Meraklısına Yengeli Olaylar

Bütün mallar yengende birde bakmışın yengen tası tarağı toplamış gitmiş ne güzel olur ama değilmi kurtulursun iste
Harbi ya niye yapmıyor öyle bir şey. Ben olsam evleri satardım kaynana yokken hazır. Ee umutsuz da işte sabah eve gelenleri de görmezdi. Sonra da bunlara en uzak yerden ev alırım koca da geliyorsa gelsin. Diyorum.ya yenge gelsin şuraya ya:)

Iyi boyle uzak dursun burdan
Aklini çelersiniz falan ne me lazim

Ben olsam yapardım bunları mı çekicem

Ama bütün malların yenge de olduğuna inanmıyorum o ayrı

Ya tamam rahat evet o bakimdan ama
Birlik oturup oturmama konusu beni aşıyor
Annem istemedikten sonra zor yanu
Birlik oturmak konusunda annenizi ikna edemeseniz bile 2 yıldır doğru dürüst konuşmadığıniz birinin yemeklerini yemezsiniz her gün ya. O sizinle ilgili bir şey. Anneniz insin çıksın, dolap Yaptirmasin madem. Siz de az değilsiniz zaten

He tabi ben burda keyfimden konu aciyorum zaten
Benim zamanim kiymetli neden ergence seyler yapayim
Ayrica inanmiyorsan yorum yapma kardesim
Inanmak istemiyorum böyle şeyler yapan birine. Zaten genelde yorum yapmam konularınıza. Yarısında hiç yoktur yorumum yarısında belki 1 belki 2. Doğrudur değildir bilemem de ya abartı var. Ya insanları sınır etmek için yapacak edecek tabii. Inerim yerim.tabi babamın parasıyla doluyor buzdolabı falan diyorsunuz, yemek keyfi yaptım.vs diyorsunuz.

Beb objektif bakiyorum olaylara
Ona gore diyorum
Ne var bunda

Ona gore diyorum
Ne var bunda
Bilmiyorum ben kaç senedir küs sayıldığım birinin sofrasına ve hazır sofraya her gün oturup doğru dürüst onunla konuşmadan yiyip kalkmaya utanırım. O sandalye batar bana, merdivenlerden inerken ayaklarım.geriye gider falan. Objektif bakınca böyle geliyor bana da. Yani yanlışım herkesi kendim.gibi sanmam demek. Bu örnek tabii sadece, başka şeyler de var.

Degil mi? Insan bu dusunce yapisinda biri icin bari fake olsa diye geciriyor icinden.

Siz bir de erkek konularinda görün hele. Gecen gun 85-90 sayfa falan uc yil onceki fotolarinda parmaginda alyans olan adamin alyansi "bir kadindan kendimi korumak icin yaptim" aciklamasinin dogru olmasinin cok inandirici olmadigini anlatmaya calistik mesela. Burada suru sepet konu aciyor ama asla bir gidim ilerlemiyor veya degismiyor, konunun basinda neyse sonunda da hakliligina o kadar emin kaliyor.

Ona gore diyorum
Ne var bunda
Sen olaylara objektif mi bakiyorsun ahahahaha kiz sesli güldüm evdekiler uyanacak oyle komik bir seydi bu.

Objektif bakip senelerdir yengene çökmek hatta kadinla küsken kadini restoran gibi kullanacak yüzü olmak normal geliyor yani ahshshs bak ya gece gece güldürdün yine komik kız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…