence

Geline demişler kalk oyna yerim dar demiş yerini genişletmişler yine oynamamış gönlü olmayana yerde bahane buzdolabına
Aynen bu. En son artık her cozumu sunduk ya elalem ne der dedı
Kendı evinizde yemek yiyeceksiniz elalem ne diyebilir ki? Helal olsun falan der bence.

Aynen bu. En son artık her cozumu sunduk ya elalem ne der dedı
Kendı evinizde yemek yiyeceksiniz elalem ne diyebilir ki? Helal olsun falan der bence.
Kafa anne odaklı çalışıyor anne gelin odaklı yazık geline.. bir cinnet geçirip bunları ben olsam indirmem aşağı ama sabırlı gelinmiş..ev nasıl evse onuda anlamadim üste mutfak yok altta çamaşır makinesi yok zorla gecindirilmeye çalışılan ev gibi hepsi birbirine görmeye mecbur

Merdivenlerde de kılım var dıs kapıda ayakkabı cıkartıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…