- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
- Konu Sahibi umutsuzvaka01
-
Yalandan kim ölmüş. Konularını bilmesek.Ben yürümem adamlara yürütürüm
Kiz bak sen cok buyuk konusuyonEvleneceğim umuduyla malları satıp satıp yedirir adamlara kesin.
Ama bu gidişle de yengenin vicdanına kalacak. O zaman şu an buzdolabı yok diye beğenmediği eve bile sığdırmaz yengesi.
Haaa yuruduklerimde oldu evet ama pesimden kosan da cok canısıYalandan kim ölmüş. Konularını bilmesek.
Arsa falan varsa mütahitliğe soyunursun çilekmantıklı bi hamle bence. Gıcık olduğun hayatını karartmak istediğin biri varsa umutsuza itele vekaleti kap
Benim nazarim degmez birileri gibi kem goz degilimDüşün artık ne kadar güveniyorlar bana ki bütün mal varlıklarını kontrol edebileceğim belgeleri bana kendi istekleriyle verdiler, ben istemedim. Hatta abim oturduğun evi üzerine geçir demişti babam ölmeden, öyle bir abidir bendeki. Maşşallah de bari nazarın değmesin
Aslinda yurudugu adamlara mal kalacağını soylese belki sansi olurdu.
Seninkinin oyle gözünü boyadin herhalSelam tatlı jojuk. Vekaletimi almak istemez misin?
Hic belli olmaz canisi orasiÇok mantıklı di mi? Ama şu an hayatını bu derece karartacak kadar sevmediğim biri yok maalesef
Ama telaşa gerek yok. Elbet bir gün o derece sevmediğim biri çıkar çarşıma. Benim bekleyişim umutsuzun koca bekleyişinden daha kısa sürecek eminim
Hayat karartmak degil ki. Evi barki ustune alip kapinin önüne koysun umutsuzu. Adamin hayatini kurtarirsin. Ama nikah kiymadan yapsin yoksa umutsuz koca bulmusken birakmaz yapisir valla.Çok mantıklı di mi? Ama şu an hayatını bu derece karartacak kadar sevmediğim biri yok maalesef
Ama telaşa gerek yok. Elbet bir gün o derece sevmediğim biri çıkar çarşıma. Benim bekleyişim umutsuzun koca bekleyişinden daha kısa sürecek eminim
Yok ben sen ya da senin abin değilim. Geçirmedim üzerime. Oturduğum evin tapusunda 5 kişinin ismi yazıyor. Bizim kardeşlik anlayışımız güven üzerine kurulu çok şükür.Benim nazarim degmez birileri gibi kem goz degilim
Eee evi üstüne gecir dedi diye seninde canina minnet dimi
Hic dusunmezsin diger kardeslerimin hakkina giriyormuyum acep diye
Dikkat ette guvendigin daglara kar yagmasinYok ben sen ya da senin abin değilim. Geçirmedim üzerime. Oturduğum evin tapusunda 5 kişinin ismi yazıyor. Bizim kardeşlik anlayışımız güven üzerine kurulu çok şükür.
Kiz sende amma gaddarsin haaHayat karartmak degil ki. Evi barki ustune alip kapinin önüne koysun umutsuzu. Adamin hayatini kurtarirsin. Ama nikah kiymadan yapsin yoksa umutsuz koca bulmusken birakmaz yapisir valla.
Bende baskasina mal mulk kaptiracak goz var miDi mi? Ben de bundan korkuyorum. Abisi hiç yoktan dışarda koymaz, elin herifi acımaz valla, yolar atar.
Sana sadece gülüyorumVallahi tıkalı idrak yolların git bir sprey sık. Ben vekalet çıkartma bedelini yazdım, içeriğe göre fiyat değişir diyorum sen bana iptal kaç para diyorsun. Ne bileyim ben iptal kaç para. Valla 8 yaşındaki çocukların algılama kapasitesi senden daha yüksek yemin ederim.
Çatırt diye bir ses duydum sankiSana sadece gülüyorum
Psikoloğa gorunmeni öneririm sadece
Kendine yapabileceğn en buyuk iyilik bu olur tatlm
Allah korusunValla yengesi kapının önüne koysa haksiz midüşünsenize tum mal mulk yengede, umutsuz dimdizlak, yengenin mutfağına gecmis yemek yapıyor
Buyur burdan yakÇatırt diye bir ses duydum sanki
Vekaletler bende umutsuzcum, hiç bişe olmaz sen sıkma canınıDikkat ette guvendigin daglara kar yagmasin
Sır kapısı: umutsuzun yoluValla yengesi kapının önüne koysa haksiz midüşünsenize tum mal mulk yengede, umutsuz dimdizlak, yengenin mutfağına gecmis yemek yapıyor
Kiz Allah kocana halil ibrahim sabri verdi zaarVekaletler bende umutsuzcum, hiç bişe olmaz sen sıkma canını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?